ProKEEPERek Varan6 kesztyűben

Vlágszerte közel 100 hivatásos KEEPER támaszkodik a KEEPERsport kapuskesztyűire. Különösen a professzionális tapadóóhabok vonzanak egyre több profit

KEEPERSale: Spórolj 40% -ot és maradj otthon- KeepAtHome

 

A kapus szenvedélye nem törhet meg! Senki sem veszi el a kapus játék iránti szeretetét. Még akkor is, amikor otthon vagyunk (#KeepAtHome!)

Ezért akár 40% -ot spórolhatsz meg a teljes választékból.

KEEPERsport St. Patrick's Day

Március 17-én a Szent Patrik napját nem csak Írországban ünneplik. Ezt az északi hagyományt az egész világon megismertették és megszeretették - velünk is!

A kapus-szív gyorsabban ver, és mi megédesítjük a napot!

 

#KeepAtHome, a KEEPERek otthon maradnak

Harcoljunk együtt a koronavírus terjedése ellen! Manapság nem csak a KEEPEReknek nehéz a dolguk, hanem az alkalmazottaknak és a vállalkozóknak is.

Aggódunk a bizonytalanság miatt.

Ennek ellenére nem kell félnünk! Ha együtt hajtjuk végre a felelős felek által hozott intézkedéseket, akkor hamarosan visszatérünk oda, ahova tartozunk: a futballpályára!

 

rehab kapuskesztyűk és meccs-szerelések 2020

A fiatal kapus márka, a #rehab megismételte: egy teljesen új, soha nem látott kollekciót indítottunk el. A Tactics és a Mechanic két kivitelével garantáltan felhívod az összes néző figyelmét.

Nincs "különbség", nincs szükségtelen szolgáltatás, nincs semmi, csak a JÁTÉK!

KEEPERsport Varan6 Champ - Az új kapuskeztyű modell

Végül eljött az idő: a bevált Varan6 Hero, Pro és Premier modellek mellett a Varan6 Champ modell is kapható. A legelső kollekció-név, a „GAMECHANGER”, mint egy igazi BOOM. Minden új: műszaki részletek, kialakítás és illeszkedés.

rehab Weekend Deal -40%

Rehab termékek a legjobb áron!

Csak ezen a hétvégén (2020.2.28-tól 2020.3.1-ig) takaríthatsz meg - az egész kollekcióból 40% -ot (kivéve az akciós termékek).

Egyszerűen írd be a "ADDICTED40" kedvezménykódot a pénztárba, és spórolj. Megéri!

Valentin napi KEEPER-LOVE

 

Ezért kapsz egy óriási, 40%-os engedményt az összes # RaiseYourV6 kapuskesztyű árából és egy ingyenes KEEPERsport pólót, ha a rendelésed értéke 32000.- Ft felett van, - 20 febr 14-től 20. febr 16-ig (automatikusan hozzáadódik a kosárhoz).

V6Inferno – Varan6 kapuskesztyü

A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani.

Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

Elit kapuskesztyű hihetetlen kedvezményekkel

Elit kapus kesztyű kiváló áron. Összesen 13 kapuskesztyű-modell közül választhatsz játékhoz és / vagy kapusképzéséhez. Mindenkinek van valami a választékban.

Tipp: Az "ELITE20" kód érvényes a vadonatúj Neo white NC-re is. Ezek a kapuskesztyűk különösen lenyűgözőek kiváló tapadásuk miatt.

Varan6 Invincible kapuskesztyü

 

Tudjuk, hogy legyőzhetetlen vagy! Ennek megfelelően öltözködj, és motivációdnak megfelelő megjelenésed legyen. Mostantól az ellenfél lövései hidegen hagynak. Most úgy érzed, hogy legyőzhetetlen vagy az új Pro és Premier modellekkel, kék színben. A népszerű Varan6-hoz színfrissítés érkezett!

NIKE Future Lab kapuskesztyü és stopliscipő

Megérkezett a kapu-őrzés jövője, és világosabban ragyog, mint valaha. A vadonatúj Future Lab kollekcióval a NIKE az innováció új korszakába lép. Kezdd a szemet gyönyörködtető kapus kesztyűkkel és foci cipőkkel.

reusch Pure Contact 3 kapuskesztyü

Nem hiába, hogy számtalan szakember bízik a kapus kesztyűjében: az új reusch. Nem csak Hugo Lloris, a világbajnok van meggyőződve a kesztyűgyártó minőségéről.

KEEPERsport téli kapusfelszerelés

 

Tisztában vagyunk a téli követelményekkel és megoldást dolgoztunk ki számoda. Ez a tökéletes téli ruhát eredményezte, a "COLDSKIN" kollekció névvel.

PUMA Shark kapuskesztyű és stopliscipő

 

A futball, és így az egész kapus játék gyorsabb, mint valaha. Annak érdekében, hogy megfeleljen a modern kapus követelményeinek, a PUMA adaptálta a kapuskesztyűit és a Spark Pack futballcipőjét a gyors változásokhoz.

 

Cyber Week a KEEPERsportnál

A Cyber-weeken MINDENEN spórolhatsz! Kapustermékek, szerelések, stopliscipők az adidastól, a NIKE-tól és a KEEPERsporttól.

Uhlsport Dynamic Impulse kapuskesztyű

Supergrip, Absolutgrip, vagy Supersoft-- olyan profik választása mint például Lukas Hradecky (Bayer 04 Leverkusen), Alphonse Areola (PSG), Ron-Robert Zieler (VFB Stuttgart) és sokan mások.

KEEPERsport VARAN6 Blackout PRO