Változtasd meg a játékot! Itt a KEEPERsport Varan7 Gamechanger kapuskesztyű-kollekció!
Változtasd meg a játékot a Varan7 Gamechanger-rel!

#KeepItAll Blog

A profi kapuskesztyű: Varan7 Gamechanger a KEEPERsport-tól

Már elérhető a KEEPERsport legújabb kapuskesztyű kollekciója. Emeld új szintre kapusjátékod a Varan7 Gamechanger segítségével.

Kattints most a Varan7 Gamechanger kollekció 5 új sorozatával és 7 új modelljével kapcsolatos összes információért.

KEEPERbag - minden egy helyen

Elérhető a vadonatúj KEEPERBAG!

A speciálisan a kapusok igényeinek megfelelően kifejlesztett táska rengeteg helyet kínál kapuskesztyűknek, ápolószereknek, futballcipőknek és társainak. Tudj meg többet az új KEEPERbag -ről, és búcsúzz el a korábbi táskáidban uralkodó káosztól!

Season Opening Sale

Az új futballszezon kezdetén egyszeri kedvezmények várnak Rád.. 3 napig rengeteg pénzt takaríthatsz meg a teljes KEEPERsport termékcsaládon. A kapuskesztyűtől az életmód -termékekig - öltözz most új ruhába!

KEEPERsport Varan6 Champ King

A KEEPERsport Varan6 sorozat még egy modellel. A Varan6 Champ King kivitelben az egyedi design találkozik a rendkívüli anyagokkal és gyártással.

Aki keményen dolgozik, a lehető legjobb felszerelésre van szüksége!

Euro 2020 Deal KEEPEReknek

Tudjuk, mennyire várod az Európa-bajnokság mérkőzéseit, ezért kitaláltunk valami különlegeset számodra. Játssz a pályán példaképeid felszerelésében, és hihetetlen mennyiségű pénzt takaríthatsz meg az első fordulótól az EB döntőjéig.

rehab kapuskesztyűk a 2020 EB-re

Kapusként támogathatod országod a 2020-as Európa-bajnokságon. Válaszd ki a kapuskesztyűt büszke hazai kivitelben, 13 különböző országos kiadásból.

Stock Clearing Packs - Hadd' menjen!

 

Teret engedünk új dolgoknak. A legjobb márkák - az adidas, a PUMA, az uhlsport és a HO Soccer - jelenlegi kapuskesztyűit verhetetlen szett- áron kínáljuk.

Csak a KEEPERsport oldalon érhető el.

 

KEEPERsport Cyberweek - az év legjobb ajánlata

 

 

November 20-tól, péntektől az év legforróbb ajánlatai minden kapus számára. Több mint 25 000 cikk, beleértve a legújabb kapuskesztyűket, futócipőket, replikákat és sok más lifestyle cikket, remek áron kapható! Függetlenül attól, hogy már az első karácsonyi ajándékokat vásárolod, vagy szeretnél ajándékot adni magadnak.

HO Soccer kapuskesztyűk 2020

 

A HO Soccer kapuskesztyűinek tulajdonságai nemcsak az amatőr KEEPEReket, hanem a világ számos profi kapusát is meggyőzik.

Adrian a Liverpool FC-től vagy Alexander Walke az RB Salzburgtól: a HO Soccer valódi világklasszis kapusokat tudhat a soraiban.

KEEPERsport Back to Football Sale

 

Több mint 1500 kapuscikk vár rád akciónkban. A kapus kesztyű és a kapus textíliák mellett van néhány futballcipő is,, abszolút legjobb áron.

A NIKE Promo kapusmezei már kaphatók

 

A rendkívül funkcionális Promo GK mezek kizárólag a szakmai szektor számára készültek. Mi - a KEEPERsport - azon rendkívüli kapus szakemberek egyike vagyunk, akik szabadon kínálhatják ezeket a meccs-szereléseket. Ezért van csak szigorúan korlátozott darabszámunk a mezektől a sportszárakig!

OUT NOW - Varan6 Blackout 4mm Superglue tenyérrel

A Varan6 #Blackout az újonnan kifejlesztett 4 mm-es Superglue-tenyérrel. Ezen a felületen integrált fogóelemek vannak, és minden időjárási körülmények között optimális tapadást ígér. Számtalan teszt során a fő célunk az volt, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a tapadás és a tartósság között. És itt van: a Varan6 Blackout az aranyközépből!

Tudj meg többet az egész kesztyűről itt.

adidas Dark Motion kapuskesztyű és stpoliscipő

Az adidas Predator Pro NC fekete színű, vörös díszítőelemekkel igazán vonzó. A kapuskesztyű fekete színben nagyon népszerű az összes kapus számára. A kesztyű azonban nemcsak megtartotta ígéretét a tervezés során...

NIKE DayBreak Pack kapuskesztyű és stopliscipő

 

Végre új színek vannak az összes NIKE futballcipőn.

Természetesen a vadonatúj Pahntom GT Elite fehér és rózsaszín színű része is.

Előre rendeld meg új cipődet és a megfelelő Vapor Grip 3 kesztyűt.

48 Stunden Flash SALE - spórolj 30%-ot minden kapuscikken

 

2020. augusztus 19., szerda és 2020. augusztus 20., csütörtök. A kapusok hihetetlen 30% -ot * megtakarítanak MINDEN „48FLASH” kedvezményes kóddal rendelkező termékre.

Nem számít, hogy futballcipő, kapuskesztyű vagy egész ruházat, amit szeretnél...

A kapus világ minden csúcsmárkája velünk játszik: az adidastól az uhlsport-ig az reuschig! Ne habozz, kezdj el vásárolni most!

 

NIKE Neighbourhood Pack

A legújabb NIKE kapuskesztyű és futballcipő már elérhető a KEEPERsport webáruházban. Szerezd meg a modelleket a legkedvezőbb áron.

KEEPERsport's Big Textil Sale - Kapusruházat akció

Takaríts meg legalább -30% -ot az összes textilterméknél a legnépszerűbb márkák üzletében egy héten keresztül.

A KEEPERsport textiltermékeken akár -40%! Aláöltözetek, mezek és nadrágok csaknem felére csökken az ár a TEXTILE40 kóddal.