adidas Uniforia Pack kapusoknak

A Predator kapuskesztyű és futballcipő olcsón kapható a KEEPERsport cégtől. Gyors szállítás és kiváló minőség minden kapus számára.

Ujj-tape használat-Hogyan ragaszd az ujjad?

Ujjak kopnak a fogási terület helyett? Minden igazi kapus ismeri az ujj-sérülés érzését. Nem számít, hogy zúzódott ujj vagy egy törés. Az ujj- sérülések befolyásolják a labdafogást, és egyszerűen csak fájnak. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan érinti ez a kapusokat.

A kapusfelmérés 20 kérdést tartalmaz 20% -os kedvezménykódért

 

Szolgáltatásainkat a modern kapus-igényekhez akarjuk igazítani. Ehhez szükség van szakértelmedre! "Csak együtt javíthatunk!" ~ A kapusok között is bízunk benne. Szánj rá 3–5 percet, és válaszolj a következő 20 kérdésre: kezdve az otthoni (kapus)edzéstől az új márkák lehetséges választékbővítéséig.

Szezonvégi kiárusítás akár 89% engedménnyel

 

Kedvezményeket kaphatsz több mint 500 kapuscikk közül, ahol akár 89% -ot spórolhatsz! Kapuskesztyűk, kapus mezek, foci cipők és még sok más az Adidas, a NIKE, a PUMA, az uhlsport & Co. termékeiből. Természetesen a KEEPERsport is!

4 ujjú kapus kesztyű, utánozd

"Több stabilitásom van. Elvben a kesztyűm már majdnem egy ujjatlan kesztyű. Ez biztonságot ad nekem." Oliver Baumann ujja sérülése óta csinálja. A kesztyűjén van a kis és a gyűrűs ujj.

A varrásvideónkban megmutatjuk, hogyan játszhat 100% -os biztonsággal az ujj sérülése ellenére.

ProKEEPERek Varan6 kesztyűben

Vlágszerte közel 100 hivatásos KEEPER támaszkodik a KEEPERsport kapuskesztyűire. Különösen a professzionális tapadóóhabok vonzanak egyre több profit

#KeepAtHome, a KEEPERek otthon maradnak

Harcoljunk együtt a koronavírus terjedése ellen! Manapság nem csak a KEEPEReknek nehéz a dolguk, hanem az alkalmazottaknak és a vállalkozóknak is.

Aggódunk a bizonytalanság miatt.

Ennek ellenére nem kell félnünk! Ha együtt hajtjuk végre a felelős felek által hozott intézkedéseket, akkor hamarosan visszatérünk oda, ahova tartozunk: a futballpályára!

 

rehab kapuskesztyűk és meccs-szerelések 2020

A fiatal kapus márka, a #rehab megismételte: egy teljesen új, soha nem látott kollekciót indítottunk el. A Tactics és a Mechanic két kivitelével garantáltan felhívod az összes néző figyelmét.

Nincs "különbség", nincs szükségtelen szolgáltatás, nincs semmi, csak a JÁTÉK!

KEEPERsport Varan6 Champ - Az új kapuskeztyű modell

Végül eljött az idő: a bevált Varan6 Hero, Pro és Premier modellek mellett a Varan6 Champ modell is kapható. A legelső kollekció-név, a „GAMECHANGER”, mint egy igazi BOOM. Minden új: műszaki részletek, kialakítás és illeszkedés.

rehab Weekend Deal -40%

Rehab termékek a legjobb áron!

Csak ezen a hétvégén (2020.2.28-tól 2020.3.1-ig) takaríthatsz meg - az egész kollekcióból 40% -ot (kivéve az akciós termékek).

Egyszerűen írd be a "ADDICTED40" kedvezménykódot a pénztárba, és spórolj. Megéri!

V6Inferno – Varan6 kapuskesztyü

A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani.

Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

Elit kapuskesztyű hihetetlen kedvezményekkel

Elit kapus kesztyű kiváló áron. Összesen 13 kapuskesztyű-modell közül választhatsz játékhoz és / vagy kapusképzéséhez. Mindenkinek van valami a választékban.

Tipp: Az "ELITE20" kód érvényes a vadonatúj Neo white NC-re is. Ezek a kapuskesztyűk különösen lenyűgözőek kiváló tapadásuk miatt.

Speciális grip-zokni kapusoknak

 

Egy speciális csúszásgátló technológia, amely párnák formájában található a zokni belsejében és kívül. A külső párnák tapadnak a cipőhöz, a TruSox belső részei magán a lábon ülnek

Varan6 Invincible kapuskesztyü

 

Tudjuk, hogy legyőzhetetlen vagy! Ennek megfelelően öltözködj, és motivációdnak megfelelő megjelenésed legyen. Mostantól az ellenfél lövései hidegen hagynak. Most úgy érzed, hogy legyőzhetetlen vagy az új Pro és Premier modellekkel, kék színben. A népszerű Varan6-hoz színfrissítés érkezett!

NIKE Future Lab kapuskesztyü és stopliscipő

Megérkezett a kapu-őrzés jövője, és világosabban ragyog, mint valaha. A vadonatúj Future Lab kollekcióval a NIKE az innováció új korszakába lép. Kezdd a szemet gyönyörködtető kapus kesztyűkkel és foci cipőkkel.

reusch Pure Contact 3 kapuskesztyü

Nem hiába, hogy számtalan szakember bízik a kapus kesztyűjében: az új reusch. Nem csak Hugo Lloris, a világbajnok van meggyőződve a kesztyűgyártó minőségéről.

KEEPERsport téli kapusfelszerelés

 

Tisztában vagyunk a téli követelményekkel és megoldást dolgoztunk ki számoda. Ez a tökéletes téli ruhát eredményezte, a "COLDSKIN" kollekció névvel.

PUMA Shark kapuskesztyű és stopliscipő

 

A futball, és így az egész kapus játék gyorsabb, mint valaha. Annak érdekében, hogy megfeleljen a modern kapus követelményeinek, a PUMA adaptálta a kapuskesztyűit és a Spark Pack futballcipőjét a gyors változásokhoz.

 

Cyber Week a KEEPERsportnál

A Cyber-weeken MINDENEN spórolhatsz! Kapustermékek, szerelések, stopliscipők az adidastól, a NIKE-tól és a KEEPERsporttól.

Uhlsport Dynamic Impulse kapuskesztyű

Supergrip, Absolutgrip, vagy Supersoft-- olyan profik választása mint például Lukas Hradecky (Bayer 04 Leverkusen), Alphonse Areola (PSG), Ron-Robert Zieler (VFB Stuttgart) és sokan mások.