HO Soccer kapuskesztyűk 2020

 

A HO Soccer kapuskesztyűinek tulajdonságai nemcsak az amatőr KEEPEReket, hanem a világ számos profi kapusát is meggyőzik.

Adrian a Liverpool FC-től vagy Alexander Walke az RB Salzburgtól: a HO Soccer valódi világklasszis kapusokat tudhat a soraiban.

KEEPERsport Back to Football Sale

 

Több mint 1500 kapuscikk vár rád akciónkban. A kapus kesztyű és a kapus textíliák mellett van néhány futballcipő is,, abszolút legjobb áron.

A NIKE Promo kapusmezei már kaphatók

 

A rendkívül funkcionális Promo GK mezek kizárólag a szakmai szektor számára készültek. Mi - a KEEPERsport - azon rendkívüli kapus szakemberek egyike vagyunk, akik szabadon kínálhatják ezeket a meccs-szereléseket. Ezért van csak szigorúan korlátozott darabszámunk a mezektől a sportszárakig!

OUT NOW - Varan6 Blackout 4mm Superglue tenyérrel

A Varan6 #Blackout az újonnan kifejlesztett 4 mm-es Superglue-tenyérrel. Ezen a felületen integrált fogóelemek vannak, és minden időjárási körülmények között optimális tapadást ígér. Számtalan teszt során a fő célunk az volt, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a tapadás és a tartósság között. És itt van: a Varan6 Blackout az aranyközépből!

Tudj meg többet az egész kesztyűről itt.

adidas Dark Motion kapuskesztyű és stpoliscipő

Az adidas Predator Pro NC fekete színű, vörös díszítőelemekkel igazán vonzó. A kapuskesztyű fekete színben nagyon népszerű az összes kapus számára. A kesztyű azonban nemcsak megtartotta ígéretét a tervezés során...

NIKE DayBreak Pack kapuskesztyű és stopliscipő

 

Végre új színek vannak az összes NIKE futballcipőn.

Természetesen a vadonatúj Pahntom GT Elite fehér és rózsaszín színű része is.

Előre rendeld meg új cipődet és a megfelelő Vapor Grip 3 kesztyűt.

48 Stunden Flash SALE - spórolj 30%-ot minden kapuscikken

 

2020. augusztus 19., szerda és 2020. augusztus 20., csütörtök. A kapusok hihetetlen 30% -ot * megtakarítanak MINDEN „48FLASH” kedvezményes kóddal rendelkező termékre.

Nem számít, hogy futballcipő, kapuskesztyű vagy egész ruházat, amit szeretnél...

A kapus világ minden csúcsmárkája velünk játszik: az adidastól az uhlsport-ig az reuschig! Ne habozz, kezdj el vásárolni most!

 

NIKE Neighbourhood Pack

A legújabb NIKE kapuskesztyű és futballcipő már elérhető a KEEPERsport webáruházban. Szerezd meg a modelleket a legkedvezőbb áron.

KEEPERsport's Big Textil Sale - Kapusruházat akció

Takaríts meg legalább -30% -ot az összes textilterméknél a legnépszerűbb márkák üzletében egy héten keresztül.

A KEEPERsport textiltermékeken akár -40%! Aláöltözetek, mezek és nadrágok csaknem felére csökken az ár a TEXTILE40 kóddal.

Strapless Gloves - Kapuskesztyűk csuklópánt nélkül

Az elmúlt évek legújabb kapus tendenciája határozottan a csukópánt nélküli kapus kesztyű. Nem számít, ha a NIKE a Mercurial Touch, vagy az Adidas a Predator20, mindenki megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Summer Deal a KEEPERsport-nál

Spórolhatsz 6400.- Ft-ot ezen a héten minden vásárláskor, ha a minimális rendelési összeg eléri a 32000.- Ft-ot! Kapuskesztyű, foci cipő és kapus textil.

1500 kapustermék KEEPERsport AKCIÓBAN

Vásárolj olcsón. Óriási választék. Gyors szállítás. Egy álom az összes kapus számára!

Több mint 1500 kapuscikk a KEEPERsport AKCIÓBAN. Itt vannak a kapus kesztyűi, foci cipői és kapus textiljei az Adidas, a NIKE, a PUMA és a többi kapus-márkának.

KEEPERsport Sale Back to Football

A Back2Football a mottónk ezen a héten. Takaríts meg -20% -ot minden jelenlegi modellnél. Ide tartoznak természetesen a jelenlegi bestsellerek is! Takaríts meg -20% -ot vásárlásánál a "B2FB" kóddal.

adidas Uniforia Pack kapusoknak

A Predator kapuskesztyű és futballcipő olcsón kapható a KEEPERsport cégtől. Gyors szállítás és kiváló minőség minden kapus számára.

Ujj-tape használat-Hogyan ragaszd az ujjad?

Ujjak kopnak a fogási terület helyett? Minden igazi kapus ismeri az ujj-sérülés érzését. Nem számít, hogy zúzódott ujj vagy egy törés. Az ujj- sérülések befolyásolják a labdafogást, és egyszerűen csak fájnak. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan érinti ez a kapusokat.

A kapusfelmérés 20 kérdést tartalmaz 20% -os kedvezménykódért

 

Szolgáltatásainkat a modern kapus-igényekhez akarjuk igazítani. Ehhez szükség van szakértelmedre! "Csak együtt javíthatunk!" ~ A kapusok között is bízunk benne. Szánj rá 3–5 percet, és válaszolj a következő 20 kérdésre: kezdve az otthoni (kapus)edzéstől az új márkák lehetséges választékbővítéséig.

Szezonvégi kiárusítás akár 89% engedménnyel

 

Kedvezményeket kaphatsz több mint 500 kapuscikk közül, ahol akár 89% -ot spórolhatsz! Kapuskesztyűk, kapus mezek, foci cipők és még sok más az Adidas, a NIKE, a PUMA, az uhlsport & Co. termékeiből. Természetesen a KEEPERsport is!

4 ujjú kapus kesztyű, utánozd

"Több stabilitásom van. Elvben a kesztyűm már majdnem egy ujjatlan kesztyű. Ez biztonságot ad nekem." Oliver Baumann ujja sérülése óta csinálja. A kesztyűjén van a kis és a gyűrűs ujj.

A varrásvideónkban megmutatjuk, hogyan játszhat 100% -os biztonsággal az ujj sérülése ellenére.

ProKEEPERek Varan6 kesztyűben

Vlágszerte közel 100 hivatásos KEEPER támaszkodik a KEEPERsport kapuskesztyűire. Különösen a professzionális tapadóóhabok vonzanak egyre több profit

#KeepAtHome, a KEEPERek otthon maradnak

Harcoljunk együtt a koronavírus terjedése ellen! Manapság nem csak a KEEPEReknek nehéz a dolguk, hanem az alkalmazottaknak és a vállalkozóknak is.

Aggódunk a bizonytalanság miatt.

Ennek ellenére nem kell félnünk! Ha együtt hajtjuk végre a felelős felek által hozott intézkedéseket, akkor hamarosan visszatérünk oda, ahova tartozunk: a futballpályára!

 

rehab kapuskesztyűk és meccs-szerelések 2020

A fiatal kapus márka, a #rehab megismételte: egy teljesen új, soha nem látott kollekciót indítottunk el. A Tactics és a Mechanic két kivitelével garantáltan felhívod az összes néző figyelmét.

Nincs "különbség", nincs szükségtelen szolgáltatás, nincs semmi, csak a JÁTÉK!

KEEPERsport Varan6 Champ - Az új kapuskeztyű modell

Végül eljött az idő: a bevált Varan6 Hero, Pro és Premier modellek mellett a Varan6 Champ modell is kapható. A legelső kollekció-név, a „GAMECHANGER”, mint egy igazi BOOM. Minden új: műszaki részletek, kialakítás és illeszkedés.

rehab Weekend Deal -40%

Rehab termékek a legjobb áron!

Csak ezen a hétvégén (2020.2.28-tól 2020.3.1-ig) takaríthatsz meg - az egész kollekcióból 40% -ot (kivéve az akciós termékek).

Egyszerűen írd be a "ADDICTED40" kedvezménykódot a pénztárba, és spórolj. Megéri!

V6Inferno – Varan6 kapuskesztyü

A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani.

Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

Speciális grip-zokni kapusoknak

 

Egy speciális csúszásgátló technológia, amely párnák formájában található a zokni belsejében és kívül. A külső párnák tapadnak a cipőhöz, a TruSox belső részei magán a lábon ülnek

Varan6 Invincible kapuskesztyü

 

Tudjuk, hogy legyőzhetetlen vagy! Ennek megfelelően öltözködj, és motivációdnak megfelelő megjelenésed legyen. Mostantól az ellenfél lövései hidegen hagynak. Most úgy érzed, hogy legyőzhetetlen vagy az új Pro és Premier modellekkel, kék színben. A népszerű Varan6-hoz színfrissítés érkezett!

NIKE Future Lab kapuskesztyü és stopliscipő

Megérkezett a kapu-őrzés jövője, és világosabban ragyog, mint valaha. A vadonatúj Future Lab kollekcióval a NIKE az innováció új korszakába lép. Kezdd a szemet gyönyörködtető kapus kesztyűkkel és foci cipőkkel.

reusch Pure Contact 3 kapuskesztyü

Nem hiába, hogy számtalan szakember bízik a kapus kesztyűjében: az új reusch. Nem csak Hugo Lloris, a világbajnok van meggyőződve a kesztyűgyártó minőségéről.

KEEPERsport téli kapusfelszerelés

 

Tisztában vagyunk a téli követelményekkel és megoldást dolgoztunk ki számoda. Ez a tökéletes téli ruhát eredményezte, a "COLDSKIN" kollekció névvel.

PUMA Shark kapuskesztyű és stopliscipő

 

A futball, és így az egész kapus játék gyorsabb, mint valaha. Annak érdekében, hogy megfeleljen a modern kapus követelményeinek, a PUMA adaptálta a kapuskesztyűit és a Spark Pack futballcipőjét a gyors változásokhoz.