KEEPERsportról


Ausztriában már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a KEEPERsport. Magyarországon a KEEPERsport tevékenysége 2006-ban indult. Az első franchise-partnerek között kezdtük a kapusfelszerelések forgalmazását. Az eltelt hosszú éve folyamán tanúi lehettetek számos olyan eseménynek, ami korábban nem volt hozzáférhető hazánkban. Amellett, hogy egyre szélesedő , minőségi választékunkban egy helyen megtalálhatóak mindazon felszerelések, amire egy kapusnak -legyen az gyermek, felnőtt, vagy profi- szüksége lehet. A legnagyobb világmárkák termékeit forgalmazzuk,  emellett sajátmárkás termékeink  egyre inkább fejlődtek. Napjainkban a KEEPERsport kapuskollekciója minden szempontból a világelithez tartozik, számos profi edzés ill. mérkőzés közben használja kesztyűinket, aláöltözeteinket, védőfelszereléseinket, ill . kiegészítőinket.

Honlapunk folyamatosan újul, számos információt tudhatsz meg, ha rendszeresen böngészed. ( Új termékek, riportok, kapusedzés, aktuális akciók, kiárusítások stb). Az eltelt időszak alatt nagyon sok visszatérő vásárló választott újra, meg újra szolgáltatásainkat, tegyél így Te is!

Csatlakozz a KEEPERsport Családhoz!

#KeepItAll

A KEEPERsportot 2000-ben az osztrák ex-profiKEEPER és kapusedző Georg Heu(Admira Wacker) alapította, aki ma CEO Martin Krenn-nel (szintén korábban profikapus) és a pénzügyi szakértő Franz Kallaval (a Vienna Capitals / jégkorong főmanagere) a vállalat ügyes-bajos dolgait vezeti. Ennek elődje a szintén Heu által alapított Flying KEEPER magánvállalat volt. A KEEPERsport az évezredfordulókor indította el a webáruházát, a célzott Telefonmarketing gyors fellendüléshez vezetett. 2008 óta a fő székhely mellett (Ausztriában, Kottingbrunnban) létezik Németországban is egy testvér Kft. Augsburg- Bergheim székhellyel, amelyet a cégvezető Martin Krenn, valamint az ex profi védő Christian Krieglmeier (FC Augsburg, SSV Reutlingen és SSV Ulm 1846) mint eladásvezető üzemeltetnek. Christoph Nowak, az ADIDAS és a PUMA egykori munkatársa a kapuskesztyű területen gondoskodik profi ellátásról, a promocióról,a hírszerkesztőségről és a szociális hálózatról.

A KEEPERsport Ausztriában lévő kottingbrunni központjához kapcsolódott egy óriási kapusáruház megfelelő eladási felülettel. Időközben a KEEPERsport franchise vállalatokat és partnerképviseleteket üzemeltet Európa sok országában: Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Olaszországban, Svájcban, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon képviseltetik magukat a kapusspecialistáink. A KEEPERsport mindenekelőtt jó hírű szállítók (erima, PUMA, reusch vagy uhlsport) kiemelkedően kedvező csomagajánlataival tett szert hírnévre.A külön a cég számára készített kapuskesztyűk (KEEPERsport kiadások),amelyek sokszor hasonlítanak a profik által használt különleges modellekhez a számos saját gyártmány mellett legendásak. A termékek és a professzionális vevőellátás speciálisan a futballkapusok igényeire voltak és vannak irányulva.

Számos híres sportoló bízott meg egykor, úgy mint ma a KEEPERsport ház termékeiben.Közéjük tartoznak többek között olyan német (ex) nemzeti kapusok,mint Manuel Neuer, René Adler, Timo Hildebrand és Tim Wiese, a kollégájuk Svájcból Diego Benaglio, az osztrák válogatott kapus Michael Gspurning, Belgium nemzeti védője Logan Bailly,Olaszországé Francesco Toldo vagyAusztria 2009-es legjobb kapusa, Thomas Gebauer.

 

Sikertörténetünk egyike a saját termékünk, a „ VARAN” kapuskesztyű: Olyan élkapusok, mint Sebastian Mielitz (SC Freiburg), Nico Burchert (SC Paderborn), Sascha Burchert és Marius Gersbeck (Hertha BSC Berlin), Ioannis Gelios (FC Augsburg & Griechenland U21), Timon Wellenreuther (FC Schalke 04), Patrick Drewes (VfL Wolfsburg) vagy Alexander Brunts-Zöllner (Hamburger SV) a német Bundesligából, valamint Michael Rensing (Fortuna Düsseldorf), Marco Knaller (SV Sandhausen), Marjan Petkovic (Eintracht Braunschweig), Tom Mickel (SpVgg Greuther Fürth), Philipp Pentke (Chemnitzer FC), Maximilian Riedmüller (Holstein Kiel) a második illetve harmadik ligából néhány év alatt a legelégedettebb partnerünk lett kapuskesztyű területen. Ausztriából Manuel Kuttin (Admira Wacker Mödling) vagy Michael Gspurning (PAOK Saloniki) tartozik a Ks-családhoz, a Premier liga KEEPER utód Daniel Bachmann (Stoke City) szintén ránk esküszik. Hollandiából az Európa Liga résztvevő Nick Marsman (FC Twente Enschede/ Tiszteletbeli osztály) viseli a mi kesztyűinket. Magyarországon Csernyánszki Norbert, Kovács Attila, Nagy Gergely, Palásthy Norbert és Dombó Dávid használja a profik között.

A KEEPERsport történetének mérföldkövei

1999
Egyéni vállalkozás alapítása Georg Heu, név: Flying KEEPER, törzsvásárlói kör kialakítása

2000
Első webáruház

2001-től 2003-ig
Célzott telefonmarketinges megmozdulások telefonos ügyfélszolgálatosokkal; olyan híres márkák, mint az Adidas, Puma vagy a Nike érdeklődnek a vállalat iránt és felvesszük őket a programba.

2003 és 2006 között
terjeszkedés Európába az Ausztriában működő rendszer megkettőzésével Franchise partnervállalatok megnyitása Olaszországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon

2006
Új székhely és új vállalati forma: KEEPERsport Kft. (Heu, Krenn, Kalla)

2008
KEPPERsport Németország Kft. Leányvállalat megnyitása, a honlap újraindítása

2009
KEEPERsport Franciaország megnyitása ( franchise vállalat)

2010
KEEPERsport Szlovénia megnyitása, az angol webáruház ; KEEPERsport Marketing Kft. megalapítása (DVD-k, Kapusedző szemináriumok, KEEPER csaták, egyéb események), a honlap ismételt újraindítása; egy új árugazdasági program bevezetése

2011
A KEEPERsport holland képviseletének és az olaszországi központ Bozenben való megnyitása

2012
KEEPERsport Svájc (franchise vállalat) megnyitása, a közkedvelt internetes ablak, a KEEPER galéria elindítása

2013
Kapusedzési különlegesség, a KEEPER edzés elindítása és a „VARAN kapuskesztyűk” premiere több európai topligában

2014
Az úttörő személyre szabott webáruház termékek feliratozással való kiterjesztése és a horvát internetes jelenlét. Vizuális megújulás, beleértve a csalogató webdesignra való átállást