Üdv a KEEPERsportban, a világ legnagyobb kapusboltjában! Sajnos üzletünk Magyarországon nincs, a labdarúgás rajongói Ausztriában találhatják meg a KEEPERbase-t, ahol szakértőink segítenek a legjobb kapusfelszerelések kiválasztásában. Beszélünk angolul és németül is! Látogass el a www.keepersport.hu weboldalra, ahol bármikor böngészheted árucikkválasztékunkat. Vásárolj tőlünk online vagy személyesen, és számíthatsz gyors szállításra és kiváló ügyfélszolgálatra. Fedezd fel a legjobb felszereléseket a pályán való sikerhez a KEEPERsportnál!

Hétfőn zárva
Kedd: 14:00 - 18:00
Szerda: 14:00 - 18:00
Csütörtök: 14:00 - 18:00
Péntek: 12:00 - 18:00

Kapusnak lenni szenvedélyt és felelősséget igényel, tulajdonságokat, amelyeket a KEEPERsport teljes szívvel magáénak érez. Kapusfelszereléseink kivételes választéka azt mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk a kapusok iránt. Több mint két évtizedes tapasztalattal és szakértői tudással a KEEPERsport kulcsszerepet játszik a kapusok sikerében világszerte. Nem meglepő, hogy számos profi kapus bízik a KEEPERsportban.

A KEEPERbase-ben nem csak a kapusok találják meg, amit keresnek, hanem a mezőnyjátékosok is. Új BOOTSROOM cipősarkunk exkluzív futballcipő választékot nyújt.