Találd meg a legjobb kesztyűd számodra

Számtalan kapuskesztyű modell létezik világszerte. Anyagban, kialakításban és mindenekelőtt: árakban különböznek egymástól. Nem könnyű nyomon követni ennyi modellt. Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt egy olyan Varan modellhez, amely tökéletesen megfelel Önnek.

 • Varan7 Hero

  A Varan7 Hero NC dinamikus és kényelmes kapuskesztyű, verhetetlen tapadással. A fekete 4 mm-es Super Glue erős profi tapadás-képlettel rendelkezik, tapadóelemekkel a legjobb tapadás érdekében minden időjárási körülmény között. A népszerű negatív szabás (NC) szoros labdakapcsolatot biztosít a kellemetlen varrások nélkül. A kesztyű rugalmas kötött anyagból készült, amely magas mozgásszabadságot biztosít. A 3D-silikon Punching Zone segítségével mindig teljes ellenőrzést biztosít az ütések során. Szerezz most Varan7 Hero NC kapuskesztyűt az legjobb teljesítményért a pályán!

 • Varan7 Champ

  A Varan7 Champ GC a legjobb választás ha neked fontos a rendkívül rugalmas, de lélegző is, és általánosságban fantasztikus viseleti érzést nyújtó kesztyű.

  A csukló mobilitásában és stabilitásában részt vevő több mint harminc izom támogatását egy rugalmas szíjjal biztosítjuk, amely egyszer körbeöleli a csuklót. Ez a szíj biztosítja a szükséges stabilitást a kemény lövések alatt.

 • Varan7 Pro

  A KEEPERsport Varan7 Pro NC kapuskesztyűje rendkívül kényelmes viselet a szűk belső varrásnak köszönhetően.

  A Varan7 kapuskesztyű igazi csalás! Ez a legkönnyebb és legkényelmesebb kesztyű kapusok számára.
  Kapusként a lehető legjobb stabilitásra van szükség a csuklón. Az újonnan kifejlesztett neoprén pánt optimális tartást biztosít, különösen kemény feltételeknél.

 • Varan7 Premier

  A KEEPERsport Varan7 Premier NC ideális edzőkesztyű. A robusztus ragasztóhab és minden egyéb tulajdonság hozzájárul ehhez a tökéletes edzőkesztyűhöz. Kiváló ár/érték arány!

  A stabilitás és biztonság rendkívül fontos minden kapusnak, de főleg gyerekeknek. Az extra széles és erős neoprén pánt remek megoldás erre. A Varan7 kesztyűk igazi sorsfordítók!

 • Varan7 Challenge

  Ismerd meg az új Varan7 Challenge NC kapuskesztyűt, most fekete-kék dizájnnal! A tökéletes kesztyű a kapusedzésekhez. Főleg az edzéseken kell nagyobb számú kapuskesztyű. Fontos a belépő szintű kesztyű! A vadonatúj Varan7 Challenge NC most először elérhető! Kiváló minőség elérhető áron! Ez a kesztyű nélkülözhetetlen, különösen edzéseken! Edzés közben gyorsan elhasználódnak a kesztyűk. Használj tartós, 3 mm-es Claw ragasztóhabot!

Áttekintés

Egy praktikus áttekintés az összes KEEPERsport kapuskesztyűről:

 

 

Kérdésed van? Válaszolunk!

Milyen szabás való nekem?

Negatív szabás, roll finger vagy klasszikus, esetleg egy hibrid? Segítünk eligazodni a tengernyi szabás között.


Vágjunk bele
Latex kisokos

Minden felületre és időjárásra van tökéletes latex. Útmutatónk segít megtalálni az ideálisat.


Ideális latex
Karbantartás

A kapuskesztyűk sajnos elég drágák. Törődj velük, hogy tovább szolgálhassanak és így pénzt takaríts meg. Óvd a környezetet azáltal, hogy kesztyűdet tovább használod.


Megtanulom, hogyan kell