Goalkeeper Glove Guide Everything you need to know about goalkeeper gloves

Légy kapuskesztyű szakértő

A kapuskesztyűka legfontosabb munkaeszközeid. Csak a kesztyűk állnak közéd és a labda közé. Egy jó kesztyű kényelmes, mégis megvéd az erős lövésektől. Ideális kesztyű segítségével teljesen komfortosan érezheted magad, mintha nem is lenne rajtad semmi. A maximális teljesítményhez viszont meg kell ezt a kesztyűt találnod. De hogyan? Annyi fajta szabás, latex és modell van! Segítünk!

Glove Guide

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkra bátran rábízhatod döntésed. Hadd segítsünk jobban megérteni a kapuskesztyűk mivoltát. Kisokosunk segítségével a következő kérdésekre választ kaphatsz: Milyen kapuskesztyű szabások vannak? Melyik latexet válasszam? Hogyan kell tisztítani a kesztyűmet?

Szabások
Szabások

A negatív (belső), roll finger és normál szabás nem az egyetlen a piacon. Számtalan hibrid szabás közül is választhatsz.


Kattints több infóért
Kesztyű modellek
Kesztyű modellek

Számtalan kesztyű modell közül választhatsz. Különböznek szabásban, designban, felhasznált anyagokban és leginkább: árban. A Varan7 modelleket sorba szedtük neked


Tud meg többet a modelleinkről
Kesztyűápolás
Kesztyűápolás

A kapuskesztyűk drágák, ez nem vitás. A megfelelő ápolás és karbantartás elengedhetetlen, hogy a tapadást megőrizd, kesztyűd élettartamát megnöveld amennyire csak lehet. Így pénzt és időt spórolsz magadnak. Sőt, még a környezetet is óvod.


Kesztyűápolási tippek