MELYIK SZABÁS ILLIK HOZZÁM?

A kapusok ízlése is különbözik egymástól: ez nem csak a márka, tenyér vagy formatervezés, hanem a szabási változat megválasztása is. Íme egy közelebbi pillantás a leggyakoribb változatokra:

K-POWER

 Negative Cut találkozik a Gunn Cut -tal (a belső varrás körbevarrt ujjakkal találkozik)! A két népszerű, feszes szabáa innovatív összetétele a KEEPERsport által kifejlesztett és finomított számtalan tesztben. Itt tökéletes tapintású érzés és komfortérzet kínálkozik! A mutatóujj (belső), valamint a kis ujjakon (kívül) rendkívül funkcionális tapadó hab expozíciók beépülnek.

NEGATÍV VÁGÁS (INSEAM)

Feszes latex hab biztosítja az optimális kopási tulajdonságokat és kitűnő tapadást érzést, és különösen a nagyon szoros kapcsolatot a labdával. Ez a megoldás a legendás Jean-Marie Pfaff találmánya, és még mindig a legtöbb frofi kapus számára az első választás.

Gunn Cut (Rolled Fingers)

Eredetileg főként a Brit-szigeteken és az USA-ban használt, Közép-Európában is egyre népszerűbb. Annak ellenére, hogy viszonylag közel áll az ujjakhoz, nagyobb fogási területet kínál. Ezenkívül biztosítja a fokozott érintkezést a labda és a fogófelület között, és ténylegesen kerek tapadási érzést biztosít.

NORMÁL / LAPOS SZABÁS (KÜLSŐ VARRÁS)

A klasszikus változat. A nagy, lapos tapadási felület javítása érdekében a KEEPERsport a mutatóujj réteget és kis ujjat fejlesztette. Tehát még a kesztyű nemkívánatos csavarodása esetén is a fogási folyamat során garantált a lehető legjobb latex érintkezés és a biztonságos tapadás!

Termék nem elérhető