MELYIK SZABÁS ILLIK HOZZÁM?

A KEEPERsport Varan6 segítségével elmagyarázzuk
neked a különféle vágási változatokat.

 Tudod-e az összes különféle kapuskesztyű-szabás változatát ?

 A klasszikus vágásokon, mint például a belső varrás (NC), a külső varrás (RC) és a hengeres ujjvágások (GC), az egyre népszerűbb hibrid szabásnak is számos változata  van. KEEPERsport Varan6 kapuskesztyűnkkel megmutatjuk a különböző  változatokat:

1. Negative Cut

Közép-Európában a népszerű belső varrat (negatív szabás) továbbra is az első választás a legtöbb profi KEEPER számára. A textil vagy latex puha tömítésnek köszönhetően a szabás miatt különösen szorosan érintkezik a labdával, és ezzel egyidejűleg megakadályozza az ujjhegyek bosszantó csúszását. Ez nagyszerű érzést nyújt a gömbérzet és a tapadás miatt.

Bennfentesek : A kesztyűt kifordítva varrják a gyártási folyamat során, úgy, hogy a végtermék varrata ne legyen látható kívülről, és azt nem érzékeled zavarónak.

2. Gunn Cut

Ahogy a "Rollfinger" név sugallja, a tapadóhab az ujjak körül gördül ebben a vágásban. Ennek eredményeként a Gunn Cut kesztyűk nemcsak "kerek fogást" kínálnak, hanem nagy csillapítást nyújtanak a különösen éles lövésekhez. Talán ezért  ez a változat annyira népszerű a Brit-szigeteken.

 

3. Hybrid Cut

A hybrid vágást általában a "Power" jelöléssel látják el a Varan6 kapuskesztyűn.
A belső varrás és a roll- ujjak kombinációja jellemzi. A leggyakrabban használt kesztyű- modellek így vannak kombinálva: a mutató és a középső ujj textil vagy latex lehetővé teszi az optimális illesztést idegesítő varratok nélkül. A funkcionális hab-átfedések be vannak építve a mutatóujjba (belül) és a kisujjba (kívül), amelyek minden helyzetben a lehető legjobb tapadást ígérik.

4. Regular Cut

A külső varrású (normál szabás) kesztyű klasszikus a változatok között.
 A kesztyű külső oldalán varrott hálóhüvelyek laza illesztést ígérnek. Ennek előnyei a nagy fogási terület és az ujjak közötti légáramlás. A regular szabások azonban nem nyújtanak szoros illeszkedést, ami befolyásolja a labda érzetét.

Megjegyzés : Mivel a kereslet az utóbbi években csökkent, jelenleg nincsenek Varan6 modellek, amelyek külső varrással vannak ellátva.

Még nem elég?

 

 

Más márkáknál, mint például az adidas, a NIKE vagy a PUMA, természetesen vannak különféle vágási variációk. Szerkezetükben nagyon hasonlóak a Varan6 vágásokhoz. Ezért a kapuskesztyűket a KEEPERsport shopban szabások szerint rendezve találod meg (ideértve az RC varratvágásokat is, amelyek a Varan6 modelleken nem érhetők el az elégtelen kereslet miatt):

Negatív szabás

Gunn Cut

Hybri szabás

Normál szabás