MELYIK SZABÁS ILLIK HOZZÁM?

KEEPERsport csúcsmodelljeink segítségével elmagyarázzuk a különböző szabásokat:
Ismered a különböző kapuskesztyű -terveket?

A klasszikus vágások mellett, mint a belső varrás, a külső varrás és a tekercses ujjvágások, az egyre népszerűbb hibrid vágásnak is számos változata létezik.
Mutatjuk a különböző szabásokat a KEEPERsport kapuskesztyűnk használatával!

#1 Belső varrás - Negative Cut (NC)

A közkedvelt NC továbbra is az első választás a legtöbb profi kapus számára Közép -Európában.
A textil vagy latex puha kötésnek köszönhetően a szabás különösen szoros érintkezést biztosít a labdával, és ugyanakkor megakadályozza az ujjbegyek bosszantó csúszását. Ez nagyszerű viseletet és tapadást biztosít.

Bennfentes: A kesztyűt a gyártási folyamat során kifelé fordítják, így a végtermék varrása nem látható kívülről, és nem érzed bosszantónak.

Innennaht

#2 Normál szabás - Regular Cut (RC)

A külső varrású kesztyűk a klasszikusak a vágott változatok között.
Mind a háló, mind a latex rétegek, amelyeket a kesztyű külső részén varrnak, laza illeszkedést ígérnek.
Az előnyök nyilvánvalóak: nagy fogófelület és levegőáramlás az ujjak között.
Másrészt a regular szabások nem nyújtanak szoros illeszkedést, ami befolyásolja a labda érzetét.

Megjegyzés: Mivel a kereslet csökkent az elmúlt években, jelenleg nincsenek Varan6 és Varan7 modellek, amelyek külső vágással rendelkeznek.

Außennahtschnitt

#3 Rollfinger szabás - Gunn Cut (GC)

Ahogy a "tekercses ujj" kifejezés is sugallja, a ragasztóhab ebben a vágásban az ujjak körül gördül. Ennek eredményeként a Gunn Cut kesztyű nemcsak "kerek tapintási érzést" nyújt, hanem kiválóan csillapítja a különösen éles lövéseket. Talán ezért olyan népszerű ez a változat a Brit -szigeteken.

Gunn Cut

#4 Hybrid szabás - Hybrid Cut

Legjobb modelljeink hibrid kiveteleit általában a "Power"  elnevezés jelzi.
Jellemzője a belső varrás és a tekercses ujjak kombinációja.

Itt a leggyakrabban használt kesztyűmodelleket kombináljuk: A mutató- és középső ujjak textil- vagy latex puha kötései optimális illeszkedést tesznek lehetővé bosszantó varratok nélkül. A mutatóujjra (belül) és a kisujjra (kívül) funkcionális ragasztóhab burkolatok vannak beépítve, amelyek minden helyzetben a lehető legjobb fogást ígérik.

Hybrid

Mi a helyzet más kapuskesztyű -márkákkal?

Más márkák, például az adidas, a NIKE vagy a PUMA természetesen szintén különböző szabásokkal rendelkeznek. Felépítésük nagyon hasonlít a KEEPERsport vágásokhoz.

Ezek mind megtalálhatók a KEEPERsport webshopban: az összes kapuskesztyű, szabások szerint osztályozva (beleértve a külső varrást is, amelyek a KEEPERsport modelleken nem állnak rendelkezésre az elégtelen kereslet miatt):

Kesztyűápolás

Kesztyűápolás

A kapuskesztyűk drágák, ez nem vitás. A megfelelő ápolás és karbantartás elengedhetetlen, hogy a tapadást megőrizd, kesztyűd élettartamát megnöveld amennyire csak lehet. Így pénzt és időt spórolsz magadnak. Sőt, még a környezetet is óvod. Kesztyűápolási tippek

Ideális latexek

KEEPERsport latex kisokos

Minden helyzetre, időjárásra és felületre van megfelelő latex. Hogyan válasszak latexet?

Tekintsd át a KEEPERsport kapuskesztyűket

Tekintsd át a KEEPERsport kapuskesztyűket

A kapuskesztyűk számtalan változata létezik világszerte. A modellek design, anyagok és mindenekelőtt az árak tekintetében különböznek egymástól. Nehéz nyomon követni az összes modellt. Ezért áttekintést készítettünk az összes Varan7 kapuskesztyű-modellről.