Milyen szabás való nekem?

Negatív szabás, roll finger vagy klasszikus, esetleg egy hibrid? Segítünk eligazodni a tengernyi szabás között. Vágjunk bele!

 • #1 NEGATIVE SZABÁS (NC)

  A népszerű negatív szabás továbbra is a legtöbb professzionális kapus első választása Közép-Európában. Ez a szabás nagyon szoros érintkezést biztosít a labdával, és egyúttal megakadályozza az ujjbegyek bosszantó elcsúszását. Ezt a hatást textilből vagy latexből készült puha szegélyek segítségével érik el. Mindezek a tulajdonságok együttesen kiváló tapadásérzetet és kiváló kényelmet eredményeznek.

  Tudtad? A negatív szabású kesztyűket a gyártás során kifordítják. A látható varratokat gyakran zavarónak tekintik. Ez az oka annak, hogy ezek a kesztyűk rejtett varrásokat tartalmaznak a kész kesztyűn.

 • #2 REGULAR CUT (RC)

  A klasszikus szabás. A kesztyű külső oldalára varrt hálós vagy latex ujjak kényelmes és laza illeszkedést biztosítanak. Néhány előny a nagyobb fogási terület és a jobb szellőzés. A fő hátrány a nem szoros illeszkedés, amely csökkenti a tapadásérzetet.

 • #3 GUNN CUT - ROLLFINGER (GC)

  Gunn cut vagy rollfinger cut egy speciális szabás, amely különösen népszerű az Egyesült Királyságban. A latex az ujjak köré  fonódik ami így nagyobb felületetn érintkezhet a labdával és plusz védelmet nyújt erős lövésekkel szemben.

 • #4 Hybrid Szabás

  A KEEPERsport hibrid szabását Power cut-nak hívják. Negatív és gunn cut keveréke. A mutató- és a középső ujjon található textil vagy latex bevágások optimális illeszkedést biztosítanakt. A mutatóujj belsejébe és a kisujjon kívülre latex borítások vannak beépítve, hogy minden helyzetben tovább növeljék a tapadást.

Más márkák szabásai milyenek?

Más márkák mint az adidas, Nike vagy Puma szabásai apróságokban eltérhetnek, itt tudsz köztük válogatni.

Kérdéseidre választ itt találhatsz!

Latex kisokos

Minden felületre és időjárásra van tökéletes latex. Útmutatónk segít megtalálni az ideálisat.


Ideális latex
Milyen keszyű illik hozzám?

A kapuskesztyűk számtalan változata létezik világszerte. A modellek design, anyagok és mindenekelőtt az árak tekintetében különböznek egymástól. Nehéz nyomon követni az összes modellt. Ezért áttekintést készítettünk az összes Varan7 kapuskesztyű-modellről.


Kattints
Kesztyűápolás

A kapuskesztyűk sajnos elég drágák. Törődj velük, hogy tovább szolgálhassanak!


Mutasd hogyan