Fizetés

Digitális pénztárcák

Digitális pénztárcáknak nevezzük azokat a jellemzően okostelefonokon használt fizetési módokat, amelyek segítségével gyorsan, kényelmesen és biztonságosan fizethetsz.

A következő fizetési módokat választhatod:
•  Apple Pay fizetéshez Apple eszköz vagy Safari böngésző szükséges Több információ itt.
•  Google Pay használatához Androidos vagy számítógép szükséges. Több információ itt.
•  Microsoft Pay a Microsoft által kibocsátott okostelefonokkal működik. Több információ itt.
•  WeChat Pay webes és mobil fizetést is támogat. Több információ itt.
•  AliPay szintén webes és mobil fizetéssel lehetséges. Több információ itt.

Bankkártya

A fizetés menete
Javasoljuk, hogy a bankkártya adataidat itt tartsd készenlétben (kártyát vezető cég kártyatulajdonos neve, kártyaszám, érvényességi dátum, valamint választható a biztonságikód). A megrendelés összegét először a bankkártyádon lefoglaljuk, ez azt jelenti, hogy nem emeljük le azonnal. A bankkártyádat csak akkor terheljük meg, amikor elküldtük a termékeidet. Amennyiben a megrendelés nem jön létre, a kártyádat természetesen nem terheljük meg és a foglalás 1-2 hét elteltével (a kártyát vezető pénzintézettől függ) automatikusan törlődik.

Biztonság 
A biztonságod nálunk mindig az első helyen áll és ezért a legelővigyázatosabb gondoskodással és a legnagyobb bizonságvédelmi fokozattal járunk el a személyes adataid felhasználásánál.A vevő adatainak , különösen a bankkártya adatainak a biztonságos továbbítása érdekében a megrendelés folyamata során egy biztonságos továbbítási eljárást – a Saferpaytől az úgynevezett „ Secure Socket Layer” (SSL) továbbítást használjuk, melyet a PCI DSS hitelesített és a 3 lépcsős biztonsági eljáráshoz nemzetközileg engedélyezett.

Paypal

A Paypal egy online fizetési szolgáltatás, amellyel online egyszerűen és biztonságosan tudsz fizetni. A Paypallel a bankkártyádról is tudsz fizetéseket bonyolítani. Leellenőrizheted a befizetésed státuszát is.

Előnyök
•Az árut rendszerint gyorsabban kapod meg. A befizetésedet azonnal megkapjuk és az árut közvetlenül a befizetés beérkezte után küldeni tudjuk.
•A Paypalt ingyen használod. A Paypal számla és a Paypallal való fizetési forgalom számodra mint vevő ingyenes.Paypal vásárlói védelem

Ha többet szeretnél a PayPalről megtudni, kattints ide.