Fizetés

 • Bankkártya

  Bankkártya

  A fizetés menete
  Javasoljuk, hogy a bankkártya adataidat itt tartsd készenlétben (kártyát vezető cég kártyatulajdonos neve, kártyaszám, érvényességi dátum, valamint választható a biztonságikód). A megrendelés összegét először a bankkártyádon lefoglaljuk, ez azt jelenti, hogy nem emeljük le azonnal. A bankkártyádat csak akkor terheljük meg, amikor elküldtük a termékeidet. Amennyiben a megrendelés nem jön létre, a kártyádat természetesen nem terheljük meg és a foglalás 1-2 hét elteltével (a kártyát vezető pénzintézettől függ) automatikusan törlődik.

  Biztonság 
  A biztonságod nálunk mindig az első helyen áll és ezért a legelővigyázatosabb gondoskodással és a legnagyobb bizonságvédelmi fokozattal járunk el a személyes adataid felhasználásánál.A vevő adatainak , különösen a bankkártya adatainak a biztonságos továbbítása érdekében a megrendelés folyamata során egy biztonságos továbbítási eljárást – a Saferpaytől az úgynevezett „ Secure Socket Layer” (SSL) továbbítást használjuk, melyet a PCI DSS hitelesített és a 3 lépcsős biztonsági eljáráshoz nemzetközileg engedélyezett.

 • Paypal

  Paypal

  A Paypal egy online fizetési szolgáltatás, amellyel online egyszerűen és biztonságosan tudsz fizetni. A Paypallal a bankkártyádról is tudsz fizetéseket bonyolítani. Leellenőrizheted a befizetésed státuszát is.

  Előnyök
  •Az árut rendszerint gyorsabban kapod meg. A befizetésedet azonnal megkapjuk és az árut közvetlenül a befizetés beérkezte után küldeni tudjuk.
  •A Paypalt ingyen használod. A Paypal számla és a Paypallal való fizetési forgalom számodra mint vevő ingyenes.Paypal vásárlói védelem

  Tőbb info ->> PayPal.hu

 • Előrefizetés

  Előrefizetés

  Az előrefizetés olyan fizetési mód, mely esetén akkor indítjuk a szállítást, amikor a teljes összeg beérkezett számlánkra. A visszaigazolás után utald át a megrendelés összegét banki úton vagy egyéb módon a bankszámlánkra. Kérjük figyelj arra, hogy az összeget „költségmentesen a címzettnek” utaljad. Kérjük,hogy az utalási bizonylaton tüntesd fel a megrendelésed számát és azt a nevet, ami alatt a megrendelés történt, hogy gyors lebonyolítást tudjunk biztosítani. Amint a pénz beérkezett a számlánkra, küldjük a megrendelt árut.

  KEEPERsport GmbH
  Anzengrubergasse 26
  2542 Kottingbrunn
  Ausztria
  Oberbank AG
  IBAN: AT67 1500 0049 7101 9403
  BIC/SWIFT: OBKLAT2L