-30% VÉGSŐ AJÁNLAT:

YOUNG. COOL. FREAKY.

Milyen típusú kapus vagy? Modern? Fiatal? Őrült? Provokatív? Menő? A kapus játék rabja? Vagy egy kicsit mindenből? Ha igen, akkor jó helyen jársz! Profi kesztyűk mindenféle sallang nélkül. Funkció mindenek felett. A legjobb tapadás a legjobb áron!

KAPUSKESZTYŰK

Young. Freaky. Cool. - a rehab mottója. Amint a tervezésből is látható, ezek a kesztyűk nem a tervezési spektrum unalmas oldalán találhatók. A legjobb tapadás és a verhetetlen ár-érték arány miatt rengeteg fiatal választja ezt a márkát. Felnőttek és gyerekek egyaránt élvezik a különböző méretű, szabású és színek előnyeit.

KAPUSRUHÁZAT

A kapusoknak megfelelő ruházatra is szükségük van, nem csak kapuskesztyűre. Teljesen mindegy, hogy edzésről vagy meccsről van szó, a rehab a meztől az aláöltözetig fel tud szerelni és még jól is nézel ki tőle! A rehab kapus ruházat sokféle színben és méretben kapható kicsiknek és nagyoknak. Kiváló minőségű anyagok biztosítják a tökéletes illeszkedést és verhetetlen áron!

SZETTEK

 • Különleges design - verhetetlen ár

  Graphics

  Láttad a rehab legújabb topmodelljeit? Az Extreme CG3 Graphic Blue és Extreme CG3 Graphic Red kapuskesztyűk ismét megfelelnek az általad megszokott magas minőségnek. Természetesen a megszokott verhetetlen áron! Az új Graphic Red & Graphic Blue kapuskesztyűk egyedi tapadással és tökéletes illeszkedésükkel elnyerik a tetszésedet.

 • Show your unity. Show your country. Show your passion.

  Country Gloves

  Támogasd országod az exkluzív Country Edition segítségével. Negatív szabás, prémium tapadás és szilikon anyag. Az Extreme CG3 prémium kapuskesztyű kiváló illeszkedést, tökéletes tapadást biztosítanak minden időjárási körülmény között, exkluzív címeres kivitelben.

 • Kipróbálnál valami újat?

  Edzőszett

  Hozd ki a legtöbbet magadból edzés közben is. Viseld a rehab edzőkészletet sárga vagy kék színben! Válasszon a kék színű, eltávolítható ujjvédővel ellátott, rehab Core CG1 NC kapuskesztyű vagy a sárga színű Rehab Core CG1 NC kapuskesztyű közül.

 • Tedd színesebbé az életed

  Paintattack

  Három különböző modell (CG1, CG2 és CG3), fantasztikus edzésruhák és divatos match-outfitek állnak rendelkezésedre. Mindegy, hogy hány éve vagy, hogy klasszikus fekete vagy szokatlanul színes a kedvenced. Három tulajdonság ami miatt a rehabot választod: az ára, a teljesítménye, és a design.