Felszerelési útmutató az esős tavaszhoz

Minden kapus tudja, hogy ha egy döntő mérkőzés előtt esik az eső, akkor a pálya csupa víz lesz, nedves, és szinte lehetetlen rendesen közlekedni. Ugyanazt a teljesítményt kell nyújtanod, nincs mese. A szégyen pillanata láthatólag elkerülhetetlen: egy olyan lövés, amelyet könnyen kellett volna megfogni, kicsúszik az ujjaid közül, és gól. Ez egy olyan kihívás, amellyel minden kapus szembesül, legyen az amatőr, Gulácsi vagy Manuel Neuer vagy Thibaut Courtois.

Ebben az útmutatóban eláruljuk neked a három legfontosabb dolgot, amelyekkel minimalizálhatod a csúszós ujjak kockázatát, és magabiztosan védhetsz még a legnehezebb időjárási körülmények között is.

Kapuskesztyűid a titkos fegyvereid

A kapusokat odafigyelnek a részletekre - muszáj nekik. Döntő jelentőségű felismerni a helyzeteket. De nem minden kapuskesztyű egyfroma. És különösen nehezebb időjárási körülmények között az a figyelmességünk a részletekre, amely a meccset a mi javunkra tudja fordítani. Alább ideális megoldásokat kínálunk arra, hogyan garantálhatod a tökéletes tapadást még rendkívül nedves körülmények között is, specializált kapuskesztyűkkel!

ÓVD A TESTED MEGFELELŐ RUHÁZATTAL

A megfelelő felszerelés a siker kulcsa, legyen hideg vagy meleg odakint. Az esős körülmények speciális ruházatot igényelnek. Szerezz be vízálló vagy víztaszító és jól szigetelt ruhadarabokat. Olyan speciálisan tervezett kapusruházatot találhatsz, amelyek védelmet nyújtanak a hideg és az eső ellen anélkül, hogy korlátoznák a mozgékonyságodat és rugalmasságodat. Válaszd a speciális RegSkin kollekciót, és vedd fel az eső ellen a harcot, hatékonyabban mint bármikor. A KEEPERsport RegSkin anyagával még a legrosszabb körülmények között is szárazon maradsz. Fedezd fel most az egész kollekciót!

FUTBALLCIPŐK ESŐS IDŐRE

Cipőkre ugyanaz vonatkozik, mint a kesztyűkre. Nem csúszhatsz meg!

Kapusként külön figyelmet kell szentelned a megfelelő futballcipők kiválasztása, különösen a megfelelő talptípus, kulcsfontosságú szerepet játszik. Ha elveszíted az egyensúlyodat, vagy megcsúszol és elesel éppen egy lövés előtt, akkor majdnem lehetetlen megakadályozni a gólt. Ezért különösen nedves és sáros pályákon válassz Soft Ground (SG) futballcipőt. Ezeknek a futballcipőknek a csavarozható stoplijai optimális tapadást biztosítanak még nedves és puha talajon is

BÚNUSZ TIPP - KAPUSOKTÓL, KAPUSOKNAK

A fent említett tippek mellett azt is javasoljuk, hogy nedves időben további termékeket használj, amelyek tovább javíthatják a tapadást. A tapadásfokozók, az Aqua Glue & hasonlók a meccsen is döntő különbséget jelenthetnek, és igazi játékfordítóknak bizonyulhatnak!