Melyik tenyér illik hozzám?

Sok amatőr és profi kapus számára a tenyér a kapuskesztyű legfontosabb részlete. Függetlenül attól, hogy milyen funkciókkal rendelkezik, a nap végén a tapadás a döntő. Ezért a KEEPERsportnál a Varan7 kapuskesztyű -modelljeinkhez csak kipróbált felületeket használunk.

 

Hogyan épül fel a kesztyűbevonat?

A ragasztóhab egy habrétegből áll, amely a párnázásért felelős, és egy latexrétegből, amely a labda és a kesztyű közötti tapadás érzését kelti. Ennek a szerkezetnek a kesztyűn való felhasználására számos variáció létezik. Az optimális tapadás érdekében legalább 3,5 milliméteres latex -térfogatot ajánlunk.

 

A párnázás - fontosabb, mint a fogás?

Minél vastagabb a habréteg, annál nagyobb a védelem az éles lövések ellen. Másrészt a vékonyabb réteg nagyobb rugalmasságot és ezáltal jobb labdairányítást tesz lehetővé. Mivel burkolatainkat professzionális kapusokkal szoros együttműködésben készítjük, ezért a legmagasabb szinten tesztelt és megerősített csillapító rétegeket használunk.

 

Találd meg a tökéletes fogást

Alapvetően emlékezhetsz: minél lágyabb a latex, annál jobb a fogása. Minél jobb a tapadás, annál rövidebb az alap élettartama. Bonyolultan hangzik? De ez nem!
Minden érintkezés idegen testtel (labda, ujj, tépőzár, zsinór stb.) horzsolást okoz a latexen. Természetesen a kopás nagyobb, ha a kesztyű lágyabb műanyag részecskék és vízszerű folyadék keverékét tartalmazza. Cserébe a kesztyű tovább tart egy keményebb latexréteggel.
Termékfejlesztő csapatunk szívesen hasonlítja össze ezt a folyamatot az autó fékezésével: az abroncs és az útfelület között súrlódás és kopás van.

 

Keresd meg az összes latexet a felsorolt ​​Varan7 modelljeinkben, és ajánlásaink alapján döntsd el, hogy melyik változat a legjobb számodra!

A 4 mm -es szuperragasztó kifejlesztésekor két célt követtünk:

1. Ideális tapadás

2. A megfelelő egyensúly megtalálása a kesztyű fogása és tartóssága között

 

A legjobb tapadás minden időjárási körülmény között - ezt ígéri a kiváló minőségű professzionális hab, amelyet Varan7 Hero NC Blackout-ot jellemzi.
 A tenyéren található, kiegészítésként beépített fogóelemek tökéletes egyensúlyt biztosítanak a fogás és a tartósság között. Azonnal beleszeretsz ebbe a kesztyűbe – ez garantált!

 

Egy kis tipp száraz körülményekhez:

A tenyeret mindig enyhén nedvesítsd be. Így optimális tapadást kapsz.

 

A sok amatőr és profi keeperrel végzett intenzív tesztek során vadonatúj tapadóhabot fejlesztettünk ki: a 4 mm -es Supreme Claw  egy rendkívül ragadós professzionális hab. Azonnal beleszeretsz ebbe a kesztyűbe – ez garantált!

A 4 mm -es Supreme Claw a legjobb tapadást kínálja out of the box. Az intenzív tesztek során, valamint számos profi és amatőr kapus hasznos visszajelzése alapján kifejlesztettünk egy teljesen új ragasztóhabot a Varan7 Champ NC Whiteout számára.

Minden kapus imádni fogja a vadonatúj Supreme Claw-t.

 

A 4 mm -es Superwhite Claw kiváló tapadást biztosít minden időjárási körülmények között.  Ennek a latexnek a részecske keveréke rendkívül puha, ezért a legjobb tapadást nyújtja. Számos profi és az amatőrök ajánlása is meglepően hosszú élettartamról beszél erről a meglehetősen puha, de mégis vastag prémium ragasztóhabról.

A 4 mm-es White Claw nagyon kopásálló ragasztóhab, különösen száraz körülmények között.
Ennek ellenére a közösségünk tapasztalatai azt mutatják, hogy a 4 mm -es White Claw nagyszerű tapadása nyűgöz nedves és vizes körülmények között is.

A 4 mm -es White Claw-hoz hasonlóan a 4 mm -es Black Claw-t kifejezetten száraz körülményekre terveztük, és kiváló választás intenzív edzésekhez vagy mérkőzésekhez.
Sok profi kapus évek óta bízik a kiváló minőségű 4 mm-es White Claw-ban.

A hosszú élettartam és a nagy tapadás egyszerre biztosítja a szükséges biztonságot a pályán.

A professzionális speciális ragasztó hab verhetetlen tapadást kínál még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is. Legyen az eső, szitálás vagy hó - bízhatsz a 4 mm -es Aqua Claw -ban!
Összehasonlíthatatlan fogása miatt sok kapus száraz időben is használja az Aqua borítástt. De légy óvatos: rendkívüli robusztussága ellenére nem alkalmas műfüves használatra száraz körülmények között.

Egy kis tipp száraz körülményekhez: a tenyeret mindig enyhén nedvesítsd be, így optimális tapadást kapsz.

A 4 mm -es Claw - meglepően jó minőségű ragasztóhab, amely "megállja a helyét" még kedvezőtlen időjárási körülmények között is.
További előny a rendkívüli robusztusság, amely elképesztő hosszú élettartamot garantál.

A 3 mm -es Resist Claw tökéletes egyensúlyt biztosít a jó tapadás és a tartósság között. Ennek a ragasztóhabnak a nagy előnye a rendkívüli robusztussága, amely elképesztő hosszú élettartamot garantál még kemény pályákon, műfüvön és a termekben is.
Ez a burkolat ezért különösen alkalmas ezekre az talajokra. Ideális kombináció a tapadás és az élettartam között.

A 3 mm -es Claw-t kifejezetten intenzív edzésekhez tervezték. Ennek a borításnak az erősségei elsősorban az ár-teljesítmény arányban és a hosszú élettartamban rejlenek.
Különösen gyermekek számára kínál ez a ragasztóhab ideális alternatívát  a nagyon költséges modellekhez képest.
A jó, de nem kitűnő tapadási feltételek miatt a kapusoknak még inkább a labdafogás  technikájára kell koncentrálniuk, különösen a lövő- edzésekben, és ebből profitálni fognak a kiváló tapadású kesztyűben.