Csomag feladása
Készleten lévő termékeinket általában 1-2 munkanapon belül feladjuk neked. Személyre szabott termékek esetén néhány napot igénybe vehet a nyomtatás. A mindenkori nyomtatásra váró termékek számától függ.

Szállítási idő
Csomagod feladásának estéjén számládat és csomagszámodat (ShipCloud) is elküldjük az általad megadott email címre. A szállítás általában 2-5 munkanapot vesz igénybe. Ha nem kaptál linket, ahol csomagodat nyomon követkheted, ellenőrizd a spam (kéretlen levelek) mappádat. 

Csomagok száma
Több raktárunknak köszönhetően rendelésedet a lehető leggyorsabban eljuttatjuk hozzád. Rendelt termékeidnek helyétől függően, rendelésed egy vagy több csomagban szállítjuk ki. Csomagjaid számát a rendelésed visszaigazolásában ellenőrizheted. Szállítási költséged nem változik a csomagok számától függően.

Óvjuk együtt a környezetet
Rendelésed leadása előtt ellenőrizd újra a szállítási címed helyességét. Egy rossz cím nem csak a szállítási időt növeli meg, de a környezetszennyezést is növeli.

Tipp 
Csomagodat kérheted a munkahelyedre is, így nem kell a futárszolgálattal egyeztetned.

Szállítási költség
A magas infláció és dráguló üzemanyagköltésgek miatt a futárszolgálatok megemelték a díjaikat. Annak érdekében, hogy a lehető legolcsóbb szállítást nyújthassuk neked, lépcsős rendszert vezettünk be. Ez azt jelenti, hogy bizonyos kosár érték felett olcsóbb szállítást tudunk biztosítani. Így az eddiginél is tudunk kedvezőbb szállítási költséget biztosítani neked.

0-11000           forintig         2499 Ft
11000-36000   forintig         1899 Ft
36000              forint felett   999 Ft