Általános szerződési feltételek

SZÁLLÍTÁSI IDŐK / RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
• Szállítási információk
• Szállítási idők
• A csomag kiszállítási ideje
• Felirat
• Részkiszállítás
• Előre rendelés

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Szállítási információk
Ahhoz,hogy az aktuális elérhetőséget megtudd, klikkelj a termék részletező felületén a kívánt méretre. Akkor kapsz egy szállítási információt.

Arra törekszünk, hogy mindig teljesítsük a szállítási határidőt, de néha harmadik felektől függünk (beszállító, csomagküldő szolgálat). Tehát lehet, hogy az ígért szállítási határidőket különböző körülmények késleltetik.

Rendelhető 
termék Raktáron van, és azonnal elküldjük. (lásd az alábbi szállítási határidőket)
Rendelhető 
termék nincs raktáron, itt van két lehetőség
• Az elem már megrendelve a szállítótól, ebben az esetben a beérkezés dátumát láthatja.
• A cikk elérhető, akkor kapja meg az információt szállítási idő 5-10 nap
FIGYELEM: Az utóbbi esetben fennáll annak a veszélye, hogy időközben a cikk már nem áll a beszállítók rendelkezésére, vagy a szállítás több mint 10 napot vesz igénybe, ezt az ügyfélszolgálat közli Önnel.

Kiárusítva (a méret szürke vagy már nem elérhető) A cikket már nem lehet megvásárolni az internetes áruházban, mivel ez a méret el van adva, és valószínűleg nem jön tőbbé. Ha valóban meg szeretné vásárolni ezt a méretet, még mindig van lehetősége arra, hogy megkérdezze a KEEPERsport csapattól, talán más helyre fordulunk, hogy megkapjuk ezt a cikket.

SZÁLLÍTÁSI IDŐK
A szállítási idő függ a termékek elérhetőségétől (ld. fent), a választott szállítási módtól és attól az országtól, ahova a rendelést küldik. A termék esetleges személyre szabása szintén kihat a szállítási időre. Megpróbáljuk a weblapon árusított összes terméket mindig azonnal raktáron tartani, ez a termékek 90%-ánál sikerül. Előfordulhat,hogy az egyes méretek átmenetileg nincsenek raktáron vagy el is fogytak. Mi hétfőtől péntekig küldjük az árut.

Mostantól Magyarországra is közvetlenül a KEEPERsport központi raktárból küldjük a megrendeléseket a méggyorsabb kiszállítás érdekében!
( Bemutatóterem és irodai/vevőszolgálati képviselet továbbra is elérhető ! Keresse Kovács Loránd-ot.)

Rendszerint a csomagokat tőlünk kb. 13:30-kor viszik el. Megpróbálunk minden megrendelést, ami 12 óráig beérkezik hozzánk még aznap elküldeni. (Feliratos termékeket a következő 2. munkanapon.)

A CSOMAG KISZÁLLÍTÁSI IDEJE
Ez az az idő, amire a csomagszolgálatnak szüksége van ahhoz,hogy a csomagot kézbesítse. Magyarországra a GLS-szel munkanapokon általában 48 órán belül kiszállítunk (szombaton, vasárnap és ünnepnapokon nem).

FELIRATOZÁS
A termékek személyre szabása/ feliratozása néhány nappal elhúzhatja a kiszállítást. Habár házon belül végezzük a nyomtatást, mégsem sikerül mindig a feliratozott terméket még aznap elküldenünk. Ez esetben előfordulhat,hogy 1-2 nappal többre van szükségünk ahhoz,hogy a megrendelést el tudjuk küldeni.

INFORMÁCIÓ: Feliratozott terméket nem lehet kicserélni vagy visszaadni.
FIGYELEM: FELIRATOZOTT TERMÉK RENDELÉSE ESETÉN ELŐREUTALÁS SZÜKSÉGES

RÉSZKISZÁLLÍTÁS
Ha a kosaradban „raktáron lévő” és „rendelhető” termék is van, lehetőséged van a rendelésed szállításának szétszedésére (részkiszállítás). Ehhez egyszerűen csak aktiváld a kosaradban ezt az opciót és a raktáron lévő árut azonnali küldéssel megkapod, és a a raktáron nem lévőt pedig az áru beérkezte után. Ez az opció költségtérítéses, mivel két csomagküldés keletkezik.

ELŐRE RENDELÉS
Fontos termékekre előrendelést kínálunk, ez azt jelenti, hogy a termék még nincs nálunk raktáron, azonban megadtunk egy konkrét szállítási dátumot, amelyet a kívánt méretre való klikkeléskor megmutatunk.

Az előre megrendelhető termékeket a webáruházban egy speciális PRE-ORDER gombbal láttunk el. Itt is van lehetőséged arra,hogy raktáron lévő termékkel kombinálva felár ellenében aktiváld a szállítás szétválasztását. Amennyiben olyan termékeket szeretnél előre megrendelni ill. lefoglalni, amely még nem található a webáruházban, akkor lépj kapcsolatba a KEEPERsport munkatársával. A megrendelést személyesen is elfogadjuk.

Eladás

A KEEPERSPORT GMBH ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI KEEPERsport GmbH, 2542 Kottingbrunn, Anzengrubergasse 26, Ausztria és leányvállalatai ( „KEEPERsport") : weboldal funkciók és egyéb termékek és szolgáltatásokkal foglalkozik.

A KEEPERsport honlapjának használata (a „Weboldal"), vagy a bevásárlás a honlapon, a KEEPERsport termékeket vagy szolgáltatásokat használata a KEEPERsport mobil alkalmazásokat (együtt a "KEEPERsport Services"). A KEEPERsport a KEEPERsport szolgáltatásokat biztosítja az ezen az oldalon feltüntetett feltételekkel.

FELTÉTELEK

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket a KEEPERsport Services használata előtt. A KEEPERsport Services használatával kijelenti, hogy az Ön beleegyezését e feltételek betartják. A KEEPERsport szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, és bizonyos esetekben további feltételek is érvényesek. Ha KEEPERsport szolgáltatást használ, akkor a megfelelő KEEPERsport szolgáltatásra ("Általános Szerződési Feltételek") érvényes feltételek vonatkoznak rájuk. Ha ezek a használati feltételek ellentmondanak a vonatkozó szolgáltatási feltételeknek, akkor ezek a használati feltételek elsőbbséget élveznek. Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, amelyek a KEEPERsport szolgáltatások használatára is vonatkoznak. Ha KEEPERsport szolgáltatást használ, vagy e-mailt küld nekünk, elektronikus úton fog kommunikálni velünk. Emailben vagy weboldalunkon vagy más KEEPERsport szolgáltatásainkon keresztül küldünk Önnel kommunikációt. Szerződéses célra, akkor elfogadja, hogy megkapja az elektronikus hírközléseket tőlünk, és elfogadja, hogy a jóváhagyások, értesítések, kiadványok és egyéb kommunikációs értesítést küldünk elektronikusan, eddig nem igényelt írásos formában, kivéve, ha nagyon fontos az alkalmazandó jogi követelményeknek, a kommunikáció más formája.

Az egész tartalmat, amely magába foglalja a kapus Sportservice-t, vagy általa nyújtott, pl. szöveg, grafika, logó, ikonok, képek, hanganyagok, digitális letöltés és adatgyűjtés a KEEPERsport vagy harmadik fél tartalomszolgáltató tulajdona. Ezáltal védik az osztrák és a nemzetközi szerzői jogi és adatbázis-törvények. A KEEPERsport szolgáltatás tartalmában vagy tartalma teljes egészében a KEEPERsport kizárólagos tulajdonát képezi, és az osztrák és nemzetközi szerzői jogi és adatbázis-jog védi. A KEEPERsport szolgáltatás egyes részeit nem szisztematikusan kivonhatja és / vagy újra felhasználhatja anélkül, hogy kifejezett és előzetes írásbeli hozzájárulása lenne.

A KEEPERsport adatgyűjtés, a robotok vagy hasonló adatgyűjtő és kiemelő programok minden jelentős részét a KEEPERsport szolgáltatások újrafelhasználásra (akár egy vagy több alkalommal) használhatja. A vevő, a KEEPERsport kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül nem hozhatja létre és / vagy nem teheti közzé a KEEPERsport szolgáltatásának (pl. Áraink és termékinformációink) lényeges részeit tartalmazó adatbázisát. Ezen kívül, hogy KEEPERsport grafikák, logók, fejlécek, ikonok, szkriptek és a szolgáltatás nevét tartalmazó szolgáltatást egy KEEPERsport vagy általa nyújtott, a márka és védjegy jogait kizárólag a KEEPERsport képviseli. KEEPERsport márka és védjegy jogok nem kombinálhatók. Az olyan termék vagy szolgáltatás, amely nem része a KEEPERsportnak, olyan módon nem használható fel, amely zavart okozhat az ügyfelek között, vagy olyan módon, hogy a KEEPERsport szándékait meghiúsítja.

A KEEPERsport tulajdonát képező és a KEEPERsport szolgáltatásban megjelenő egyéb védjegyek és védjegyek tulajdonosuk tulajdonát képezik. A KEEPERsport szabadalmai közül egy vagy több alkalmazható a KEEPERsport szolgáltatásokon és a KEEPERsport Services szolgáltatásain keresztül elérhető szolgáltatásokon és szolgáltatásokon. A KEEPERsport Services egyes részei egy vagy több szabadalom engedélyével működnek. Azzal a kitétellel, hogy megfelel ezeknek a feltételeknek, és minden vonatkozó szolgáltatási és a kifizető által fizetendő díjak támogatások KEEPERsport korlátozott, egyszeri, nem átruházható, nem továbbadható engedélyt eléréséhez és a nem kereskedelmi célú felhasználásához a kapus Sport Services-nek. Ez az engedély nem tartalmaz semmilyen viszonteladási vagy kereskedelmi felhasználású KEEPERsport Services-t, vagy annak tartalmát, felderítése és használata termékinformációk, leírások vagy az árak, a származék használata KEEPERsport szolgáltatások, illetve azok tartalmát érintő, letöltés vagy másolás számlainformációkat, az egy másik kereskedő vagy adathalászat, robotok vagy hasonló adatgyűjtő és kitermelő programok használatát illetően.

A KEEPERsport és annak licencadói, beszállítói, kiadói, jogtulajdonosai vagy más tartalomszolgáltatók fenntartják a jelen Felhasználási feltételekben vagy a Felhasználási feltételekben nem kifejezetten megadott kifejezett jogokat. A KEEPERsport szolgáltatás vagy annak bármely része reprodukálható, sokszorosítható, másolható, értékesíthető, viszonteladható vagy más módon kereskedelmi célokra felhasználható, kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül. Nem használhatja a kifejezett írásbeli hozzájárulásunk nélkül a nem frame vagy keretezés technikákat a csatolt márkák, logók vagy más védett információkat (beleértve a képeket, szöveget, az elrendezést, vagy formát) . Nem használhat meta-címkéket vagy más "rejtett szöveget" a KEEPERsport nevével, védjegyeivel és védjegyeivel kifejezett írásbeli hozzájárulásunk nélkül.

A KEEPERsport Services nem enged visszaélést, és csak a törvény által megengedett mértékig. A KEEPERsport által biztosított használati jog lejár, ha nem tartja be a jelen használati feltételeket vagy a szolgáltatási feltételeket. Ha használja a KEEPERsportservice-t, Ön felelős. Biztosítsa titkosságát : fiókját és jelszavát, valamint korlátozzák a hozzáférést a számítógéphez, és amennyiben a hatályos törvények értelmében megengedett Ön elfogadja, hogy felelős minden olyan tevékenység a Fiók vagy jelszót illetően.. Meg kell tennie minden szükséges lépést, hogy a jelszó titokban tartják, és biztonságosak legyenek, és akkor azonnal tájékoztat bennünket, ha van egy aggodalom, hogy egy harmadik fél nyert ismereteket jelszavát vagy jelszó segítségével engedély nélküli hozzáférést. Valószínűleg. Ön felelős a biztosításért hogy az Ön által megadott adatok helyesek és teljesek, és értesítsen minket az Ön által megadott adatok módosításáról.

Megtekintheti és frissítheti az Ön által megadott adatok és a fiók beállításait a webhely Fiókom részében.

Nem használhat KEEPERsport szolgáltatást: (i) oly módon, hogy a KEEPERsport szolgáltatás megszakítására, károsodására vagy más módon károsodik, vagy (ii) csalárd célokra vagy a bűncselekmény vagy jogellenes tevékenység, vagy (iii) bosszúságot, kényelmetlenséget vagy szorongást okoz. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy tagadja meg az oldal bármely szolgáltatását, zárja be a tagok számát, illetve távolítsa el vagy módosítsa a tartalmat, ha nem tartja be az alkalmazandó törvényeket, a jelen Felhasználási feltételeket vagy bármely más vonatkozó szerződési feltételeket vagy irányelveket. Mindent megteszünk annak biztosítására, hogy a KEEPERsport szolgáltatások megszakítás nélkül álljanak rendelkezésre, és hogy az átvitelek hibamentesek legyenek. Ez azonban nem garantálható az internet természeténél fogva. A KEEPERsport szolgáltatásokhoz való hozzáférését időnként megszakíthatja vagy korlátozhatja karbantartás, szervizelés vagy új létesítmények vagy szolgáltatások bevezetése esetén. Megpróbáljuk korlátozni az egyes átmeneti megszakítások és korlátozások gyakoriságát és időtartamát.

A KEEPERport korlátozott felelősséggel tartozik, ha a kár oka a KEEPERport vagy a KEEPERsport jogi képviselője vagy helyettes ügynöke szándékos vagy súlyosan gondatlan megsértésén alapszik. Továbbá a KEEPERsport olyan mértékben felelős a gondatlan kötelezettségszegésért, amely veszélyezteti a szerződés célját, vagy megsérti a feladatok teljesítését ami a megfelelő szerződés-végrehajtás, és amelyek betartására rendszeresen támaszkodnak. Ebben az esetben azonban a KEEPERsport csak az előrelátható, szerződéses jellegű károkért felel. A KEEPERsport nem felelős az előző mondatokban felsoroltaktól eltérő kötelezettségek enyhén gondatlan megsértéséért. A felelősség fenti korlátai nem vonatkoznak az élet, végtag vagy egészség sérülésére, a termék minőségére vonatkozó garanciavállalás és csalárd módon rejtett hibák esetén. A termékfelelősségi törvény szerinti felelősség továbbra sem érinti. Amennyiben a KEEPERport felelőssége kizárt vagy korlátozott, ez vonatkozik a munkavállalók, képviselők és ügynökök személyes felelősségére is. Az osztrák jog érvényesül, kivéve az ENSZ értékesítési egyezményét (CISG). Megegyezésre kerül az 1. kerületi bécsi bíróságok nem kizárólagos hatásköre. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztóvédelmi előírásokból eredő, a jelen Használati feltételekkel kapcsolatban igényelhető, akár Ausztriában, akár abban az EU-tagállamban, ahol él. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk a KEEPERsport szolgáltatásokat, irányelveket és feltételeket, beleértve a jelen Felhasználási feltételeket és a Felhasználási feltételeket. Ezekre a Felhasználási Feltételekre és Felhasználási Feltételekre vonatkoznak, amelyek a KEEPERsport Services használatakor érvényesek. Ha bármelyik Feltétel érvénytelennek, semmisnek vagy bármilyen okból érvénytelennek minősül, akkor ez a rendelkezés elválaszthatónak minősül, és nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát. Ha megsérti ezeket a Felhasználási feltételeket, és mi semmit nem teszünk róluk, továbbra is jogunk van arra, hogy jogainkat más olyan alkalmakkor gyakoroljuk, amelyben megsérti a jelen Felhasználási feltételeket. Nem kínálunk kiskorúak által gyártott termékeket. Gyermektermékeinket csak felnőttek vásárolhatják meg. Ha Ön 18 évesnél fiatalabb, akkor kizárólag KEEPERsport szolgáltatásokat használhat szülővel vagy törvényes gondviselővel.

A KEEPERsport a KEEPERsport GmbH kereskedelmi neve.

Ezt a honlapot a KEEPERsport GmbH üzemeltette. A KEEPERsport GmbH esetében: 2542 Kottingbrunn, Anzengrubergasse 26 Regisztrált Ausztriában Landesgericht Wiener Neustadt: FN 281525h Azonosító szám: ATU 62801445 SALES

1 HATÁLY

Ezek az értékesítési feltételek szabályozzák a KEEPERsport GmbH termékek értékesítését. A KEEPERsport szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, és bizonyos esetekben további feltételek is érvényesek. Ha egy KEEPERsport szolgáltatást, feltéve, hogy a feltételek érvényesek az adott KEEPERsport Service ( „Szolgáltatás"). Ha ezek a használati feltételek ellentmondanak a vonatkozó szolgáltatási feltételeknek, akkor ezek a használati feltételek elsőbbséget élveznek. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mielőtt megrendelést intézne a KEEPERsport GmbH-hoz. A KEEPERsport GmbH-val történő megrendeléssel Ön vállalja, hogy Ön egyetért a megrendeléssel kapcsolatos ezen értékesítési feltételek alkalmazásával.

2 A SZERZŐDÉS KÖVETKEZTETÉSE

A rendelése a KEEPERsportnak ajánlatot jelent az adásvételi szerződés megkötésére Ha megrendelést küld a KEEPERsport-nak, akkor e-mailt küldünk Önnek, amely megerősíti a megrendelés kézhezvételét és a részleteket (megrendelés visszaigazolás). Ez a rendelés visszaigazolás nem minősül az ajánlat elfogadásának, csak arra szolgál, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy megrendelését megkaptuk. A vásárlási szerződés csak akkor kerül megkötésre, ha a megrendelt terméket szállítjuk Önnek, és egy másik e-mailben (szállítási visszaigazolás) megerősítjük Önnek a szállítást. Ha a megrendelést egynél több csomagban szállítjuk, minden egyes csomag esetében külön szállítási visszaigazolást kaphatunk. Ebben az esetben az Ön és a KEEPERsport GmbH között az adott szállítási visszaigazolásban felsorolt termékekre vonatkozó külön vételi szerződés minden szállítási visszaigazolás tekintetében megkötésre kerül. A szerződő fél a KEEPERsport GmbH. A 3. pont szerinti elállási jogától függetlenül bármikor megszakíthatja a termék megrendelését, mielőtt elküldi a megfelelő szállítási visszaigazolást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes terméket csak normál háztartási mennyiségben értékesítjük. Ez egyrészt a megrendelés részeként megrendelt termékek számára, másrészt az ugyanazon termékre vonatkozó többszörös megrendelések elhagyására utal, ahol minden megrendelés tartalmaz egy közös háztartási mennyiséget. 3értéke legfeljebb 14 napig való kizárása, az elállási jog önkénteseink elégedettségi garantált

TÖRVÉNYI GARANCIA JOG MEGSEMMISÍTÉSÉVEL visszavonás

Önnek joga van a megállapodás megszüntetésére 14 napon belül a szerződés megkötésének napjától visszavonás indoka nélkül Gyakorolni a jogot, értesítenie kell bennünket (26 KEEPERsport GmbH, 2542 Kottingbrunnban, Anzengrubergasse) a döntéséről, hogy visszavonja ezt a szerződést. A nyilatkozatát a csomagban feltüntetett csere- és panaszinformációkban megadott magyarázatoknak megfelelően használhatja. tette megóvása az elállási időszak elegendő, hogy megtegye a közleményt az elállási jog előtti várakozási idő alatt számunkra, majd küldje el a következő napokban az árut nekünk. Ha további információt szeretne a hatótávolság, a tartalom és a terjesztés magyarázatával kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. A lemondás következményei: Ha megszünteti ezt a szerződést, akkor visszatérítjük az Ön által megkapott vásárolt áruk minden kifizetését. Az ilyen visszafizetést azonnal, de legkésőbb tizennégy napon belül, az alább felsorolt körülményekre is figyelemmel, attól az időponttól kezdődően kell benyújtani, amikor a szerződés megszűnéséről szóló értesítést megkapják. Ehhez a visszafizetéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, amelyet az eredeti tranzakcióban használt, kivéve, ha Ön másként állapodott meg. A visszafizetésért semmiféle díjat nem számolunk fel. Megtagadhatjuk a visszafizetést addig, amíg vissza nem kaptuk az árut, vagy addig, amíg bizonyítékot nem szolgáltat arról, hogy visszaadta az árut, attól függően, hogy melyik a korábbi. Az árut azonnal át kell adni attól a naptól számítva, amikor értesíti erről a szerződés törlését, és visszaküldi hozzánk a saját költségére. Az áruk értékvesztését csak akkor kell megfizetni, ha az értékvesztés az áruk természetének, jellemzőinek és működésének vizsgálatához nem szükséges kezelésnek tulajdonítható.

Kivételek az elállási jog alól

Az elállási jog nem létezik, vagy nem ér véget a következő szerződésekben

• Az áruk feliratozásra kerültek

• Árukat használták JOGI GARANCIA: Ügyfél az Európai Unióban két évig a szállítás, a termék szavatossági jogok és a kereslet a javítás vagy cserejogosult a vásárolt termékeket illetően. Ha nem derül ki, mi a hibás a leírtak szerint, vagy ha az árut ésszerű időn belül vagy nehézségek nélkül nem lehet javítani vagy kicserélni, kérheti a vételár visszatérítését vagy csökkentését. A használt termékek esetében a jótállási idő két évnél rövidebb, és a cikk helyes használatától is függ.

Figyelem: Nincs csere- igény a latex kopására a kapuskesztyűben. A latex természetes termék, és természetes koptatás alatt áll.

4 ÁRAK

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t. A legjobb erőfeszítéseink ellenére számos termék rosszul kerülhet árazásra. Ellenőrizzük az árakat, amikor feldolgozzuk megrendelését és mielőtt a befizetést megterheljük. Ha a termék ára rosszul van megadva, és a megfelelő ár magasabb, mint a weboldalon megjelenő ár, kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt elküldenénk a terméket, hogy megkérdezzük, szeretné-e megvásárolni a terméket a megfelelő áron vagy törölni a rendelést. Ha egy termék helyes ára alacsonyabb, mint az általunk feltüntetett ár, az alacsonyabb összeget számlázzuk és elküldjük Önnek.

5 KIFIZETÉS, TULAJDONOSSÁG, SZÁMLA VÁSÁRLÁS

Az ügyfél a következő fizetési lehetőségek közül választhat. Minden szállított termék a KEEPERsport GmbH tulajdonát képezi a teljes kifizetésig. Az új ügyfelek számára van egy maximális korlát, amelyre a vásárlás lehetséges. Ez a határérték a teljes ügyfélszámlára vonatkozik, és figyelembe veszi a korábbi számlázási megbízásokból származó kintlévőségeket is. Fizetés csak 18 évesnél idősebb fogyasztók esetén lehetséges. A szállítási cím, a ház címe és a számlázási címnek azonosnak kell lennie Magyarországon vagy Ausztriában. A számla összege a számla beérkezésekor esedékes. A KEEPERsport.at fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ne nyújtson bizonyos fizetési módokat.

6 SZÁLLÍTÁS

Hacsak másképp nem állapodik meg, a kézbesítést a megrendelő által megadott kézbesítési címre küldi. A honlapon megtalálja a KEEPERsport által értékesített termékek elérhetőségét (pl. A megfelelő termékadatlapon). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a termék rendelkezésre állásával, szállításával kapcsolatos összes információ csupán becslés és hozzávetőleges irányérték. Nem minősülnek kötelező érvényű vagy garantált szállítási határidőknek, kivéve, ha ezt kifejezetten az adott termék szállítási lehetőségeinek kötelező érvényű időpontjaként jelölték meg. Ha a KEEPERsport a rendelés feldolgozása során meghatározza, hogy az Ön által megrendelt termékek nem állnak rendelkezésre, külön értesítést kap telefonon vagy e-mailben. Amennyiben előfordul, hogy a szállítás a vevő meghiúsítja, mert a leszállított áru nem fér be az ajtón, vagy a lépcsőházba, vagy azért, mert az ügyfél nem volt elérhető a megadott szállítási címen, bár a szállítási határidőt bejelentették, a vevő viseli a költségeket a sikertelen kézbesítésért. Az ügyfél elfogadja a következő feltételeket .

7 Ha a KEEPERsport termékeit EU-n kívüli szállításra szánja, az importvámok és -adók vonatkozhatnak rá, amelyeket akkor kell kivetni, ha a csomag eléri a rendeltetési helyet. A vámkezelésre vonatkozó további díjakat Önnek kell viselnie; nem tudjuk irányítani ezeket a díjakat. A vámszabályok jelentősen eltérnek egymástól országonként, ezért további információért forduljon a helyi vámhivatalhoz. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy megelel a KEEPERsport a bevezető és az összes törvényeknek és rendeleteknek abban az országban, ahol a vásárolt termékeknek meg kell felelniük. Az adatok védelme fontos számunkra, és szeretnénk felhívni nemzetközi ügyfeleink figyelmét,

8 ALKALMAZANDÓ JOG

Az osztrák jog érvényesül, kivéve az ENSZ értékesítési egyezményét (CISG). Megegyezés született a bécsi I. kerületi bíróságok nem kizárólagos hatáskörére. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztóvédelmi előírásokból eredő, ezen értékesítési feltételekhez kapcsolódó követelések benyújthatók, akár Ausztriában, akár abban az EUtagországban, ahol él.

9 A VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor változtassunk honlapunkon, irányelveinken, feltételeinken, beleértve ezeket az eladási feltételeket. Megrendelése a megrendelésének idején érvényes Általános Szerződési Feltételek és Általános Szerződési Feltételek hatálya alá esik, kivéve, ha a törvény vagy kormány kötelezi őket arra, hogy ezeket a feltételeket módosítsák (ebben az esetben a megrendelésekre is érvényesek) amit korábban készítettünk). Ha a jelen Általános Szerződési Feltételek valamelyik rendelkezése érvénytelenné, semmissé vagy bármilyen okból végrehajthatatlanná válik, akkor ezt a rendelkezést elválaszthatónak kell tekinteni, és nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.

10 NEM VONATKOZIK

Ha megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételeket, és mi semmit nem tehetünk róluk, továbbra is jogunk van arra, hogy jogainkat más olyan esetekben gyakoroljuk, amelyekben Ön megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

11 KISEBBSÉG

Nem kínálunk kiskorúak által kínált termékeket. Gyermektermékeinket csak felnőttek vásárolhatják meg. Ha Ön 18 évesnél fiatalabb, akkor kizárólag KEEPERsport.hu-t használhat szülővel vagy törvényes gondviselővel.

12 KAPCSOLAT INFORMÁCIÓK

A KEEPERsport a KEEPERsport GmbH kereskedelmi neve. Kapcsolatfelvételi adatai: AUSZTRIA KEEPERsport GmbH 2542 Kottingbrunn, Anzengrubergasse 26 Regisztrált Ausztriában Wiener Neustadt Állami Bíróság Bejegyzési szám: FN 281525h Értékesítési adó azonosító száma: ATU 62801445