ÁÜSZ

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a webshop-ban szereplő minden egyes termék illetve akció ajánlata csak a raktárkészlet erejéig érvényes.

A megrendelési - és kiszállítási szolgáltatások érvényesek mind az írásos - elektronikus úton ( Online Shop, E-mailben, és faxon ) mind a telefonos megrendelések esetében. Munkatársaink minden megrendelést feldolgoznak. Minden esetben, kérjük, tüntessen fel egy vagy több telefonszámot, ahol szükség esetén értesíteni tudjuk.

1. Rendelési lehetőségek

Interneten keresztül
Az Online Shop -on és a virtuális bevásárlókosáron található címen keresztül: www.keepersport.hu

E-mail-en történő megrendelés, vagy érdeklődő esetén az alábbi címen: kovacsl@keepersport.hu állunk állunk rendelkezésükre.

Telefonos megrendelés:
06 20 37 99 200

2. Átvételi lehetőségek, szállítási információk:

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén !

Futárszolgálatok:

GLS  futárszolgálat

Az Ön csomagját a partner futárszolgálatunk a GLS  futárszolgálat szállítja ki. Futárszolgálati kiszállításra csak munkanapokon van lehetőség azaz hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között. Ha ezen időszakban Ön nem tartózkodik otthon, akkor van lehetőség, hogy szállítási címként megadjon másik címet pl: munkahely, ismerős, barát, nagyszülő stb..
GLS  futárszolgálat

Csomagját a partner futárszolgálatunk a GLS  futárszolgálat szállítja ki. Futárszolgálati kiszállításra csak munkanapokon van lehetőség azaz hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között. Ha ezen időszakban Ön nem tartózkodik otthon, akkor van lehetőség, hogy szállítási címként megadjon másik címet pl: munkahely, ismerős, barát, nagyszülő stb.Lehetőség van az általunk elküldött csomag számának megkérdezésével a GLS  honlapján, https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes linken  csomagjának követéséről, illetve telefonon érdeklődve  közvetlenül a futár telefonszámának megkérdezésére, akkor felhívhatja, és tudakozódhat, hogy mikor ér Önhöz. Így nem kell egésznap várni.

GLS  futárszolgálat telefonszáma:  (+36 29) 88 66 70

Ha elsőre mégsem találná a futár Önt a megadott címen, akkor megpróbálja telefonon elérni, de ha ez sem sikerül, akkor  mindenképpen a következő napon is megpróbálja kikézbesíteni a csomagot. ( ez Önnek semmilyen plusz költséggel nem jár, benne van a szállítási költségben). Ha ekkor sem jár sikerrel, akkor visszaszállítják a csomagot a feladási helyre, azaz cégünkhöz. Ezután már csak abban az esetben áll módunkban újra kiszállítani a csomagot, ha előre utalással kifizetik mindkét szállítási díjat.

A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal! Szállítási költségek a vásárlási értékétől függően változnak, de függetlenek a termékek súlyától, és a kiszállítási területtől. Viszont ezen szállítási díjaink csak Magyarországi címre való kiszállítás esetén érvényesek.

 

 

Szállítási díjaink: : a díjak az ÁFÁ-t taralmazzák

 

1-50.000  Ft értékig 1.290 FT utánvéttel

1-50.000 Ft értékig   1.290 Ft előreutalással

50.000 FT feletti rendelésnél (cégünk átvállalja a szállítási díjat ), így ingyenes kiszállítást biztosítunk!

Oda-vissza szállítási költség értéktől függetlenül: 3.300.- (termék csere stb..)

Ezen díjainkat semmilyen plusz költség tovább nem terheli,.

Szállítási határidő: a rendelés leadástól számított: 2 - 20 munkanapon belül megtörténik.

 

A Szolgáltató eltérő megállapodásának hiányában a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta vagy a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben és nem máskor kellett volna teljesíteni.

3. Fizetési feltételek

Új! - Vásárlás előreutalással

Figyelem! Aki az előreutalást választja, csak az e-mailen érkező számla alapján utaljon, ne magától, a rendelés alapján!

A KEEPERsport Magyarország Kft számlaszáma:

11600006-00000000-77254087

Készpénzfizetés esetén

Ön a megrendelt áruért, csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel készpénzben a kézbesítőnek fizet. A termékeket FORINTBAN számlázzuk.


4. EGYÉB

Tulajdonjog

Minden kiszállított termék, a vételár teljes kifizetéséig a KEEPERsport Magyarország Kft. tulajdonát képezi.

CSERE

Természetesen a vásárlónak jogában áll a hibás termékek esetében az áru cseréje, kézhezvételtől számított 8 napon belül. (Kivételt képeznek, az egyéni igény szerint feliratozott ruhaneműk, illetve a vásárló által kézhezvétel után már használatba vett termékek.). A 8 napos határidő az áru átvételének napjától számítjuk.

Teendők csere esetén:
Kérjük minden esetben, a termékhez mellékelje az általunk küldött számlát. Csak abban az esetben áll módunkban a hibás terméket átvenni és kicserélni, amennyiben a vevő a visszaküldéskor a postai költséget kiegyenlítette. (utánvétel kizárt)


CSERE - GARANCIA

Kérjük vegye figyelemben, hogy a garanciánk csak sértetlen, még nem használt termékekre érvényes.

8 napon belül lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben termékünkkel nem elégedett, címünkre visszaküldje.

Kérjük az árut egyszerű csomagként, „kísérőlevél belföldi postacsomaghoz”

Zöld színű nyomtatvánnyal és ne utánvéttel adja fel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkba átvenni. Visszaküldés esetén kérjük a kicserélendő árucikkhez, mellékelje a számlát valamint reklamációra vonatkozó „indokoló” levelet.

18 év alatti (fiatalkorú) vásárlóink esetében kérjük a törvényes képviselő (szülő, hozzátartozó) adatait, hozzájárulását.

Az Ön megrendelésének, azaz a velünk kötött szerződésének teljesítése során a 45/2014 . kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

Adatai nálunk biztos kezekben vannak.

Az adatvédelmi törvény értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy a személyes adatait a KEEPERsport cég tagjai csak az áruküldő tevékenységükhöz illetve az ajánlati listáink összeállítására használják fel, hogy vásárlási ajánlataikkal megkeressék Önt, vagy egyesületét.

Amennyiben a címe, vagy más személyes adatai megváltoznak, kérjük jelezze azt az elérhetőségeinken.