Kesztyűápolás

A kapuskesztyűk sajnos elég drágák. Törődj velük, hogy tovább szolgálhassanak és így pénzt takaríts meg. Óvd a környezetet azáltal, hogy kesztyűdet tovább használod.

 • 1. lépés – Távolítsd el a védőfóliát

  Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki kapuskesztyűjéből, az első használat előtt feltétlenül tisztítsd meg őket. Szappanmaradékok amelyek a gyártás melléktermékei még befedhetik a kesztyű felületét. Emiatt a tenyeret langyos vízzel meg kell tisztítani, különösen az első használat előtt. Ez biztosítja, hogy a kesztyűk a legjobb teljesítményt nyújtsák. Ha a kesztyűt védőfóliával szerelték fel, dörzsöljd át néhányszor az új kapuskesztyű védőfóliáját, hogy a fólia és a tenyér közé levegő juthasson. Miután ráöntöttél egy kis langyos vizet, könnyebben leveheted a kesztyűről a fóliát!

 • 2. lépés - Alapos tisztítás

  A latex rendkívül érzékeny anyag. Az optimális tapadási tulajdonságok elérése érdekében az első használat előtt használd a Glove Cleanert, és spriccelj 4-5 alkalommal a kapuskesztyűre. Dörzsölje át a kesztyűtisztítóval a teljes ragasztóhabot, majd öblítse le a kesztyűt langyos vízzel. Csavard ki és mehetsz is a következő lépésre.

 • 3. Lépés - száradás

  A megfelelő szárítás mellett a megfelelő tárolás is fontos szerepet játszik. A legjobb, ha a kesztyűt az ujjakról lógatja, hogy megakadályozza az ujjakban felhalmozódó szennyeződéseket és nedvességet. A legjobb mód erre egy kapocsos vállfa: tegyen egy papírt vagy textilt a vállfa és a kesztyű közé, hogy a tenyér ne sérüljön meg. Bemutatjuk az új GloveDry Buddy-t, az új legjobb barátodat a kesztyűszárításhoz. A kapuskesztyűid körülbelül 12 óra alatt szárazak és készen állnak a következő edzésre vagy mérkőzésre.

GLOVE DRY BUDDY
 • 4. lépés - Szennyeződések eltávolítása

  Minden kapus tudja, hogy kemény edzés után a kosz ragadhat a tenyéren. Ha a meleg víz és a kesztyűtisztítók nem szüntetik meg a makacs kosz részecskéket, ajánlunk egy mikroszálas kendőt. Ez a speciálisan tervezett törölköző eltávolítja a koszt és védi a tenyért további károsodástól. Figyelem: ne mossuk a kapuskesztyűket a mosógépben! A centrifugálás jelentősen csökkentheti a kesztyűk élettartamát.

 • Le lehet győzni

  5. lépés - Nedves idő

  Minden kapus rémálma: csúszó labda nedves időben. Van egy tökéletes megoldásunk erre. Használja a KEEPERsport Aqua Glue-t az esőben, hogy tökéletes tapadást érjen el akkor is, ha nedves időjárás van. A vízlepergető Aqua Glue javítja a tapadást az esőben, hóban vagy reggeli harmatban, és még száradási idő sem szükséges - csak alkalmazza és játszik.

  Fontos: hogy elkerülje az Aqua Glue ragadását a tenyér habjában, a kesztyűtisztítóval tisztítsa meg a kesztyűt használat után.

 • 6. Lépés - A latex kopása

  Az apró kopásjelzések nem jelentik a kesztyűid végét. A megfelelő eszközökkel és gondozással a kesztyűk tökéletes edzőkesztyűkként szolgálnak tovább. Használjon egy speciális Glove Glu terméket a kopott kesztyűk erős tapadásának biztosításához. Választhat az MegaGrip kesztyűspray és egy speciális tapadásfokozó között, mindenkinek van valami.

  Fontos: ahogy az Aque Glue-nál, a kesztyűtisztítóval történő tisztítás ajánlott a használat után.

 • 7. - Megfelelő tárolás

  A kapuskesztyűk tökéletes ápolásához nem csak a megfelelő tisztítás, hanem az ideális tárolás is fontos. A külső hatások miatt a kapuskesztyűk latex anyaga merev, porózus és törékeny lehet. Ezért ajánljuk a KEEPERsport kesztyűtasakjait. Védd meg a kesztyű alját az UV fénytől.

 • 8. Lépés - Rendszeres fertőtlenítés

  Nem lehet nem tudni a fertőtlenítés fontosságáról, különösen manapság. Ez fontos része a kesztyűápolásnak. A legjobb, ha fertőtlenítő permetet használsz és rendszeresen permetezed az élvonalbeli modelljeidet. Ha minden lépést lelkiismeretesen követsz, semmi sem áll az útban a hosszan tartó tapadás előtt!

Ajánljuk még

Kérdéseiddel keress minket bátran!

Milyen szabás való nekem?

Negatív szabás, roll finger vagy klasszikus, esetleg egy hibrid? Segítünk eligazodni a tengernyi szabás között.


Vágjunk bele
Latex kisokos

Minden felületre és időjárásra van tökéletes latex. Útmutatónk segít megtalálni az ideálisat.


Ideális latex
Milyen keszyű illik hozzám?

A kapuskesztyűk számtalan változata létezik világszerte. A modellek design, anyagok és mindenekelőtt az árak tekintetében különböznek egymástól. Nehéz nyomon követni az összes modellt. Ezért áttekintést készítettünk az összes Varan7 kapuskesztyű-modellről.


Kattints