A megfelelő felszerelés a szezon előtt

A szezon előtti időszak egyedi kihívásokat jelent kapusok számára, gyakran találkozva jeges hőmérsékletekkel vagy kemény felületekkel. Hogy 100%-ot nyújthass még ezek között a körülmények között is, elengedhetetlen a megfelelő felszerelés. Legyen szó a pályáról vagy az edzőteremről, a megfelelő felszerelés könnyebbé teheti a szezon előtti edzést. Bemutatjuk neked a legjobb termékeket tetőtől talpig!

Tartós kapuskesztyűk

A latex hab kulcsfontosságú szerepet játszik a kapuskesztyűk jó tapadásának elérésében. Ez a hab rendkívül érzékeny. Ezért azt javasoljuk, hogy válassz tartós és hosszan tartó ragasztó habot kemény felületeken, mint például műfüves vagy beltéri felületen. Ez a típusú hab kevésbé kopik el gyorsan, biztosítva, hogy a kiváló tapadás hosszabb ideig megmaradjon. A következő kapuskesztyűk kifejezetten kemény felületekre vannak tervezve:

 

 

Meleg kiegészítők

A sálak, sapkák vagy kesztyűk többek, mint kiegészítők – védenek a jeges hidegtől, hótól és széltől.

 

 

Aláöltözet

RÉTEGELÉS, RÉTEGELÉS és még több RÉTEGELÉS! A titok a test melegen tartásához télen a réteges öltözködés elvében rejlik. Kezdd légáteresztő aláöltözettel ami szorosan illeszkedik a testedhez. Kemény felületeken integrált párnázatot is választhatsz a könyöködön, térden és csípőn. Ha a párnázott aláöltözet túl melegnek érződik beltéren, akkor alternatívaként felszerelheted magad térdvédővel és könyökvédővel anélkül, hogy feláldoznád a védelmet!

 

 

Felsők

Ahhoz, hogy ne hűlj ki az edzéseid során, javasoljuk, hogy tegyél egy újabb réteget az aláöltözeted fölé, amely megakadályozza a hő kiszökését. Ezzel a vízálló és melegítő tréningfelsők választékával biztonságban leszel:

 

 

Alsók

Kapusnadrágok esetén is kell néhány választást hoznod: választhatsz különböző fokozatú párnázatok között csípőn és térdén. Ez biztosítja a tökéletes védelmet a kemény felületeken érzékeny területek számára. Nincsenek többé zúzódások és horzsolások!

 

 

A megfelelő cipők

A megfelelő lábbeli elengedhetetlen a szezon előtt! Összeállítottunk neked egy válogatást a legnépszerűbb műfű- és beltéri cipőkből.