KEEPERsport Varan7 Game of Power - A profi kapuskesztyűk

Az új Varan7 Game of Power kollekció a harmadik a Varan7 családban. Nem csak maga a kapusjáték, hanem a kapusfelszerelés is folyamatosan fejlődik. És mi is fejlődünk, mindig naprakészen tartjuk magunkat. Az első két Varan7 kollekció, a Gamechanger és aGamebreaker után itt az ideje, hogy energiánkat a pályára öntsük. Legyél profi vagy amatőr kapus, az új Varan7 Game of Power kollekcióval mindenki elérheti az elérhetetlent a kapuban!

Nézd meg elsőként az új Game of Power kollekció kapuskesztyűit:

   

Hogyan különböznek egymástól a modellek?

Ezek a kollekció csúcspontjai - a különböző silók és modellek:

De melyik modell illik hozzám, és miben különböznek egymástól a silók? Több mint 20 év tapasztalatával pontosan tudjuk, hogy milyen egyéni igényekkel, kívánságokkal és javaslatokkal rendelkeznek a kapusok. Ezért célunk, hogy ezen igényeket és kívánságokat különböző silókkal elégítsük ki. Minden modell különbözik a többitől: legyen az a felhasznált anyagok, különböző szabások vagy akár az ár. A tökéletes kapuskesztyű sok összetevőtől függ, és biztosan nem egy univerzális termék.

Egyenként elemezzük a kesztyűinket, és felsoroljuk az összes előnyt és hátrányt, hogy ideális betekintést nyújthassunk, és lehetővé tegyük az számodra a tökéletes kapuskesztyű kiválasztását.

A profik a Power of Game-re támaszkodnak!

A KEEPERsportnál kb. 40 alkalmazott dolgozik több országban, mégis termékeink, különösen a Varan7 kapuskesztyűink, több száz ember közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Hogy működik ez?

Egyszerű: minden kapus visszajelzésére támaszkodunk, legyen az profi, amatőr vagy hobbi kapus. Az építő jellegű visszajelzések és javaslatok a Varan7 modelleinkről a több ezer elégedett vásárló kulcsfontosságú összetevői. Szükségünk van rá, mint a levegőre, és ezért napi szinten keresünk kapcsolatot közösségünkkel, különösen a profikkal. Ők azok, akik minden nap gyakorolják a kapuskesztyűinket, és ezért a legértékesebb visszajelzésünk forrásai.

Kik állnak termékfejlesztésünk mögött? Kik is azok a KEEPERsport profik?

Itt találhatsz egy listát a profijainkról: Circle of Pros

Tobias Lawal

Linzer ASK

Mariella El Sherif

SK Sturm Graz

Lukas Gütlbauer

Wolfsberger AC

Hendrik Bonmann

Wolfsberger AC

   

The story of Varan7...

Fentebb már elmondtuk, hogy "Ki?" állítja elő és közösen fejleszti ki a Varan7-et.

De most felmerülnek a kérdések, hogy "Miért?" és "Hogyan?" készülnek a Varan7 kapuskesztyűink.

Küldetésünk mindig is az volt, hogy minden KEEPER, legyen az férfi vagy nő, gyermek vagy felnőtt, profi vagy amatőr, a lehető legjobb kapuskesztyűt kapja. Az érzés, amikor tökéletes kesztyűben védünk, felejthetetlen. Ez az érzés hajt minket minden nap.

Tudj meg többet a Varan7 kapuskesztyűink gyártásáról és ismerd meg küldetésünket még jobban itt.

Nézd meg a képeket!

Szeretnél még több benyomást szerezni új Game of Power kollekciónkról? Kattints képekre ahol számos fotót találhatsz profijainkról és közösségünk tagjairól.

Game of Power in action!

Szeretné látni új Game of Power modelljeinket mozgóképekben?

A Hero NC-től a Challenge NC-ig – itt még közelebbi betekintést nyerhet az összes silóból!