GAME OF POWER AKCIÓBAN!

A legjobb képek a Power Game kollekció áttekintéséből. Azokat a modelleket és további információkat a kapuskesztyű kollekcióról itt találod

UNLEASH YOUR POWER AND BE THE BOSS OF YOUR BOX

 • MAXIMÁLIS ERŐ

  VARAN7 HERO NC

  A Varan7 Hero NC az abszolút prémium modell a Varan7 sorozatban, amely felgyorsítja a kapus szívét. A 4mm Superglue ragasztóhabbal maximális tapadást biztosít a pályán, így Te leszel a király a kapuban. Az általános neoprén pánt további stabilitást nyújt a csuklóban, és teljesen egyedi viseleti kényelmet biztosít.

 • Te vagy az igazi bajnok a pályán!

  VARAN7 CHAMP NC

  A Varan7 Champ NC a legnépszerűbb modellek egyike a Varan sorozatunkban. Egy fantasztikus ár-érték arány párosul kiváló tapadással és a ragasztóhab megnövelt élettartamával, amelyek jellemzik ezt a kapuskesztyűt.

 • Profiként fogja érezni magát ezzel a kesztyűvel

  VARAN7 PRO NC

  A Varan7 Pro NC Game of Power garanciája egy tökéletes csomag, legjobb ár-garanciával! Sok kapus számára, különösen az amatőr szektorban, a Pro NC a legjobb megoldás. Az erős fogásnak és a nagyszerű illeszkedésnek köszönhetően ez a kapuskesztyű az ár-érték arányban verhetetlen ajánlatot nyújt más kesztyűkhöz képest a piacon. Nézze meg magának és egyszerűen próbálja ki!