AZ ÖSSZES KAPUSKESZTYŰ A GAME OF POWER KOLLEKCIÓBÓL

Még mindig nem tudod eldönteni, melyik kapuskesztyű modell a legmegfelelőbb számodra? Ne aggódj, itt megtudhatod az összes új modell egyedi tulajdonságait a Game of Power kollekcióból, így 100% -os bizalommal találhatod meg a tökéletes kesztyűt! Az új Game of Power csomag 7 különböző kesztyű modellt tartalmaz: Varan7 Hero NC, Varan7 Champ NC, Varan7 Champ GC, Varan7 Champ Power, Varan7 Pro NC, Varan7 Premier NC és a Varan7 Challenge NC. Minden modellt úgy tervezték, hogy megfeleljen mind a profi, mind az amatőr kapusok specifikus igényeinek.

 • Varan7 Hero NC

  A Varan7 Hero NC abszolút legjobb modellünk. A legjobb anyagokból és a legmagasabb minőségi szabványokat szem előtt tartva készült. Ezt a kesztyűt a legtöbb profi használja a meccseken, és tökéletes, amikor minden tudásodat be kell vetned, mert a legjobb tapadást nyújtja. A Varan7 Hero negatív szabású (NC) változatban is elérhető, amely nagyon jó érzést nyújt a labdához érintve, és szorosan illeszkedik az ujjaidhoz.

  

 • Varan7 Champ NC

  A Varan7 Champ NC is egyik legjobb modellünk. Sok európai profi játékos is erre a modellre támaszkodik. A lehető legnagyobb figyelmet fordítottuk a minőségre, így az abszolút csúcskesztyűt tarthatod a kezedben. Ez a modell kombinálja az elképesztő tapadást a kényelmes viselettel. A negatív szabás (NC) remek kontrollt biztosít a labda fölött. Ezzel a modelllel jól felkészült leszel!

  

 • Varan7 Champ Power

  A Varan7 Champ Power azoknak a kapusoknak a kesztyűje, akik szeretik a hibrid szabást. Ezt a szabást "Power" jelöli a modelleinken. Ebben a szabásban az a különleges, hogy két legnépszerűbb kesztyűszabást (negatív szabás és roll finger szabás) kombinálja. A latex puha szegélyek az mutatóujj és a középső ujj körül optimális illeszkedést biztosítanak, irritáló varratok nélkül. Funkcionális ragasztó hab borítások találhatóak az mutatóujjon és kisujjon, amelyek

  

 • Varan7 Champ GC

  A Varan7 Champ GC-vel akkor választasz jól, ha szereted a Roll Finger szabást. Ebben a szabásban az öntapadó hab szó szerint a ujjak köré tekercselődnek. Ennek eredményeként ez a Gunn Cut modell nem csak egy "kerek tapadási érzetet" kínál, hanem nagyszerű párnázást is biztosít különösen éles lövésekhez. Talán ezért olyan népszerű ez a variáció a Brit-szigeteken.

  

 • Varan7 Pro NC

  A Varan7 Pro NC egy klasszikus modell, amely nagyszerű ár-érték arányával győz meg. De sok profi is bízik ebben a kesztyűben. A Varan7 Pro az elterjedt negatív szabásban (NC) kapható, amely ígéretet tesz arra, hogy sok labdás érzetet nyújt. A hab jó tapadást biztosít, és száraz körülmények között viszonylag ellenálló a súrlódással szemben. Egy minden tekintetben nagyszerű és megfizethető modell!

  

 • Varan7 Premier NC

  A Varan7 Premier NC a tökéletes kapuskesztyű edzéshez vagy kezdőknek. A kapusedzésben a tartósság fontosabb, mint a legjobb tapadás, mivel ez javítja a fogási biztonságot. Ezért sok profi bízik ebben a modellben az edzésükön. Ráadásul ez a kesztyű egy hihetetlen ár-érték aránnyal is lenyűgözi az embereket. Az edzési kesztyűként ez a modell minden tekintetben meggyőző.

  

 • Varan7 Challenge NC

  A Varan7 Challenge NC a kapusedzésedhez megfelelő választás. Különösen edzés során több kapuskesztyűre van szükséged. A negatív szabású hab még ellenállóbb a kopással szemben, ezáltal tartósabb. Az elmúlt években nőtt a megfizethető minőségi kapuskesztyű iránti igény. A Varan7 Challenge különleges dizájnjával nagyszerű kapuskesztyűt hoztunk létre gyerekeknek és kezdőknek. Még profi kapusok is használják ezeket a kesztyűket a csapat edzésén a lövés gyakorlatok során.

 • TÖKÉLETES MÉRET KELL!

  TALÁLD MEG A PONTOS MÉRETET

  Nem tudod, hogy milyen méret kell? Nem probléma!

  Itt a mérettáblázatunk!