ALL GAME OVER GLOVES

Még mindig nem biztos abban, hogy melyik kapuskesztyű modell való neked? Ne aggódj – segítünk megtalálni a tökéletes kesztyűt!

Fedezd fel új Game Over kollekciónk különlegességeit, amely modellek széles választékát kínálja. A Game Over Pack összesen 7 különböző kesztyűmodellt tartalmaz:
Varan7 Hero NC, Varan7 Champ NC, Varan7 Champ GC, Varan7 Champ Power, Varan7 Pro NC, Varan7 Premier NC és Varan7 Challenge NC. Mindegyik modellt kifejezetten a professzionális és amatőr kapusok igényeire szabták, hogy biztosítsák a lehető legjobb teljesítményt és kényelmet. Meríts ihletet az egyes modellek egyedi jellemzőiből, és válaszd ki azt, amelyik tökéletesen megfelel játékstílusodnak és igényeidnek.

 • VARAN7 HERO NC

  Varan7 Hero NC a Game Over kollekcióból dinamikus és kényelmes kapuskesztyűje, verhetetlen tapadással. A fekete 4 mm-es Super Glue erős profi tapadás-képlettel rendelkezik, tapadóelemekkel a legjobb tapadás érdekében minden időjárási körülmény között. A népszerű negatív szabás (NC) szoros labdakapcsolatot biztosít a kellemetlen varrások nélkül. A kesztyű rugalmas kötött anyagból készült, amely magas mozgásszabadságot biztosít. A 3D-silikon Punching Zone segítségével mindig teljes ellenőrzést biztosít az ütések során. Szerezz most Varan7 Hero NC kapuskesztyűt az legjobb teljesítményért a pályán!

 • VARAN7 CHAMP NC

  Mint kapus, kiemelkedő tapadás nélkülözhetetlen. Ezért fejlesztettük ki a Varan7 Champ NC 4mm Supreme Claw-t, egy extra erős profi ragasztóhabot, amely elképesztő tapadást biztosít számodra minden időjárási körülmények között. Azonnal lenyűgözve fogsz lenni, és kiváló teljesítményt nyújtasz majd a pályán. Ne várj tovább, szerezz be egy Varan7 Champ NC-t, hogy dominálhasd a játékot!

 • VARAN7 CHAMP POWER

  Ez a Varan7 Champ Powerkesztyű az újra felbukkanó Hybrid szabással van ellátva, ami a népszerű Negatív szabás (NC) és Rollfinger szabás (GC) tökéletes kombinációja. A magas minőségű Soft-Tech-Body anyag rendkívül puha, kényelmes és rugalmas.

  Egy kiváló tapadás elengedhetetlen minden kapus számára - és ez a kesztyű pontosan ezt nyújtja! Az újonnan fejlesztett 4mm-es Super White Claw a végső tapadást biztosítja neked, függetlenül az időjárási körülményektől. Az innovatív 3D-elemek a Punching Zone-ban garantálják a biztonságos ütéshárítást minden helyzetben. Készülj fel arra, hogy beleszeressz a Hybrid modellbe a Game Over kollekcióból, és egy egészen új szintre emeld a játékod!

 • VARAN7 CHAMP GC

  Ha kapus vagy és szereted a Rollfinger szabást, akkor a Varan7 Champ GC a legjobb választás a Game Over kollekcióból számodra! Ez a kesztyű nem csak rendkívül rugalmas, de lélegző is, és általánosságban fantasztikus viseleti érzést nyújt. A népszerű Rollfinger szabás (GC) segítségével kiváló párnázást és kerek érzést kapsz a labda érintésekor. A ragadós, fekete 4mm-es Super Glue bármilyen időjárásban biztosítja a legjobb tapadást.

  Ez a modell jobbá teszi a kapusokat és segít abban, hogy a játékodat a következő szintre emeld.

 • VARAN7 PRO NC

  A Varan7 Pro NC  a Game Over kollekcióból tökéletesen felszerel a kapus szerepére. Az szorosan illeszkedő negatív szabás (NC) egyedülálló labda- és viseletérzést biztosít. A 4mm White Claw profi tapadású habanyag a kopásállóságot garantálja és kiváló tapadást biztosít.

  A Latex Punching Zone, ami az ujjak hegyéig tart, különösen biztonságos érzést ad ütéskor. Sok profi kapus bízik ebben a modellben. Ha olyan kapus kesztyűt keresel, amely maximális labda- és viseletérzést biztosít, és minden helyzetben támogat a pályán, akkor a Varan7 Pro NC Game Over tökéletes választás számodra.

 • VARAN7 PREMIER NC

  Az új Game Over kollekcióból származó Varan7 Premier NC az ideális kapuskesztyű a kapusedzéshez. Az 4mm Claw ragasztó hab nagyon kopásálló, így különösen tartós. Ez teszi különösen értékes edzéskesztyűvé!

  Az negatív szabás (NC) szorosan illeszkedik az ujjakhoz és fantasztikus labdabefogó érzést nyújt. Ez a kesztyű különösen lenyűgöző ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha tartós, kényelmes és megfizethető edzéskesztyűt keresel, akkor a Varan7 Premier NC a Game Over kollekcióból a megfelelő választás!

 • VARAN7 CHALLENGE NC

  Szeretnéd fejleszteni kapus tudásodat? Akkor mindenképp szerezd be az ellenállhatatlan Varan7 Challenge NC-t a Game Over kollekcióból! Ezzel az ultra-tartós kesztyűvel a birtokodban, merészen edzhetsz, anélkül, hogy aggódnál a kopás miatt. Az ellenálló ragasztó hab révén ez a kesztyű képes kezelni a legintenzívebb edzésszituációkat is, anélkül, hogy megadná magát.

  Csatlakozz azokhoz a profikhoz, akik a csapat edzéseken ezekre a kesztyűkre esküsznek a kivételes minőség és teljesítmény miatt. Míg más kesztyűk a tapadásra fókuszálnak, a Varan7 Challenge NC tudja, hogy a fogás technika fejlesztése a kulcsa annak, hogy valódi kapuslegendává válj. Meríts ihletet ebből a kesztyűből, és hagyd, hogy az edzésszesszeid eddig soha nem látott szintre emeljék képességeidet a pályán!

  Tehát, készen állsz a játékod fejlesztésére? Ragadd meg a Varan7 Challenge NC-t, és uralkodj magabiztosan a pályán!

Mi a különbség a modellek között?

 • A kesztyűdnek tökéletesen kell illeszkednia

  Találd meg a megfelelő méretet

  Nem vagy biztos a méretedben? Ellenőrizd itt