Varan7 Game Over - the last of Varan7 gloves

Egy igazi búcsú a Varan7 korszakához, ahogy a siló az utolsó fordulójába lép a GAME OVER* társaságában. Ez az egyedi kapuskesztyű kollekció összefogja az összes Varan7 gyűjtemény legendás színét - a Gamechanger, Gamebreaker & Game of Power árnyalatait - egyetlen különleges kesztyűben rejlik a "GAME OVER" lényege – ez több, mint egy név, ez egy energia, amely a csúcsra emel, és rettegést kelt minden ellenfél szívében.

Szakértők lévén megértjük, hogy minden kapusnak egyedi igényei vannak. Pontosan ezért hozzuk újra a GAME OVER kesztyűket mindenféle szabással, biztosítva, hogy megtaláld a tökéletes illeszkedést magadnak, függetlenül attól, hogy lelkes amatőr vagy tapasztalt profi. A GAME OVER kesztyűkkel magabiztos léptekkel lépsz a pályára, átölelve a sebezhetetlenség érzését!

Miben különböznek?

Melyik modell az jó nekem? - Ezt a kérdést jól értjük, és a választ, több mint 20 évnyi szakértelem után, meg is tudjuk adni. Minden kapus egyedi, saját vágyakkal és igényekkel. Célunk az, hogy figyelembe vegyük ezt a sokszínűséget, és széles választékunkkal kielégítsünk téged. Mert tudjuk, hogy a tökéletes kapuskesztyű nem egyetemes, hanem sok tényezőtől függ.

Hódítsd meg a futballpályát!

Kollekciónk nem csak kivételes dizájnt, hanem verhetetlen teljesítményt is magában foglal. Az elképesztő színkombinációkban ragyogni fogsz a pályán, és lenyűgözöd az ellenfeleidet.

ÍME AZ ÚJ MODELLJEK:

>> Varan7 Hero NC Game Over
>> Varan7 Champ NC Game Over (hamarosan)
>> Varan7 Champ Power Game Over (hamarosan)
>> Varan7 Champ GC Game Over (hamarosan)
>> Varan7 Pro NC Game Over
>> Varan7 Premier NC Game Over
>> Varan7 Challenge NC Game Over

A kulisszák mögött

Víziónk már a kezdetektől fogva tiszta volt: minden kapusnak, függetlenül attól, hogy fiatal vagy idős, profi vagy amatőr, férfi vagy nő, csak a legjobb kapuskesztyűk járnak. Célunk egy felejthetetlen érzés nyújtása - az a tudat, hogy a tökéletes kesztyűt viselheted. Ez a gondolat inspirál minket, és minden egyes nap motivál bennünket.

De hogyan érhetjük el ezt a nagyratörő célt, amit magunk elé tűztünk? A termelési folyamatunkat a kapusteljesítmény iránti szenvedély határozza meg. Minden lépésen átmegyünk, hogy biztosítsuk Varan7 kesztyűink kiváló minőségét. Minden egyes kesztyűt lelkiismeretesen kézzel készítünk és több mint 20 évnyi kapus tapasztalattal fejlesztünk Németországban. Az innovatív tervezéstől a gondos anyagválasztásig, a gyártástól a alapos minőségellenőrzésig - minden szakaszban a legnagyobb gondossággal és szaktudással dolgozunk.

Egy kép többet mond ezer szónál