Ki fogja meghódítani a nemzetközi színteret 2024-ben?

A kapusvilág tele van feltörekvő csillagokkal, akik mindegyike arra törekszik, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. De ki rendelkezik közülük valóban azzal, ami ahhoz kell, hogy kihívja Manuel Neuert és Alisson Beckert?

Olvasd az ifjú titánok listáját, hogy megmutassuk nektek, miért vannak ők máris készen, hogy holnapra a szupersztárok legyenek!

 • Grúzia - FC Valencia

  Giorgi Mamardashvili

  Giorgi Mamardashvili, a grúz szenzáció, kétségtelenül felkerült a legjobb klubok szerte a világ keresőlistájára. A 30 millió eurós piaci értékével ő uralkodik a világ legértékesebb U23-as kapusaként.

  Csak 23 évesen Mamardashvili kifogástalan rekorddal büszkélkedhet, őrködve a nagyrabecsült spanyol intézmény, a "FC Valencia" kapujánál, 100%-os kezdőcsapat-rátával. 14 válogatott mérkőzéssel a háta mögött Grúzia kapusposztja évekre biztosított.

  1,91 méteres magasságával Mamardashvili az Uhlsport Supergrip kapuskesztyűket viseli egy fél negatív szabással, párosítva NIKE Tiempo focicipővel. Ismerjétek meg a titkos részleteket most a kesztyűiről!

 • Hollandia - AZ Alkmaar

  Rome Jayden Owusu-Oduro

  Csak 19 évesen, a holland feltörekvő csillag, Rome Jayden Owusu-Oduro máris nyomot hagyott maga után, miután teljesítette az első két teljes mérkőzését az Eredivisie-ben az AZ Alkmaar színeiben.

  De ami miatt ő kétségtelenül szerepel a Next Gen KAPUSOK listáján, az az AZ Alkmaar 5-0-ás győzelme Hajduk Split ellen a Youth League döntőjében. Mint a címvédő Youth League-ben, ami az UEFA Bajnokok Ligájának megfelelője, Owusu-Oduro kétségtelenül készen áll a következő lépésre a pályafutásában. 500 000 eurós szerény piaci értékével sok csúcsklub biztosan kopogtat majd!

  A fiatal holland az adidas Predator kesztyűiben bízik. A Predator Pro kapuskesztyűkkel olyan sztárok mellett áll, mint Manuel Neuer, Kevin Trapp és Kepa Arrizzabalaga. Fedezd fel most a felszerelése titkait!

 • Franciaország - LOSC Lille

  Lucas Chevalier

  Lucas Chevalier kétségtelenül megérdemli helyét ezen a listán. Mindössze 22 évesen a LOSC Lille kapujában áll, a Bajnokok Ligája reménysugara. 18 millió eurós értékével máris megszilárdította helyét a kapusok között.

  De ami igazán pecsételi meg a helyét a Next Gen KAPUSOK között, az a lenyűgöző "clean sheet" statisztikája. 18 mérkőzésen 10 alkalommal sikerült makulátlan kapusteljesítménnyel lejönni a pályáról. Ez a legjobb 5 ligában a harmadik helyet jelenti. 67%-os büntető-védési mutatója csak további potenciálját jelzi. Mind a LOSC Lille, mind a francia válogatott szerencsés, hogy egy ilyen gyöngyszemmel rendelkezik!

  A PUMA Ultra kapuskesztyű és cipő kombinációjával Chevalier villámgyors reflexekre és páratlan reakciósebességekre támaszkodik

 • England - FC Burnley

  James Trafford

  A kapus tehetségek kvartettjét Anglia saját James Traffordja zárja. Talán a négy közül ő a legismertebb név, Trafford mindössze 21 évesen már birtokolja a FC Burnley kezdőkapusának címét, ami a világ legelismertebb és legnagyobb labdarúgó ligájában szerepel. 15 millió eurós piaci értékével végigjárta az összes angol utánpótlás-válogatottat, és valószínűleg Jordan Pickford utódja az angol válogatottban.

  Giorgi Mamardashvili példáját követve, Trafford az Uhlsport x NIKE kombinációt választja. Ismerkedj meg most a Uhlsport kapuskesztyűivel!