adidas Marinerush - egy új hullám

Az adidas egy frissítő változattal tér vissza - bemutatjuk az új Marinerush színpalettát! Ez a lenyűgöző dizájn a Predator, Xés Copa modelleknek élettel tölti meg a gazdag, mélykék árnyalatot. Kombináld a Predator kapuskesztyűdet a Marinerush stílusú hozzáillő focicipőkkel!

Az új Predator kapuskesztyű mélykék színnel és világos kiemelésekkel, merész piros akcentusokkal van feldíszítve, igazi figyelemfelkeltő. Ami a focicipőket illeti, választhatsz a Predator, Xés Copa közül! Fejleszd a játékodat és szerezz be olyan kapuskesztyűket, amelyeket olyan top sztárok is preferálnak, mint Manuel Neuer, Emiliano Martinez és Aaron Ramsdale. A KEEPERsport lehetővé teszi számodra, hogy hozzáférj az egész Marinerush kollekcióhoz, ahol felfedezheted az összes aprólékos részletet!

 

 

 

 

 • Technikai jellemzők

  High Definition Grip
  Beépített szilikon elemek a felső részen extra tapadást és védelmet biztosítanak, különösen a labda ütögetésekor.

  Thumbwrap
  A hüvelykujjon lévő latex borítás tovább növeli a latex réteg és a labda közötti tapadást, javítva ezzel a tapadást.

  URG 1.0 vagy 2.0
  Az URG 1.0 az abszolút prémium mérkőzés ragasztóhab, rendkívül jó tapadással. Fontos tudnivaló: ez a latex rendkívül érzékeny, és ennek megfelelően magas kopásnak van kitéve. Javaslatunk: az URG 1.0 használatát kizárólag természetes gyepes pályán ajánljuk.

  Knitted Backhand
  A hátoldalon található kötött anyag tökéletes illeszkedést és stabilitást nyújt anélkül, hogy korlátozná a kesztyű mozgékonyságát.

  Abrasion Zone
  Az kopászóna az érzékeny területeken biztosít extra tapadást és meghosszabbítja a termék élettartamát.

 

 

 • A CSÚCSMODELL

  Az adidas Predator a legnépszerűbb kapuskesztyű modell világszerte, amelyet profik, mint Manuel Neuer, Marc Andre ter Stegen és Kevin Trapp, valamint amatőrök is használnak.

  Az adidas Predator különböző modelleket és szabásokat kínál, beleértve az negatív és hibrid kesztyűket is. A modellek technikai jellemzők és árak tekintetében eltérnek. Az adidas Predator promóciós modellje kiemelkedik, különösen a magasan elismert profi latex hab, az URG 1.0 miatt.

  Lent találsz egy áttekintést az összes elérhető Predator modellről:

 

 

 • Passzoló cipők

  Rendben, eldöntötted, hogy beszerezz egy pár kesztyűt. Miért ne szerezz be hozzáillő cipőt is? Itt vannak!

  Az adidas Predator, a vadonatúj Marinerush csomag részeként, nemcsak vizuális eleganciát szállít, de még fontosabb, kiemelkedő labdakezelést és kivételes kezelhetőséget is. Néhány nap múlva olyan top sztárok, mint Aaron Ramsdale, Kepa Arrizabalaga és Kevin Trapp, bemutatják ezt a izgalmas Predator kombinációt.

 

 

 

 

 

 

 • Klasszikus

  Az áttörő Predator és X modellek mellett a Copa futballcipők is elbűvölték sok kapus és mezőnyjátékos szívét, köztük olyan profikét, mint Unai Simon. A Copa modellek különösen különleges helyet vívtak ki maguknak a klasszikus futballcipő rajongóinak szívében. Hagyományos, tágabb illeszkedésük és a cipő teljes terjedelmére kiterjedő egyedi anyaghasználatuk merészen kiemeli őket a Predator vagy X modellektől. Ennek ellenére továbbra is az stílus és funkcionalitás élén állnak, tökéletesen ötvözve a időtlen vonzalmat a modern teljesítménnyel.

 

 

 • Villámgyors

  Tapasztald meg az adidas X Marinerush labdarúgócipőket! Ez a forradalmi lábbeli lélegzetelállító sebességet ígér a pályán. Könnyű szerkezetének köszönhetően robbanékony gyorsulást és ügyes manővereket tesz lehetővé. Legyél profi vagy szenvedélyes amatőr, az adidas X lenyűgöz majd kivételes teljesítményével. Legyél felkészült arra, hogy könnyedén uralkodj a pályán, és engedd, hogy magával ragadjon az inspiráló Marinerush kollekció.