ELÉRHETŐ: PUMA Phenomenal Pack!

Engedd szabadjára a PUMA Phenomenal Pack ragyogását a pályán a lenyűgöző FUTURE és ULTRA kapuskesztyűkkel. A FUTURE kesztyűk maximális szabadságot nyújtanak, míg az ULTRA a tapadásról és a labdaellenőrzésről gondoskodik. Melyik kesztyű lesz a játékodban a döntő tényező?

Fedezd fel a legjobb minőségű FUTURE, ULTRA és King focicipőket maximális teljesítményhez és kényelemhez. A Phenomenal Pack a legmodernebb technológiát ötvözi kivételes dizájnnal, ígérve egy rendkívüli játékélményt.

 

 • PUMA Future Ultimate

  A Future Ultimate NC új mércét állít fel a mozgásszabadság és kényelem terén. Azok a kapusok inspirálták, akik bekötik a kezüket. Így átszabta a PUMA a csuklóterületet. TELJESEN! Optimális tartást biztosít. A különböző erősségű és rugalmasságú Knitted Material használata lehetővé teszi a kesztyű minden részének egyéni testreszabását.

  Negatív szabás: Biztosítja a szoros illeszkedést és tökéletes labdaellenőrzést.

  4mm ELITE+ DUAL GRIP Latex: Extra ragadós elemek garantálják erős tapadást bármilyen időjárásban.

  Thumb Wrap: Kiterjesztett latex terület a hüvelykujj körül.

  3D Elements: A Punching Zone-ban található szilikon elemek támogatják a labdaellenőrzést ütéskor.

  Knitted backhand: Rugalmas anyag, amely biztosítja a kesztyű szoros és kényelmes illeszkedését.

 • PUMA Ultra Ultimate Hybrid

  Az Ultra Ultimate Hybrid a modern kapusok igényeinek kielégítésére lett tervezve. Ez a kapuskesztyű a piac egyik legkönnyebb és legrugalmasabb modellje közé tartozik.

  Hybrid Cut: A negatív és a roll finger szabás keveréke biztosítja a kibővített elkapási területet és szoros illeszkedést.

  4mm Superior grip Latex: Kiváló tapadás nedves és száraz körülmények között. A dombornyomott kontúrok, amelyek az kéz természetes formájához igazodnak, rugalmassá teszik a tenyér részét.

  Thumb Wrap: Kiterjesztett latex terület a hüvelykujj körül.

  Elasticated body: Ultrakönnyű anyag biztosítja a kényelmes és rugalmas érzést.