Varan8 Pure Performance

PURE PERFORMANCE - FOCUS ON WHAT MATTERS!

A KEEPERsport Varan8 Pure Performance Pack-jével tényleg új szintre emeltük a kapusok kiválóságának keresését. Szenvedélyes közösségünkkel szoros együttműködésben és számtalan gyakorlati teszt után a pályán olyan kesztyűket hoztunk létre, amelyek a kapusjáték lényegét ragadják meg: Pure Performance.

Különböző modellek, szabások és habok közül választhatsz:Hero NC, Champ NC, Champ Power, Pro NC, Pro GC, Premier NC, Challenge NC & Zone RC. Csatlakozz a közösséghez, és bízz a kapusok által kapusoknak tervezett kesztyűkben. Érezd a Pure Performance-t, és készülj fel arra, hogy a győzelmet a kezedben tartod!

 • A LEGJOBB

  HERO NC

  A KEEPERsport Varan8 Hero NC új korszakot nyit a kapuskesztyűk evolúciójában. Az elődjéhez képest radikálisan új dizájn és innovatív technológiák jellemzik, amelyek a teljesítményedet új szintre emelik. A Varan8 Hero már a Raw Impact óta csuklópánt nélkül kapható. A folyamatos kötött anyagnak köszönhetően a felsőrészen a kesztyű tökéletesen illeszkedik a kezedhez, miközben nem áldozza fel a csukló stabilitását.

  A továbbfejlesztett 4 mm-es Super Glue a javított tapadóelemekkel maximális tapadást biztosít minden időjárási körülmény között.

  A KEEPERsport Varan8 Hero NC a tökéletes választás azoknak a kapusoknak, akik kompromisszumok nélküli teljesítményt és legmagasabb szintű kényelmet keresnek.

   

 • SOKOLDALÚ

  CHAMP NC

  A KEEPERsport Varan8 Champ NC a tökéletes kesztyű minden kapus számára, akik kényelmes, sokoldalú és magas teljesítményű modellt keresnek.

  Modern technológiákat ötvöz a hagyományos preferenciákkal, és rendkívül népszerű a profi és amatőr kapusok körében egyaránt. A két latex részből és egy rugalmas betétből álló csuklópánt tökéletesen illeszkedik a csuklódra, és megakadályozza a zavaró utánállítást.

 • TÖKÉLETES HIBRID

  CHAMP POWER

  A KEEPERsport Varan8 Champ Power új mércét állít a tapadás, illeszkedés és kényelem terén. A Varan7 modellek Power változata teljesen újratervezve.

  Számtalan tesztóra és profi, valamint amatőr szakértők segítségével fejlesztették ki a tökéletes hibrid szabást, amely jelentősen megnövelt fogófelületet biztosít, miközben szoros illeszkedést kínál a hihetetlen labdaérzetért.

 • KLASSZIKUS

  PRO NC

  A KEEPERsport Varan8 Pro NC kötelező darab minden klasszikus kapuskesztyű szerelmese számára. Olyan kapuslegendák, mint Gigi Buffon preferenciái ihlették, a Pro NC mindent kínál, amit a nosztalgikus kapusok szíve megkíván!

  Páratlan kényelem és maximális mozgásszabadság: A Duo Latex felsőrész rendkívül kompakt illeszkedést biztosít, miközben maximális mozgásszabadságot kínál.

 • UJJHEGY ROLLFINGER

  PRO GC

  A KEEPERsport Varan8 Pro GC a Pro NC előnyeit ötvözi egy innovatív Gunn Cut ujjal. Az eredmény egy kesztyű, amely megnövelt fogófelületet és tökéletes párnázást kínál a különösen éles lövésekhez.

 • VERHETETLEN ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

  Premier NC

  A KEEPERsport Varan8 Premier NC a tökéletes kesztyű hobbi és ifjúsági kapusok számára, akik kiváló ár-érték arányú modellt keresnek. Kiváló minőségű habja és kényelmes illeszkedése felejthetetlen játékélményt biztosít.

 • EDZÉSRE

  CHALLENGE NC

  A KEEPERsport Varan8 Challenge NC az ideális edzőkesztyű a modern kapusok számára, akik értékelik a kiváló ár-érték arányt. Mindent kínál, amire szükséged van a hatékony edzéshez. A Soft-Tech-Body anyag rendkívül könnyűvé és kényelmessé teszi a kesztyűt, lehetővé téve, hogy teljes mértékben az edzésre koncentrálj.

 • A TÖKÉLETES KEZDŐMODELL

  ZONE RC

  A KEEPERsport Varan8 Zone RC az ideális kapuskesztyű kezdők és szabadidős játékosok számára, akik értékelik a kényelmet, támogatást és jó ár-érték arányt. A Regular Cut, a klasszikus negatív szabású változat, megnövelt fogófelületet és jó légáramlást kínál az ujjak között.