-30% VÉGSŐ AJÁNLAT:

Late Night Akció a KEEPERsportban - 20% extra kedvezmény 3 órán át

A KEEPERsport "Late Night Deal" 2023. április 26-án, szerdán 19 óra között kerül megrendezésre. és 22:00 (CET) Ebben a 3 órában óriási -20% EXTRA kedvezményt kapsz szinte a teljes kínálatban a LATE20 kóddal. Legyen szó kapuskesztyűről vagy futballcipőről, Adidasról vagy KEEPERsportról, akár felnőtteknek, akár gyerekeknek – csak a legjobb ajánlatokat szerezze meg a Late Night Deal-ban! Ui: Állítson be egy emlékeztetőt vagy egy bejegyzést a naptárába most, és győződjön meg róla, hogy semmiről sem marad le. 19 órakor kezdődik. éles és csak a készlet erejéig!

További 20% kedvezmény!

Vége az edzésnek, és te az öltözőben ücsörögsz az ekhasznált kapuskesztyűddel? Most eljött a te időd!

Szerezd meg a legjobb és legújabb kapuskesztyűket akciós áron, csak ebben a 3 órában. Szerezd meg most a KEEPERsport, a NIKE, a PUMA és még sok más legújabb kollekcióit, és takaríts meg pénzt a Late Night Deal Bonus segítségével!

SPÓROLJ A LEGJOBB CIPŐKÖN!

A kapuskesztyűn kívül 20% kedvezményt is kapsz szinte minden futballcipő árából. Műfű vagy szilárd talaj? Szerezd meg kedvenc párodat most, és ne felejtsd el beírni a LATE20 kódot a pénztárnál!

Takaríts meg további 20%-ot a felszerelés árán!

Minden felszerelésre, akár neked, akár az egész csapatnak -20%. Szerezze be a legjobb kapusfelszerelést még kedvezőbb áron! Az idő gyorsabban telik, mint gondolnád. És a készletek sem végtelenek.

MEZEK ÉS ALÁÖLTÖZET!

A legjobb kapus aláöltözetek tökéletes védelemmel vagy a Bundesliga és a Premier League kapussztárjainak meccsmezei - kivéve a "LATE20" kódot most a teljes textílián webáruházunkban.