Kapusruházat: aláöltözet kapusoknak

Kapusként megfelelő felszerelésre van szükséged, ez elkerülhetetlen. A KEEPERsport aláöltözetei évek óta hűséges edzőtársai rengeteg profinak. Nézd meg blogunkat, ahol megtudhatod, hogy miről is szól a KEEPERsport aláöltözet.A kapusok és mezőnyjátékosok aláöltözeteinek vannak hasonló elemei, bár különbségei is. A kapusok állandóan vetődnek így beütik magukat. Szükséged van megfelelő tompításra és védelemre. A védelem a kapus aláöltözet lényege.

 

 

Válassz védelmi szintet

Unpadded

Párnázatlan aláöltözetet keresel?
Az UnPadded kollekciók nem csak a kapusok elengedhetetlen kellékei az edzéseken, hanem pályán kívül tevékenységekhez is ideálisak. Edzz úgy, mint a profik.

BASICPADDED

Védelem: Basicpadded
A BasicPadded szint fiataloknak és időseknek egyaránt ideális. Minden olyan kapusnak ajánlott, aki könnyű könyökvédelmet keres, de mégis maximális szabadságra vágyik. A rendkívül kényelmes "ANNUALskin anyag" az optimális szellőzést és a nedvesség gyors elvezetését is garantálja.

POWERPADDED

Maximális védelem!
A Powerpadded kollekció a legmagasabb védelemmel rendelkező aláöltözetünk. Az anatómiailag elhelyezett védelmi zónák a legjobb minőségű anyagból készülnek, és a legmagasabb védelmet nyújtják. Ezt jelenti a PowerPadded, a legmagasabb elérhető védelem. A rendkívül kényelmes "ANNUALskin anyag" az optimális szellőzést és a nedvesség gyors elvezetését is garantálja.

 

 

 

 

Válassz funkciónális aláöltözetet

 • KEEPERsport Undershirts

  Edzésre és meccsre válaszd a KEEPERsport aláöltözetet. A szorosan illeszkedő "ANNUALskin" anyag kényelmes illeszkedést garantál, emellett rendkívül légáteresztő. Az alámez védi a könyököd. Alámezünk ColdSkin változatban is elérhető, így soha többé nem fogsz fázni ősszel és télen. Válaszd ki a védemi szintet: Powerpadded, Basicpadded és Unpadded.

  VÁSÁROLJ MOST

 • KEEPERsport Underpants

  A KEEPERsport alánadrág tökéletesen megfelel a mai kapusok feladatainak végrehajtásához! Optimális védelmet biztosítanak minden ellen és korlátlan mozgásszabadságot biztosít. A hosszú nadrág védi a bokát, a csípőt és a térdét. ColdSkin változatunk melegen tart még a hideg hónapokban is! Válaszd ki a védemi szintet: Powerpadded, Basicpadded és Unpadded. Válasszon a hosszú és a 3/4 hosszúság közül. Húzz rá egy rövidnadrgot és zoknit, és indulj edzésre.

  VÁSÁROLJ MOST

 • KEEPERsport Undershorts

  A KEEPERsport alánadrág a legjobb barátaid közé tartozik, főleg nyáron. Optimális védelmet nyújt a csípődnél. A rövidnadrág légáteresztő és korlátlan mozgásszabadságot garantál. ColdSkin változatunk melegen tart a hideg évszakban! Válaszd ki a védemi szintet: Powerpadded, Basicpadded és Unpadded. Az alánadrágot hosszú nadrággal is hordhatod.

  VÁSÁROLJ MOST

 

 

A Profi kapusok KEEPERsportot hordanak

A profi kapusok tudják, hogyan kerülhetik el legjobban a nem kívánt sérüléseket!
Rengeteg profi kapus bízza magát a KEEPERsport aláöltözeteire. A profi kapusok és a KEEPERsport együttműködése révén aláöltözeteink jobbak mint valaha és tökéletesen megfelelnek a modern kapusok igényeinek. Rengeteg funkcionális és kapusra szabott részlet és megoldás segíti a korlátlan mozgásszabadságot, a csúszásmentességet és a tartósságot. Próbáld ki te is!

 

 

Legnépszerűbb alánadrágung

A legnépszerűbb KEEPERsport 3/4-es alánadrág a legerősebb védelemmel - a PowerPadded védelemmel! Optimális alánadrág minden évszakhoz és minden időjárási körülményhez. Húzz rá egy rövidnadrágot és zoknit, és indulj edzésre.

Ez a nadrág gyermekek számára is elérhető!

Tedd teljessé megjelenésed