KEEPERsport TOP 11

Ez a 11 legnépszerűbb termékünk

Biztosan elgondolkoztál már azon, hogy mely KEEPERsport termékek a legnépszerűbbek. Melyek a legkelendőbb kapuskesztyűk? Mely ruhákatt veszik legtöbben? Mi a legnépszerűbb kapus felszerelés? Tekintsd meg 11 legnépszerűbb termékünket:

   

Légy az első azok között akik akciósan vásárolhatnak!

Előzd meg a nagy hajrát és vásárolj a tömeg előtt az idei GOALKEEPER DAYen. Iratkozz fel hírlevelünkre most, és szerezze meg exkluzív early access hozzáférést, hogy a legjobb termékeket a legjobb áron szerezhesd meg mindenki más előtt!

A KEEPERsport belső körének további előnyei:

- különleges kedvezmények a hírlevél vásárlóinak

- exkluzív előértékesítés és korai hozzáférés

- a legújabb kollekciók és innovációk, amelyek csak neked elérhetők

11: KEEPERsport Underpants Powerpadded ¾

Tartóssága páratlan: A powerpadded védelem a lehető legjobb védelmet biztosítja a térdednek is. Az érzékeny területeken található párnázásnak köszönhetően az alá nadrág különösen kopásálló és tartós.

A Powerpadded alsónadrág 3/4 az egyik legjobban fogyó termékünk, hibátlan. Funkcióit kifejezetten a modern kapusok igényeihez igazítottuk. Ne higgy nekünk, próbálja ki!

A Powerpadded párnázás a legerősebb védelmünk, és MÉGSEM korlátoz a mozgásban! Optimális védelem a csípődnek!

A "KeepItAll" derékpánt remekül állítható, sosem csúszik meg.

10: KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua

Ez a KEEPERsport Varan7 kapuskesztyű nedves és nedves körülményekhez készült.
A Varan7 Champ NC Aqua speciális modell csökkenti az úgynevezett csúszós ujjak kockázatát esőben.

A megfelelő anyag és mindenekelőtt a megfelelő felület örömet okoz a kapusoknak.
A KEEPERsport Varan7 kapuskesztyűi jobbá teszik a kapusokat!

A Varan7 Champ NC modell a valaha volt legkényelmesebb kapuskesztyű. Bele fogsz szeretni a Varan7 kollekció esőmodelljébe.

9: KEEPERsport Varan7 Premier Resist NC

Ez a Varan7 Premier Resist NC az optimális kapuskesztyű műfüvön és csarnokban a rendkívül kopásálló ragasztóhabnak köszönhetően. A jó tapadás és az átlagon felüli kopásállóság kombinációja.

A 3 mm-es Resist Claw tökéletes egyensúlyt kínál a jó tapadás és a tartósság között. Ennek a ragasztóhabnak a nagy előnye a rendkívüli robusztussága. Garantálja a hosszú élettartamot kemény pályákon, műfüvön és a csarnokban is.

8: KEEPERsport Undershorts PowerPadded

A KEEPERsport Undershorts Powerpadded a megfelelő felszerelés a puha füvön való edzéséhez. Védd csípőd a Powerpadded párnázattal. Az "ANNUALskin" kényelmes és tökéletes kényelmet biztosít minden időjárási körülmény között. Ezek a tartós kapus-alánadrágok légáteresztő és kényelmes anyagból készültek a VENTILATION ZONE rendszernek köszönhetően. A "KeepItAll" derékpánt segítségével beállíthatod az illeszkedést, és megakadályozhatod az esetleges elcsúszást edzés során.

7: KEEPERsport Varan7 Pro NC Gamechanger

A KEEPERsport Varan7 Pro NC Gamechanger kapuskesztyűje rendkívül kényelmes viselet a szűk belső varrásnak köszönhetően.

A Varan7 kapuskesztyű igazi játékváltó. Ez a legkönnyebb és legkényelmesebb kesztyű kapusok számára.
Kapusként a lehető legjobb stabilitásra van szükség a csuklón. Az újonnan kifejlesztett neoprén pánt optimális tartást biztosít, különösen kemény feltételeknél.

6: KEEPERsport Glove Cleaner

A KEEPERsport kesztyűtisztító ideális segédeszköz a kapuskesztyű gondozásához. Speciális porlasztóval a tisztítószer gazdaságos adagolásához. Az érzékeny kesztyűfelület különös gondot igényel, hogy az optimális tapadási tulajdonságok a lehető leghosszabb ideig fennmaradjanak.

Űrtartalom: 250 ml

>> Gyermekek elől elzárva tartandó.
>> LENYELÉS ESETÉN: Öblítsük ki a szájat. Ne hánytasd magad.
>> Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy ORVOST.
>> SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés. Ha lehetséges, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést.

5: KEEPERsport GK Top Regskin

A KEEPERsport Training Top RegSkin a legjobb edzésfelső, ha nedves időjárásról van szó. A modern szabás kiváló minőségű RegSkin anyagból áll. Légáteresztő, szél- és vízálló - és meleg, köszönhetően a hálós anyagnak. Mindezek a tulajdonságok kiváló légáteresztő képességet biztosítanak. Még a legzordabb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tart.

Minden kapus, aki már edzett esőben, ismeri azt az érzést, amikor a víz felesleges súlyát kell cipleni. Szabadulj meg az felesleges tehertől, hordj KEEPERsport RegSkin termékeket.
Teljesen vízálló!

4: KEEPERsport Glove Bag (white)

A KEEPERsport kesztyűtáska két különböző színben kapható.
Ez egy egyszerű kapustáska, amelyben legalább két pár kapuskesztyűnek van helye. Ezzel a sporttáskával futballcipő is könnyen szállítható. Előnye, hogy a táskák rendkívül könnyűek, ha üresek. Egyszerűen minden tiszta, kompakt és praktikus.

A termék jellemzői:

- Tárolóhely a kapuskesztyűk és egyéb kiegészítők számára
- A szintetikus bőr hosszú élettartamot ígér
- Egyszerű kapus táska
- Két kisebb rekesz tartozékok és értéktárgyak számára
- Fő rekesz a kapuskesztyű vagy a futballcipő számára
- Nagyon könnyű, ha üres

3: KEEPERsport Varan7 Premier NC Gamebreaker

A KEEPERsport Varan7 Premier NC ideális edzőkesztyű. A robusztus ragasztóhab és minden egyéb tulajdonság hozzájárul ehhez a tökéletes edzőkesztyűhöz. Kiváló ár/érték arány!

A stabilitás és biztonság rendkívül fontos minden kapusnak, de főleg gyerekeknek. Az extra széles és erős neoprén pánt remek megoldás erre. A Varan7 kesztyűk igazi sorsfordítók!

2: KEEPERsport Aqua Glue

A KEEPERsport Aqua Glue abszolút új innováció a kapus játék számára. Miután számtalan kutatás és értékelés, a vizsgálati kísérletek amatőr és különösen a profi kapusok visszajelzései segítségével végül sikerült egy nagyon különleges terméket alkotnunk: tapadóanyag, ami növelheti a tapadást a kapus kesztyűn különösen esős körülmények esetén. Ezenkívül az Aqua Glue víztaszító hatást fejt ki (nagy esőben).

1: KEEPERsport Varan7 Hero NC Gamebreaker

A Varan7 Hero NC Blackout sok kapus kedvenc kesztyűje, főleg azoké akik szeretik a könnyű és rendkívül rugalmas kesztyűket a legjobb tapadással. A modern, narancssárga dizájn és a kötött anyag minden kézhez egyénileg illeszkedik.

A 4 mm-es narancssárga Super Glue remek profi latex formulával rendelkezik. A ragadós professzionális ragasztóhab a legjobb tapadást nyújtja a kiegészítő integrált markolatelemeknek köszönhetően. A negatív szabás (NC) különösen szoros labdaérintkezést garantál - idegesítő varratok nélkül.

Bármi kérdés esetén...

...kattins ide!

Lépcsőzetes szállítási költségek

Hogy olcsók maradhassunk, bevezettünk lépcsőzetes szállítási költségeket


Ez mit jelent?
Egyszerű visszaküldés

Gyors, egyszerű visszaküldés


Hogyan?
Fizetési módok

Számtalan gyors és biztonságos fizetési mód közül választhatsz


Hogyan fizethetek?
Óvjuk a környezetet együtt

Optimalizált szállítási útvonalak -> kevesebb CO2 kibocsátás


Hogyan?