Kapustextilek télre

Tartsd melegen!


a KEEPERsport ColdSkin:
A tél a kapus egyik legnagyobb ellensége. A fagyasztó hidegben rendkívül nehéz edzeni és koncentrált maradni - függetlenül attól, hogy amatőr vagy profi KEEPER vagy. A hőt egyszerűen a test a közepébe vonja be, hogy megvédje az életfontosságú szerveket. Ennek következménye a karok és a lábak csökkent érzése, ezáltal elveszíti a labdaérzékelést. Akkor egyszerűen nem fogsz tudni teljesiteni. Ezen felül a sérülés kockázata növekszik, ha a hőmérséklet 5 ° C alatt van. Ezért a megfelelő kapusruházat a téli hónapokban még fontosabb, mint a játékosok számára.

Fejlesztésünk sikereket arat!


Tisztában vagyunk a téli követelményekkel és megoldást dolgoztunk ki a számodra. Ez a tökéletes téli ruhát eredményezte, a "COLDSKIN" kollekció névvel

. A KEEPERsport COLDSKIN fehérnemű az ANNUALSKIN textil sorozat kibővitése. A hő és a funkcionális textil tökéletes kölcsönhatásának köszönhetően felmelegítő tulajdonságot kínál jeges játéknapokra. A COLDSKIN kollekció a textil kék részei alapján felismerhető.

 

 


Az alsóneműk különféle hosszúságúak, 3D párnázással vagy anélkül kaphatók:

KEEPERsport ColdSkin PowerPadded

KEEPERsport ColdSkin UnPadded

Egyéb téli textilek


Ezen felül a következő felszerelések is kaphatók (nedves körülmények között ajánljuk):

Textiliek a tavaszra

Téli tréningnadrágok

A COLDSKIN fehérneművel téli körülmények között tökéletesen fel vagy szerelve. Mégis, még mindig szükséged van nadrágokra, amelyek egy rétegben vannak a fehérnemű felett. Íme egyértelmű javaslatunk:a KEEPERsport kapusnadrágok a következő verziókban: