Tartsd magad melegen

a KEEPERsport ColdSkin ruházattal
A tél a kapusok egyik legádázabb ellensége. A dermesztő hidegben rendkívül nehéz jól mozogni és koncentrálni. Nem számít, hogy profi vagy amatőr vagy, a testhő vesztése ellen senki nem tud küzedeni. Nagy hidegben a tested a legfontosabb szerveidet tartja melegegn. Emiatt a karod és a lábad hőt és teljesítményt vesztenek. Ráadásul 5°C alatt még a sérülések esélye is jelentősen megnő! A megfelelő kapusruházat még fontosabb a téli hónapokban!
Azért fejlesztettük ezeket, hogy jobbá tegyünk!

TIPPEK A HIDEG NAPOKRA

K&F a te érdekedben!

Szerezd be a megfelelő aláruházatot, 3D béléssel vagy anélkül és a számodra megfelelő hosszban.

Még több téli ruzházat

Tavaszi ruházat

A tökéletes ruházat nedves időhöz:

 • Nedves időhöz

  KEEPERsport GK Top Regskin

  A KEEPERsport Training Top RegSkin a legjobb edzésfelső, ha nedves időjárásról van szó. A modern szabás kiváló minőségű RegSkin anyagból áll. Légáteresztő, szél- és vízálló - és meleg, köszönhetően a hálós anyagnak. Mindezek a tulajdonságok kiváló légáteresztő képességet biztosítanak! Még a legzordabb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tart.

  Minden kapus, aki már edzett esőben, ismeri azt az érzést, amikor a víz felesleges súlyát kell cipleni. Szabadulj meg az felesleges tehertől, hordj KEEPERsport RegSkin termékeket.
  Teljesen vízálló! Már elérhető rövidujjú változatban is.

Téli edzőnadrágok

Téli körülmények között a COLDSKIN aláöltözet tökéletes védelmet nyújt, viszont szükséged lesz nadrágra, amit fölötte hordasz. Válassz az alábbi KEEPERsport nadrágok közül:

 • Legjobb választás

  KEEPERsport GK Pants Unpadded 3/4 Premier Regskin

  A KEEPERsport Torwarthose 3/4 kapusnadrág ideális minden kapus számára. A stratégiailag elhelyezett "Anti-Abrasion Zone - kopásgátló-zóna" jelentősen megnöveli a nadrág tartósságát. REGskin az eső és szél ellen! Az UnPadded kollekciók nem csak a kapusok elengedhetetlen kellékei az edzéseken, hanem pályán kívül is használható. A "KeepItAll" derékpántnak köszönhetően ezek a nadrágok optimális illeszkedést és kiemelkedő kényelmet biztosítanak.

  Anyaga: víz- és szélálló REGskin