KEEPERsport RegSkin

RegSkin High-Tech-felszerelés kapusoknak

A csúcstechnológiájú Regskin anyagokkal optimálisan felkészülsz a nedves és rendkívül szeles kapusedzésre. 

Mostantól nem zavar a köd, a szitálás, a reggeli harmat és az eső. A tökéletes nedvességkezelő rendszernek köszönhetően a RegSkin kapus textil külseje vízálló és mindenekelőtt szélálló. Viszont belül mindig száraz és meleg marad. 

Hogyan működik? Itt vannak a technikai részletek:

 

Nincs többé további súly a nedves edzéseken!

Ha összehasonlítod a RegSkin anyagát a hagyományos poliészter termékekkel, azonnal látható, hogy az edzőszerelés megtartja eredeti súlyát, mivel nem szív fel vizet és nedvességet. Ez végül kiküszöböli a bosszantó hatást szélsőséges tér- és időjárási körülmények között. Igazi jó hangulat minden kapus számára!

ERROR: Content Element with uid "124162" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Raintop edzőfelső

A KEEPERsport Raintop tréningje ismét felülvizsgálatra került!

A modern szabású edzőtop kiváló minőségű RegSkin anyagokból áll - lélegző, szél- és víztaszító - és egy melegítő háló anyagból. Ez a kombináció kiváló légáteresztő képességet biztosít, és a legnedvesebb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tart. A galléron lévő vízálló, rövid cipzár kapus kesztyűvel is könnyen fel- és levehető. Az edzés megkezdése előtt el lehet rejteni. Tehát nem okozhat problémát, ha a mellkas területén labda- érintkezés van. Az optimalizált vágás, akárcsak a tartós álló gallér, jobb védelmet nyújt a nedvesség és a szennyeződés ellen. Ezenkívül a rugalmas anyagnak köszönhetően a gyerekek könnyen fel tudják venni.

Vess egy pillantást a Raintop felsőre:

ERROR: Content Element with uid "124144" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

BasicPadded Regskin kapusnadrág

Edzeni, mint a profi kapusok? 

A KEEPERsport edző textíliákkal ez most könnyebb, mint valaha! A KEEPERsport  BasicPadded 3/4 kapusnadrág és a speciálisan tervezett RegSkin anyaggal optimálisan felkészülsz a nedves időjárásra. A csípőn és a térden lévő anatómiailag elhelyezett  párnázásnak köszönhetően optimálisan védett leszel. A KEEPERsport edzőnadrág nem tartozik a "normál edzésruházat" kategóriába. A nadrágot kifejezetten a csapat- és kapusképzés követelményeinek kielégítésére tervezték. Az évek óta tartó fejlesztő munka amatőr és profi kapusokkal áll a termékek mögött!ű

Kattintson ide, ha többet szeretnél megtudni a KEEPERsport kapus nadrágjáról. Ez a RegSkin anyagú kapus nadrág, ami mögötte van:

ERROR: Content Element with uid "124149" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

RegSkin kapustermékek

RegSkin KEEPERsport

Kapuskesztyük Aqua-boritással

Egészitsd ki eső ruházatodat speciálisan kialakított kapuskesztyűvel az esős idöre. 

Most válaszd ki a KEEPERsport, a PUMA, a reusch vagy más csúcsmárkák kapus kesztyűmodelljét, speciális tapadó habbal a nedves körülményekhe és készülj fel az eső ellen!

KEEPERsport Aqua Glue

KEEPERsport Aqua Glue

A "csalás", amikor tényleg túl nedves az idő a kapus kesztyűhez. 

A KEEPERsport Aqua Glue használatával tökéletes kontaktus van a labdával, még ha nedves is! A KEEPERsport Aqua Glue különleges textúrája megakadályozza a kapuskesztyű nedvesedését, így mindig tökéletes tapadással rendelkezik. Felejthetetlen pillanatok garantáltak. Minden kapus zsebében kötelező!

Mégtöbb kapusruházat esős időre