RegSkin High Tech kapustermékek

A bevált RegSkin anyag optimális nedvességkezelő rendszerrel rendelkezik. A belseje mindig száraz és meleg. Kívülről viszont vízálló, és mindenekelőtt szélálló. Ez megvéd a legzordabb időjárási körülményektől. További információ itt.

Hogyan működik?

VISZLÁT PLUSZ TEHER!

Nincs több extra teher a KEEPERsport RegSkin termékeivel! Vízálló tulajdonságainak köszönhetően nem tud bejutni a víz! Minden kapus aki edzett már esőben ismeri azt az érzést, amikor cipeled azt a felesleges plusz súlyt, amit az esővíz nehezít a ruhádra.

REGSKIN GK TOP S/S

  • Innováció a kapusvilágban

    A KEEPERsport GK Raintop Minden kapus, aki már edzett esőben, ismeri azt az érzést, amikor a víz felesleges súlyát kell cipleni. Szabadulj meg az felesleges tehertől, hordj KEEPERsport RegSkin termékeket.
    Teljesen szél- és vízálló!

    A RegSkinnek nagy előnye van a normál poliészter textíliákkal szemben. Az anyag nem szívja fel a vizet vagy a nedvességet, mindig száraz lesz, és a ruhadarab nem lesz nehezebb. Kiváló életminőség javulás más textilekhez képest. Itt többet megtudhatsz a RegSkinről.

GK TOP REGSKIN

A KEEPERsport Training Top RegSkin a legjobb edzésfelső, ha nedves időjárásról van szó. A modern szabás kiváló minőségű RegSkin anyagból áll. Légáteresztő, szél- és vízálló - és meleg, köszönhetően a hálós anyagnak. Mindezek a tulajdonságok kiváló légáteresztő képességet biztosítanak. Még a legzordabb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tart.

GK Pants BasicPadded Regskin

Edzenél úgy, mint a profik? A KEEPERsport edzőszerelések, mint például a  KEEPERsport Pants BasicPadded 3/4 kapusnadrág, könnyebb, mint valaha!

Teljesen új és modern kialakításban először dobjuk be az új kollekciót könnyen érthető vonalmegjelölésekkel, amelyeket a KEEPERsport funkcionális aláöltözeteknél  is használtunk. Ezen felül a továbbfejlesztett szabási zónák lélegző betétekkel biztosítják a kényelmes illesztést minden időjárási körülményhez.

RegSkin kapustermékek

 

 

VARAN7 CHAMP NC AQUA

A KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua kapuskesztyűt kifejezetten nedves időjárásra tervezték. A 4 mm-es Aqua Claw ragasztóhab minden labdára tapad, nincs menekvés! Válaszd a Varan7 Champ Aqua-t, és koncentrálj teljes mértékben a meccsre, a megtakarítást bízd a kesztyűre.

MINDEN AQUA KESZTYŰ

Nedves időben használható kesztyűk! Válassza ki a KEEPERsport, a PUMA, a reusch vagy más márkák kapuskesztyűjét speciális latexszel.

 

 

KEEPERsport Aqua Glue

A KEEPERsport Aqua Glue abszolút új innováció a kapus játék számára. Miután számtalan kutatás és értékelés, a vizsgálati kísérletek amatőr és különösen a profi kapusok visszajelzései segítségével végül sikerült egy nagyon különleges terméket alkotnunk: tapadóanyag, ami növelheti a tapadást a kapus kesztyűn különösen esős körülmények esetén. Ezenkívül az Aqua Glue víztaszító hatást fejt ki (nagy esőben).

 

 

Kérdésed van?

Kattints ide

Lépcsőzetes szállítási költségek

Hogy mindig olcsók maradhassunk, lépcsőzetes szállítást vezettünk be


Az micsoda?