REGSKIN ANYAG

KAPUSOK ÁLTAL FEJLESZTVE

Minden kapus aki edzett már esőben ismeri azt az érzést, amikor cipeled azt a felesleges plusz súlyt, amit az esővíz nehezít a ruhádra. Nincs több extra teher a KEEPERsport RegSkin termékeivel! Vízálló tulajdonságainak köszönhetően nem tud bejutni a víz! A RegSkinnek nagy előnye van a normál poliészter textíliákkal szemben. Az anyag nem szívja fel a vizet vagy a nedvességet, mindig száraz lesz, és a ruhadarab nem lesz nehezebb. Kiváló életminőség javulás más textilekhez képest. Itt többet megtudhatsz a RegSkinről.

  • GK TOP REGKSIN

    A KEEPERsport Training Top RegSkin a legjobb edzésfelső, ha nedves időjárásról van szó. A modern szabás kiváló minőségű RegSkin anyagból áll. Légáteresztő, szél- és vízálló - és meleg, köszönhetően a hálós anyagnak. Mindezek a tulajdonságok kiváló légáteresztő képességet biztosítanak ennek aííííííííííesővédőnek! Még a legzordabb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tart.

  • GK TOP S/S REGSKIN

    A rövid ujjú KEEPERsport Training Top RegSkin a legjobb edzésfelső, ha nedves időjárásról van szó. A modern szabás kiváló minőségű RegSkin anyagból áll. Légáteresztő, szél- és vízálló - és meleg, köszönhetően a hálós anyagnak. Mindezek a tulajdonságok kiváló légáteresztő képességet biztosítanak. Még a legzordabb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tart.

  • GK PANTS BASICPADDED REGSKIN

    A 3/4 hosszúságú KEEPERsport kapusnadrág ideális minden kapus számára. A stratégiailag elhelyezett "Anti-Abrasion Zone - kopásgátló-zóna" jelentősen megnöveli a nadrág tartósságát. REGskin az eső és szél ellen! Az UnPadded kollekciók nem csak a kapusok elengedhetetlen kellékei az edzéseken, hanem pályán kívül is használható. A "KeepItAll" derékpántnak köszönhetően ezek a nadrágok optimális illeszkedést és kiemelkedő kényelmet biztosítanak. Kattints ide hogy többet megtudj!

AZ ÖSSZES REGSKIN TERMÉK

VARAN7 CHAMP AQUA

A titkos fegyver az eső ellen! A KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua kapuskesztyűt kifejezetten nedves időjárásra tervezték. A 4 mm-es Aqua Claw ragasztóhab minden labdára tapad, nincs menekvés! Válaszd a Varan7 Champ Aqua-t, és koncentrálj teljes mértékben a meccsre, a megtakarítást bízd a kesztyűre.

Kérdésed van?

Kattints ide

Lépcsőzetes szállítási költségek

Hogy mindig olcsók maradhassunk, lépcsőzetes szállítást vezettünk be


Az micsoda?