4-ujjas kesztyű

Csináld magad!
A kapusok számára tökéletes időtöltést kínálunk! Miután előkészítetted a jó kapuskesztyűt a szezon második felére a megfelelő kesztyűápolással, nem kell eldobni a régi modelleket!
 Megmutatjuk, hogyan lehet professzionálisan összevarrni két ujját egy öt ujjas kesztyűben. Játssz az ujj sérülések ellenére! Minden kapus ismeri a makacs ujj sérüléseket, például a zúzódást, a ficamot vagy a törött ujjakat. Ezek a sérülések gyakrabban és gyorsabban fordulnak elő, mint szeretnénk. Az ujjak gyakran beleakadnak a gyepbe, vagy a labdát ujjheggyel fogjuk a tenyér helyett. Ez megtörténik!
De akkor folytatódik: Az optimális stabilitás és a maximális védelem eléréséhez speciális szalagokkal használhatja a sérült ujját egy másik ujjhoz rögzítve.
Például Andreas Leitner (FC Flyeralarm Admira) vagy Oliver Baumann (TSG Hoffenheim). "Több stabilitásom van. Elvben a kesztyűm már majdnem egy ujjatlan kesztyű. Ez biztonságot ad nekem." - Oliver Baumann Ugyanezt csinálja ujja sérülése óta. A kisujját és a gyűrűsujját összevarrta a kesztyűben.

Varrás utasítások

ERROR: Content Element with uid "113882" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Kövesd ezeket a lépéseket és tippeket:

 1. lépés – előkészületek.
Szükség lesz ollóra, tűre és szálra. Az első kísérlethez válassz egy használt kesztyűt, és dönts, hogy melyik két ujjat  akarod összevarrni. Egy kis tipp: NE varrd össze a gyűrűs és a kis ujjakat az első kísérlet során. Ezt a két ujjat a legnehezebben szerkeszthető.
2. lépés - Válasszuk szét a varrásokat a rétegeknél.
3. lépés – fordítsd ki a kesztyűt. Ez megakadályozza a burkolat károsodását és a ragasztóhabot borító idegesítő varratokat.
4. lépés - Varrd össze az ujjait úgy, hogy a végén két ujj csak egy méretű legyen.
5. lépés – Fordítsd vissza a kesztyűt kiindulási helyzetbe. És kész!

Termékmenedzserünk megmutatja