-30% MINDENRE*

2023. március 17. és 19. között ismét megdobogtatjuk a kapusszíveket.

Csak ebben a 72 órában hihetetlen 30%-os kedvezményt kap a "FLASH" kóddal szinte a teljes termékkínálatból.
Legyen szó kapuskesztyűről, kapus alsóneműről, legújabb meccsmezekről vagy speciális kapusfelszerelésről, nálunk mindenki megtalálja a megfelelő alkatrészt. Most görgessen végig számos kategóriánkban, és találja meg tökéletes bevásárlókosarát. FONTOS: Ne felejtse el aktiválni a "FLASH" utalványkódot a kosárban, hogy valóban a legjobb árat kapja. Kezdésként vessen egy pillantást kínálatunk legújabb kapuskesztyűire:

  

  

Legjobb szettek akciós áron

-30% minden* kapuskesztyűre

Nem számít, hogy a legújabb KEEPERsport kapuskesztyűk, az Adidas új kollekciója az Own Your Football Pack csomaggal, a Reusch és Uhlsport kapusszakértőinek legújabb modelljei vagy a NIKE és PUMA óriáscégek kapuskesztyűi. Néhány kivételtől eltekintve 30% kedvezményt kap minden "FLASH" kóddal ellátott modellre.

  

A legjobb kapus aláöltözetek most 30%-al olcsóbbak

A bélelttől a béleletlen, hosszú ujjú ingektől a rövid rövidnadrágokig, a KEEPERsporttól a McDavidig!
Már csak ezen a hétvégén 30%-kal olcsóbban juthat hozzá a legjobb edzőtextilhez. Hihetetlen akciók vannak, különösen a legkülönbözőbb időjárási körülményekhez készült edzőkollekcióinkkal, mint például a Regskin esős és nedves körülmények között, vagy a Coldskin kollekcióval a jéghideg meccsnapokra. Nézze meg őket most!

  

Légy a legmenőbb a pályán

Hihetetlen 30%-os kedvezménnyel a legújabb kapusmeccs szett, legyen az adidas, NIKE PUMA vagy KEEPERsport. Viseld ugyanazt, mint a példaképeid, és légy a legjobb a pályán!

  

A KEEPERdummytól a KEEPERbagig...

..MINDEN -30%a- olcsóbb
Ezek pótolhatatlanok a kapusképzésünkben, és gyakran a következő szintre visznek bennünket: természetesen kapus-specifikus felszerelésekről beszélünk, amelyeket mindannyian egyéni igényeihez igazítunk. Nem mindegy, hogy a KEEPERdummy, mint az edzés napi kísérője, a KEEPERbaga kapuskesztyűk rendezett szállításához stb., vagy különféle termékek a kesztyűápoláshoz. Most mindent -30%-ért kapsz!

  

Egy bizonyos márka érdeklődne?

A kód felhasználási feltételei
A kedvezmény csak 2023.03.17. péntektől 2023.03.19. vasárnapig érvényes. Az akciós termékeknél (30% kedvezmény alatt) a kedvezmény -30%-ra emelkedik. Az akciós termékekre (több mint 30% kedvezmény) a kedvezménynek nincs hatása. A kedvezmények a listaárra (RRP) vonatkoznak. A promóciós csomagok, készletkonfigurációk és AKCIÓS tételek nem tartoznak ide. Csak a készlet erejéig.