KEEPERdummy Pro vs. Konvencionális - Melyiket választod?

Legyen szó akár Alisson Becker-ről az FC Liverpoolnál, Lionel Messiről az Inter Miaminél, vagy Kylian Mbappéről a Paris Saint-Germainnél - mindannyian a legmagasabb szinten edzenek a KEEPERsport KEEPERdummy segítségével. Optimalizáld most a kapusedzést, rehabilitációs edzést vagy csapat edzést, és válassz a két különböző KEEPERdummy változat közül - kétpólusú vagy hagyományos egypólusú. Ismerd meg a KEEPERsport KEEPERdummies minden részletét!

 • Dupla láb, sokszoros potenciál!

  KEEPERdummy Pro

  A KEEPERdummy Pro 198 cm magas és 75 cm széles, így valósághű edzési környezetet biztosít. Az időtálló kialakítás hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosít, míg a 40 kg tömeg stabilitást garantál. Az új két láb által nyújtott rugalmasság lehetővé teszi akár a 110 cm-es távolságú pozícionálást is, hogy változatos játékhelyzeteket szimuláljon. Ez a sokoldalúság teszi a KEEPERdummy Pro-t elengedhetetlen eszközzé mind a kapusok, mind a mezőnyjátékosok hatékony edzéséhez.

 • KEEPERdummy

  A KEEPERdummy új megjeleéssel! A bábu három különböző színben (piros, kék és fekete) és új design elemekkel kapható. Válaszd ki a kedvenc színed, vagy illeszd össze klubod színeivel. 

  Kihívás a kapusok számára. 
  A KEEPERdummy  minden kapusedzés köötelező kellékévé vált. Akár amatőr, akár profi KEEPER - a próbabábu szinte minden edzőterületen megtalálható! 
  Miért? Nagyon könnyű! Az ellenfél szimulálásával a kapus edzése még praktikusabbá és rugalmasabbá válik. 
  Természetesen a próbabábu gazdagítja az egyes csapatok normál edzését is, mivel szinte minden játékhelyzetben lényegében eszközként használják. Mint egy mesterséges szabadrúgás fal a lövések során vagy egyéb akadályok nélkül, különféle  gyakorlatok során, sérülés veszélye nélkül.