Üdv a személyes kapusfelszerelési útmutatódban!

Akár már régóta állsz a kapuban, akár most ismerkedsz a kapusok világával, blogunk az 2024-es alapfelszerelési útmutatóként szolgál. Fedezd fel a kulcsfontosságú elemeket, és hozd ki belőlük a teljesítményedet a pályán.

Kapuskesztyűk - a kapus szíve!

A kapus-lét elengedhetetlen kelléke és kétségtelenül a legmeghatározóbb eleme. Amikor az ideális kapuskesztyűket keresed, számos szempont döntő:

  • » Milyen felületen játszol az edzéseken vagy mérkőzéseken?
  • » Mennyi a kereted a kapuskesztyűkre?
  • » Milyen technikai részletek fontosak számodra a kesztyűk kiválasztásakor?
  • » Milyen vizuális elemek különösen fontosak számodra?

A KEEPERsport Varan7 kapuskesztyűi a legjobb megoldást kínálják minden igényre. Összeállítottunk egy toplistát, hogy könnyebb legyen a keresés!

A KEEPERsport kapuskesztyűk választékában sokféle modell található. Különböznek technikai jellemzőikben, árbeli pontjaikban és megjelenésükben. Hogy jobb áttekintést adjunk neked a különféle modellekről egyszerűen kattints az alábbi linkre!

Elengedhetetlen kapusfelszerelés!

Legyen szó ápolótermékekről, táskákról és tárolási lehetőségekről, vagy edzősegédeszközökről, a modern kapus főként a részletek iránti figyelmével tűnik ki, és egyedivé válik bármely csapat részeként. Sok termékednek megfelelő ápolásra van szüksége ahhoz, hogy tartós maradjon. Ez különösen a pénztárcádban mutatkozik meg. Megmutatjuk neked, milyen termékekre van szükséged kapusként, hogy lépést tarts az idővel!

Aláöltözet - a legjobb védelem a kapusok számára!

Átlagosan egy kapus edzésenként körülbelül 150-szer vágódik földhöz. Ha figyelembe vesszük, hogy sokunknak hetente körülbelül három edzésünk és egy mérkőzésünk van, nagyjából elképzelhetjük, hogy mennyi megterhelést kapnak a testünk környékén lévő területek, mint a csípő vagy a könyök. Ezért még fontosabb az igaz védelem a kapusok számára! Ne hagyd, hogy bosszantó sérülések vagy elkerülhető sérülések megakadályozzák az edzést. Áttekintést nyújtunk a legfontosabb és legjobb alsónemű textíliákról!

Felsők - elengedhetetlen az edzéshez!

Az aláöltözet felett szükséged van a megfelelő felsőre, amely nemcsak megvédi az aláöltözeted attól, hogy túl gyorsan elkopjon, hanem esős vagy viharos napokon is megvédi és felmelegít téged. Mindig tartsd észben: sok sérülés sajnos csak akkor történik, amikor a test lehűl - ne engedd, hogy idáig eljusson!

Alsók - védd meg a csípőd és térded!

Párnázottak vagy sem, a kapusnadrágok még mindig nagyon elhanyagoltak sok kapus részéről, és általában alulértékelték az iparágban. Keress olyan kedvenc nadrágot, amely elegendő mozgásszabadságot biztosít, valamint védelmet nyújt az érzékeny területek, mint a csípő vagy a térd számára. Kattints ide, hogy többet tudj meg!

Kapus szettek - Legyél a figyelem középpontjában az edzésen vagy a mérkőzésen!

Már csak az kell, hogy jól is nézz ki! A megfelelő kapus szettel minden szem rád szegeződik. Legyen szó mérkőzési mezről vagy edzői szettről, amely magában foglalja a kapusnadrágot is, mindenki számára van valami!

Gyerekek/Junior - Minden egy helyen a legfiatalabb játékosaink számára

A rendelkezésre álló termékek sokaságával a megfelelő tájékozódás megtalálása elég nyomasztó lehet. Ezért szűrtük ki az ÖSSZES terméket Neked, a kapuskesztyűktől a megfelelő textíliákig, speciálisan a gyerekek és tinédzs