Power Cut (Hybrid szabás)

Tapasztald meg a drámaian megnövelt fogófelületet az ujjak oldalain csökkentett rétegeknek köszönhetően. Ez a szorosan illeszkedő szabás hihetetlen labdaérzékelést biztosít, így magabiztosan hozhatsz meccsmentő védéseket.

Soft-Body-Anyag

Fedezd fel a KEEPERsport Varan8 Champ Power Soft-Body Material anyagának páratlan kényelmét és rugalmasságát! Ez a kivételesen finom és könnyű anyagból készült kesztyű második bőrként simul a kezedre, páratlan érzést biztosítva, amely új szintre emeli a kapusélményt.

4mm Super White Claw

Engedd szabadjára a benned lakozó fenevadat a 4mm Super White Claw-val! Ennek a latexnek az egyedi részecskekeveréke kivételes lágyságot biztosít, páratlan tapadást és kontrollt eredményezve. A lágysága ellenére ez a prémium hab lenyűgöző tartóssággal büszkélkedhet, amit számos profi és amatőr kapus pozitív értékelése is alátámaszt.

Rugalmas pánt

Az innovatív Elasztikus Pánt két latex darabból áll, melyeket egy extra rugalmas betét köt össze. Ez a zseniális megoldás páratlan kényelmet és bomba (szuper) csuklótámasztást biztosít neked!