-30% VÉGSŐ AJÁNLAT:

Erősebb tapadás esőben

A speciálisan tervezett 4mm-es Aqua Claw a Varan7 Champ NC Aqua-t verhetetlen titkos fegyverré teszi nedves és esős körülmények között. Még zuhogó esőben sem csúszik ki egy labda az kezeid közül!

ÚJ KINÉZET

A kézfejen lévő szilikon elemek és a Soft-Tech Body Material+ új megjelenésbent kölcsönöz a kesztyűnek. A kék megjelenés a pályán is remekül néz ki!

TÖKÉLETES FORMA

A brutális tapadás és szoros illeszkedés - a negatív szabásnak köszönhetően - pontos labdairányítást garantál, ami különösen fontos nedves körülmények között!

OPTIMÁLIS VISELET

Több mint harminc izom vesz részt a csukló mozgatásában. Ezért fejlesztettük ki ezt a rugalmas, anatómiailag tesztelt pántot. A latex entry help segítségével ráadásul könnyebben bele tudsz bújni.

A Varan7 Champ NC Aqua új külsőt kapott!

Győzd le az esőt és a nedves időjárást a Varan7 Champ NC Aqua segítségével! Intenzív mérkőzésekre és edzésekre tervezték, ez a modell tökéletes tapadást biztosít. Mondj búcsút a csúszós labdáknak, és köszöntsd a magabiztosságot a pályán, még a legkeményebb időben is. A Varan7 Champ NC Aqua és a 4 mm-es Aqua Claw segítségével minden kihívásra készen állsz majd.