Unai Simon és a többiek új titkos fegyvere!

A Reusch Pure Contact sorozat rajongói számára az év nem is kezdődhetne jobban. A reusch kapus szakértők már most felkeltették a figyelmet az új Attrakt modellekkel. A piacon három különböző siló érkezik az új Pure Contact kollekcióval. A rendkívül tiszta "Infinity" Blackout modell mellett most már hozzájuthatsz Unai Simon új kapuskesztyűihez, a "Fusion" vagy a "Gold X" Strapless változathoz.

Szerezd meg kedvenc darabodat most, és indítsd a stílusos új évet!

 • Reusch Pure Contact Fusion

  Az új Reusch Pure Contact Fusion kiváló tapadást ígér minden időjárási körülmény között. A Reusch Grip Fusion segítségével számíthatsz rá, akár napos, akár kihívást jelentő időjárási körülmények között, mint például eső vagy hó.

  A hibrid negatív szabás, amely az mutatóujj köré és a kisujjra csavarodik, kiváló fogási felületet biztosít, és úgy illeszkedik, mint egy kézfej."

  A felső rész neoprénből készül, ami biztosítja a szoros illeszkedést, a csuklón lévő latex-neoprén pánt tovább erősíti ezt a hatást.

  

 • Reusch Pure Contact Gold X Strapless

  A Pure Contact Fusionnel ellentétben a Gold X Strapless Reusch Grip Gold X latex habbal készül, ami prémium tapadást biztosít, és kiemelkedő tapadást ígér.

  Ennek a kesztyűnek a szívében található a "Strapless" kialakítás. A szíj nélküli kapuskesztyűk rajongói itt nagy elégedettségre találnak. A kesztyű fel- és levétele rendkívül egyszerű, ugyanakkor a csukló érezhetően meg van támasztva az "Adaptive Flex Closure System" segítségével. Maximális szabadság kiváló stabilitással!

  A szabás, hasonlóan a Pure Contact Fusionhöz, egy Hibrid Negatív szabás, amely szorosan illeszkedik az mutatóujj és a kisujj köré.

  

 • Reusch Pure Contact Infinity

  Szereted a feketetét? Bemutatjuk a Reusch Pure Contact Infinity-t, a legmodernebb technológia elegáns és kifinomult fekete dizájnban ötvöző mesterművét.

  A nevéhez hűen a Reusch Grip Infinity latex hab kivételes tartóssággal büszkélkedhet, kifejezetten a műfű vagy más kihívást jelentő felületeken játszó kapusok számára tervezve. Mindemellett nyugodtan bízhatsz benne, hogy megbízható tapadás mindig elérhető!

  Ezenkívül a kesztyű Hybrid Negatív szabással rendelkezik, így a legnagyobb kényelmet és optimális illeszkedést biztosít számodra!