A részvétel feltételei: Visszajelzés Varan7

A KEEPERsport GmbH versenyén való részvétel ingyenes, és kizárólag az alábbi részvételi feltételeken alapul.

A verseny menete:

A verseny időtartama 2021. szeptember 8 -tól 2021. szeptember 30 -ig tart. Ebben az időszakban a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy online vegyenek részt a versenyen.

Részvétel:

A versenyen való részvételhez ki kell tölteni az alábbi visszajelzési kérdőívet, és fel kell tölteni egy visszajelző videót a KEEPERsport Varan7 kapuskesztyűről.

A részvétel csak a részvételi időszakon belül lehetséges.
A zárás dátuma után kapott értékeket nem veszik figyelembe a rajzban.
A versenyen való részvétel ingyenes. A részvételi időszak lejárta után a kiválasztott Varan7 párost véletlenszerűen sorsoljuk ki az ügyfelek felmérésének minden résztvevőjéből, és elküldjük a nyertes kívánt szállítási címére.
A nyerteseket a záró dátumot követően sorsoljuk ki minden résztvevő között. A sorsolás nyerteseit külön e -mailben értesítjük a nyereményről. A nyeremény a kívánt szállítási címre kerül.

A verseny vége
A szervező kifejezetten fenntartja a jogot, hogy a versenyt előzetes értesítés és indoklás nélkül lezárja. Ez különösen vonatkozik minden olyan okra, amely megzavarja vagy megakadályozza a verseny terv szerinti lebonyolítását.

Facebook nyilatkozat
Ez a promóció semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebookhoz, és semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja vagy szervezi a Facebook.

Alkalmazandó jog
A versennyel kapcsolatos kérdéseket vagy panaszokat az üzemeltetőhöz kell intézni. Kapcsolatfelvételi lehetőségek e -mailben az office (at) keepersport.at címen vagy telefonon a +43 2252 766 46 számon.

Fellebbezésnek nincs helye.

ERROR: Content Element with uid "144290" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!