I’m Invincible-Legyőzhetetlen vagyok

I CAN DO ANYTHING. I AM STRONG. I AM THE NUMBER ONE.

Kapusként döntő, hogy a csapat nyer vagy veszít. A kapus játék gyorsabb és nehezebb, mint valaha. Aktívan kell beavatkoznod, hogy verhetetlen legyél. Ne hagyj semmit a véletlenre. Indítsd el saját győztes sorozatod az új Varan6 kapuskesztyűkkel és válj verhetetlenné!

Varan6 Invincible Modellek

Bemutatjuk  a vadonatúj Varan6 kesztyűket a vadonatúj # InvincibleV6 kollekcióból, szenvedélyesen és még több szívvel fejlesztve. Számos amatőr és profi KEEPERrel való kiváló együttműködés révén, de mindenekelőtt a teljes kapusjátékban szerzett 20 éves tapasztalatunk révén az összes fontos tulajdonságot beillesztettük minden kesztyű-modellbe.

 

Varan6 Hero Modelle
 

ERROR: Content Element with uid "120920" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

 Varan6 Pro modellek:

Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva, rugalmas textil puha betétekkel. Professzionális tapadóhab minden időjárási körülményhez. Varrt latex hüvelykujj wrap. Rugalmas, mégis stabilizáló kesztyűtest. A Varan6 Pro NC kapuskesztyű lenyűgöző professzionális ár-teljesítmény arányával. Ezért professzionális KEEPEReink közül a legjobban kedvelt kapuskesztyű. Most válassz a 4 mm-es White Claw és a 4 mm-es Aqua Claw boritás közül:

ERROR: Content Element with uid "108235" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Premier modellek:

Szorosan illeszkedő belső varrás hajlékony, rugalmas textil puha betétekkel. Kiváló minőségű, jó élettartamú ragasztóhab. Nagyon rugalmas STB test anyag. A Varan6 Premier kapuskesztyű partner a kapus edzésében. Sok fiatal tehetség szorosan együttműködött velünk a modell kidolgozásában. Most nagyon nagy tapadással  az edzőkesztyű!

ERROR: Content Element with uid "108238" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Perfekt Matchoutfit


Öltöztesd magad a kapuban a megfelelő GkSix textíliával kék színben. Az új kollekcióval felszerelve az ellenfél még csak közel sem mer kerülni a büntetőterülethez.