Varan 6 Inferno Headerbild

V6Inferno

A megfelelő kapus kesztyűvel őrizd meg a hálót.

 A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani. Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

 


        

V6Inferno Modellek

A megfelelő kapus kesztyűvel őrizd meg a hálót.

 A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani. Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

 

 

Bemutatjuk  a vadonatúj Varan6 kesztyűket a vadonatúj # InvincibleV6 kollekcióból, szenvedélyesen és még több szívvel fejlesztve. Számos amatőr és profi KEEPERel való kiváló együttműködésnek, de mindenekelőtt a teljes kapus- játékban szerzett 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően minden fontos kesztyű-tulajdonságot összegyűjtöttünk új kesztyű-modelljeinkbe.

Varan6 Pro GC

Nagyszerű párnázás a népszerű Gunn Cut-nak köszönhetően. Professzionális ragasztóhab minden időjárási körülményhez. Varrt latex hüvelykujj csomagolás. Rugalmas, mégis stabilizáló kesztyűtest. A Varan6 Pro kapus kesztyű lenyűgöz professzionális ár-teljesítmény arányával. Ezért professzionális KEEPEReink közül a legjobban választott kapuskesztyű. Szerezd meg a legjobb modelljét most:

Varan6 Premier NC

 Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva rugalmas textil puha betétekkel. Kiváló minőségű, jó élettartamú ragasztóhab. Nagyon rugalmas STB test anyag. A Varan6 Premier kapus kesztyű tökéletes partner a kapus edzésében. Sok fiatal tehetség szorosan együttműködött velünk a modell kidolgozásában. Most nagyon nagy tapadással  az edzőkesztyű:

Varan6 Premier NC 5FS

Könnyű és rugalmas, mégis stabilitást biztosító ujjvédő rendszer. Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva rugalmas textil puha betétekkel. Kiváló minőségű, jó élettartamú ragasztóhab. Nagyon rugalmas STB test anyag. Ez a kapuskesztyű minden olyan kapus számára készült, akik rendkívül hajlamosak a kéz sérülésére. Ahogy a technológiai név is sugallja, az ujjtámasz-rendszer kiválóan alkalmas a sérülések megelőzésére. Szerezd meg a tökéletes védelmet:

Varan6 Premier NC 5FS Replique

Stabil, mégis rugalmas ujjtartó rendszer. Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva rugalmas textil puha betétekkel. Minőségi ragasztóhab, jó élettartammal. Nagyon rugalmas STB test anyag. Tökéletes kapuskesztyű kezdőknek és gyermekeknek. Az ujjtámasz-rendszer óriási biztonságot nyújt, különösen az első fogások során, mivel az érzékeny ízületek és inak anatómiája szerint fejlesztették ki. Ez a kesztyű természetesen mindenki számára megfelelő, aki olcsó, jó tartósságú edzőmodellt keres. Kezd kapus karrierjét most:

Minden Varan6 megrendelés nyerhet!
De függetlenül attól, hogy melyik modellt választod, lehetőséged van az 5 féle Varan6 kesztyű árát visszanyerned mostantól 2020.02.23-ig.
Ebben az időszakban rendeld meg Varan6-kesztyűdet, és visszatérítjük a vétel értékét. Rendelj most és nyerj!

Tökéletes Matchoutfit

Öltöztesd magad a kapufák köött a megfelelő GkSix textíliával, piros színben. Az új kollekcióval felszerelve az ellenfeled még csak nem is meri a büntetőterületet megközeliteni.

Mégtöbb KEEPERsport

Szeretnél több profi anyagot a kapusjátékhoz? Kattints ide, ha további Varan6 modelleket szeretnél találni.

A tél a kapus egyik legnagyobb ellensége. Rendkívül nehéz fürge és koncentrált maradni a fagyos hidegben. Ezért a megfelelő kapusruházat a téli hónapokban még fontosabb, mint a játékosok számára. Ha hömérséklet csökken, akkor javasoljuk új, innovatív, "COLDSKIN" termikus alsóruházatot: