V6Inferno

A megfelelő kapus kesztyűvel őrizd meg a hálót.

 A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani. Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

 

Underwear kapusoknak

 

A KEEPERsport funkcionális fehérneműje mindig is úttörő szerepet töltött be az amatőr és profi kapusok  világában.
A továbbfejlesztett szabásváltozat kényelmes, kellemes illeszkedést biztosít minden időjárási körülmények között.
Teljesen új és modern kivitelben a 3/4-es alánadrág és alámez tökéletesen illeszkedik a KEEPERsport V6Inferno kollekciójának kapuskesztyűjéhez.

ERROR: Content Element with uid "125004" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

A  továbbfejlesztett szabással kényelmes illeszkedést biztosítanak minden időjárási körülmények között.

>> PowerPadded könyök- és térdbetét

 A PowerPadded sorozat termékei magas szintű párnázással vannak felszerelve. Az érzékeny területeken a magas védőhatás mellett a mozgásszabadsága természetesen kevéssé vagy egyáltalán nem korlátozott.
 A "védőövezetet" úgy alakították ki, hogy rugalmas legyen, hogy ne legyenek korlátozva a tipikus kapusmozgásokban (fogás, dobás, vetődéss stb.).

>> ANNUALskin

 A rendkívül röpke és könnyű "ANNUALskin" anyag optimális viselési kényelmet nyújt. A szorosan illeszkedő és lélegző anyagnak köszönhetően minden időjárási körülmények között egyedileg igazított a viselési kényelem minden helyzetben, bármilyen nehéz is legyen az.

 >> Stretch zóna

A KEEPERsport által gyártott minden kapus felszerelésnek először át kell mennie a stresszteszten.
Tapasztalataink szerint a kapus textíliák sok varratát nagy megterhelés éri. Különösen az erősen használt területeken, például a vállakon vagy a lábak között. Ezért beépítettük a speciálisan kialakított "nyújtó zónákat".

>> Optimális hosszúság

A hosszúságot a kapus kívánságaihoz és igényeihez igazítottuk. A 3/4 hosszúságnak köszönhetően a térde is védett.
Mi csak a tökéletes hosszúságúakat gyártunk.

V6Inferno Modellek

A megfelelő kapus kesztyűvel őrizd meg a hálót.

 A szoros meccseken vannak stresszes helyzetek a kapus számára, amelyeket neki és a csapatának meg kell oldani. Csak a legjobb anyagokat és technológiákat használtuk az új V6Inferno kapuskesztyű-modellekben, így teljes mértékben koncentrálhatsz a játékra. Még akkor is, ha a helyzet forró.

 

 

Bemutatjuk  a vadonatúj Varan6 kesztyűket a vadonatúj # InvincibleV6 kollekcióból, szenvedélyesen és még több szívvel fejlesztve. Számos amatőr és profi KEEPERel való kiváló együttműködésnek, de mindenekelőtt a teljes kapus- játékban szerzett 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően minden fontos kesztyű-tulajdonságot összegyűjtöttünk új kesztyű-modelljeinkbe.

ERROR: Content Element with uid "109302" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Pro GC

Nagyszerű párnázás a népszerű Gunn Cut-nak köszönhetően. Professzionális ragasztóhab minden időjárási körülményhez. Varrt latex hüvelykujj csomagolás. Rugalmas, mégis stabilizáló kesztyűtest. A Varan6 Pro kapus kesztyű lenyűgöz professzionális ár-teljesítmény arányával. Ezért professzionális KEEPEReink közül a legjobban választott kapuskesztyű. Szerezd meg a legjobb modelljét most:

Varan6 Premier NC

 Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva rugalmas textil puha betétekkel. Kiváló minőségű, jó élettartamú ragasztóhab. Nagyon rugalmas STB test anyag. A Varan6 Premier kapus kesztyű tökéletes partner a kapus edzésében. Sok fiatal tehetség szorosan együttműködött velünk a modell kidolgozásában. Most nagyon nagy tapadással  az edzőkesztyű:

Varan6 Premier NC 5FS

Könnyű és rugalmas, mégis stabilitást biztosító ujjvédő rendszer. Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva rugalmas textil puha betétekkel. Kiváló minőségű, jó élettartamú ragasztóhab. Nagyon rugalmas STB test anyag. Ez a kapuskesztyű minden olyan kapus számára készült, akik rendkívül hajlamosak a kéz sérülésére. Ahogy a technológiai név is sugallja, az ujjtámasz-rendszer kiválóan alkalmas a sérülések megelőzésére. Szerezd meg a tökéletes védelmet:

Varan6 Premier NC 5FS Replique

Stabil, mégis rugalmas ujjtartó rendszer. Szorosan illeszkedő belső varrás hajlítva rugalmas textil puha betétekkel. Minőségi ragasztóhab, jó élettartammal. Nagyon rugalmas STB test anyag. Tökéletes kapuskesztyű kezdőknek és gyermekeknek. Az ujjtámasz-rendszer óriási biztonságot nyújt, különösen az első fogások során, mivel az érzékeny ízületek és inak anatómiája szerint fejlesztették ki. Ez a kesztyű természetesen mindenki számára megfelelő, aki olcsó, jó tartósságú edzőmodellt keres. Kezd kapus karrierjét most:

Tökéletes Matchoutfit

Öltöztesd magad a kapufák köött a megfelelő GkSix textíliával, piros színben. Az új kollekcióval felszerelve az ellenfeled még csak nem is meri a büntetőterületet megközeliteni.

Mégtöbb KEEPERsport

Szeretnél több profi anyagot a kapusjátékhoz? Kattints ide, ha további Varan6 modelleket szeretnél találni.

A tél a kapus egyik legnagyobb ellensége. Rendkívül nehéz fürge és koncentrált maradni a fagyos hidegben. Ezért a megfelelő kapusruházat a téli hónapokban még fontosabb, mint a játékosok számára. Ha hömérséklet csökken, akkor javasoljuk új, innovatív, "COLDSKIN" termikus alsóruházatot: