REHAB EDZÉS-SZERELÉSEK

Soha nem láttál ilyesmit korábban. Ígérem! A rehab először nyújt egy egész kollekciót csak a kapus-tréningre a piacon. Végül is, mint kapus, ötször több időt töltesz az edzéseken, mint a mérkőzésen!

Különösen a textíliák, mint a kapus nadrág vagy a párnázott alsóruházat, KELL minden edzésre. Mivel ezek közül a tréningruhák közül sok gyártó nem kínál választékot, a rehab rendkívül cool és különösen hatásos védelemmel ellátott kollekciót tervezett. Elérhetőek a párnázott hosszú és 3/4 nadrágok , de különösen a szürke és a fekete színű kapus ruházat.. 

KAPUSKESZTYŰK

Két kapus kesztyűmodell az edzéshez! Nem fognak jobb kapus kesztyűt találni ebben az ár-szegmensben!
Egyrészt a Master CG2 , amelyet biztonságosan használhatsz a meccseden. A Core CG1 A másik oldal: , amely tökéletes az edzésedre !

 A Master CG2 három különlegessége: Inseam (NC) - Pro Grip - Latex a kézfejen Ezek a tulajdonságok mesteri kapus kesztyűmodellt jelentenek. Az ár, az egyedi tervezéssel kombinálva, minden KEEPER számára kötelező.

Büszkén mutatjuk be kiváló képzési modellünket: Inseam - SmashGrip - Latex a kézfejen. Ez a három tulajdonság alkotja a Core CG1 -t . Fantasztikus ár-érték arány és exkluzív design jellemzi ezt a kesztyűt. Akár egy új tehetség, akár egy tapasztalt kapus vagy, kiváló választás!

ALÁÖLTÖZŐ-SZÜRKE

ALÁÖLTÖZŐ-FEKETE

KAPUSNADRÁG-SZÜRKE

KAPUSNADRÁG-FEKETE