Uhlsport UNLIMITED  optimista új design  a kezedben: A napokon belül megjelenő #SPEEDUPNOW vonal  kiemelkedően sikeres szín kombinációja sárga, fekete és kék - a Balingen-i gégtől.

Az  Uhlsport természetesen elsősorban az innováció és a fejlődés elkötelezettje.

Jönnek  a csúcsmodellek, a technológia és a design legújabb megtestesítői.. A tenyér rendkívül magas szintű minőséget képvisel

 

 

#SPEEDUPNOW

A „ küldetés ” a  Uhlsport   alapelve.

Büszkék vagyunk identitásunkra, hozzáállásunkra, mely mindig azokat az embereket akarja közelebb hozni egymáshoz, akik minden helyzetben az ideális megoldásokat keresik, a világ minden táján.

Az Uhlsport értékeket teremt, egyedi jellegű márka, innovatív termékekkel, független marketing – koncepcióval.

 

 

#SPEEDUPNOW

Az Uhlsport elkötelezett  a technológiai  fejlesztésekben. Balingenben minden egyes termék mögött átgondolt a koncepció. . A legjobb megoldások  rendelkezésre állnak,  a hagyományos márka abszolút a figyelem középpontjában van.

A fejlesztők  világos célokat valósítanak meg, ezért az   Uhlsport kapus kesztyűknek  meg kell felelniük a legmagasabb igényeknek. Semmit nem bíz  a szigorú fejlesztési folyamat a véletlenre. Nem utolsósorban azért, mert olyan sokan esküsznek  minden országban az Uhlsport  technikai újításaira!