Pure Alliance

Az Uhlsport Dynamic Impulse kollekcióját szem előtt tartva a vadonatúj Pure Alliance kapuskesztyű-kollekció követi az új technikai jellemzőkkel.
Az új reteszelő rendszer (Dual Fix) és az új hordozóanyag (Airprene) azonnal felhívja a figyelmet.
De mi az új?
Itt megtalálható a kesztyűk összes technikai újítása: SUPERGRIP + Az új tapadóhab-formulának és az integrált "nagy tapadású elemeknek" köszönhetően a ragasztóhab biztosítja az igazi GRIP-et minden időjárási körülmény között. Természetesen a kipróbált és bevált ragasztóhab-variációk a tartós "ABSOLUTGRIP" és a nagyszerű "SUPERSOFT" felülettel együtt szintén itt vannak.

AIRPRENE és öklöző zóna
Az új, fehér alaplap biztosítja az optimális légáteresztést és kényelmet. A sárga visszapattanási zóna maximális rugalmassággal és optimális ökölvédelemmel rendelkezik. Kettős rögzítésű rendszer. A klasszikus hevedert két tépőzáras rögzítő helyettesíti. Az innovatív rendszer biztosítja a csukló optimális rögzítését és maximális rugalmasságát.

 ULTIMATE KAPCSOLAT
Az új, tapadó habcsomagolások a hüvelykujján és a hátsó részén biztosítják a maximális tapadást minden fogási helyzetben.

FLEX BELÉPÉS
Az új, rugalmas bebújás biztosítja a maximális rugalmasságot és kényelmet.

ERROR: Content Element with uid "119109" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Csatlakozz az #uhlsquad-hoz

A Bundesliga számos kapusát és a másodosztályú német Bundesliga kapusok többségét az uhlsport szponzorálja.
Számos nemzetközi csillag szerepel a francia Ligue 1-ből, az English Premiere League-ből, a spanyol La Liga-ból és más európai és nemzetközi bajnokságból. Akár Supergrip, Absolutgrip, akár Supersoft - maradj Lukas Hradecky (Bayer 04 Leverkusen), Alphonse Areola (Real Madrid), Ron-Robert Zieler (VFB Stuttgart) , Dibusz Dénes (Ferencváros) és sok más profi kapus nyomában:

uhlsport kapustextil

A kapus kesztyűhez a Pure Alliance kollekció vadonatúj kapus-textilje is kapható: