TOP 10 kapuskesztyű 2022-ben

Biztosan feltetted már magadnak a kérdést: melyik kapuskesztyű a legnépszerűbb? Számtalan kesztyűmodell létezik számtalan szabással és dizájnnal. A KEEPERsportnak óriási kínálata van, hadd mutassuk meg, statisztikáink szerint mely kesztyűk a kedvenceitek. Jöjjön hát a lista

10) KEEPERsport Challenge

A KEEPERsport Challenge a 10. helyet foglalja el a legkelendőbb kapuskesztyűk között. A tartós és kopásálló 3 mm-es latex kiválóvá teszi ezeket a kesztyűket edzéshez. Ideális választás kezdőknek és gyerekeknek. Robusztusságuk és kényelmes illeszkedésük miatt megszereted őket, de nem kicsit!

9) uhlsport Supergrip+

A német márka igazi vetarán a kapuskesztyűk készítésében. Az uhlsport Supergrip+ a 9. helyet foglalja el a listánkon. Erős tapadása és hozzáadott markolatelemeinek köszönhetően kiemelkedik a tömgből. Rengeteg dizájn közül lehet választani, mint például a klasszikus Hyperact verzió kék, fehér és fekete színben, valamint az uhlsport Supergrip+ Hyperpink változata is. A különböző színsémák mellett az uhlsport Supergrip+ „Reflex”, „Finger Surround” és „NC” változatban is elérhető.

8) PUMA Ultra

Nyolcadik a listán a PUMA Ultra. Az idei év 8. legkelendőbb kesztyűje a legkönnyebb kesztyűmodell a piacon. Ez már elég ok lenne arra, hogy felkerüljön erre a listára. Ezenkívül a hibrid és normál szabású PUMA Ultra rendkívüli tapadást, légáteresztő képességet, rugalmasságot és nagy kényelmet kínál.

7) rehab Extreme CG3

A rehab goalkeeping igazi népszerűségnek örvend. A rehab Extreme CG3 kesztyű tulajdonságai a 7. helyet biztosították ennek a fiatal márkának. A rehab a kapusoknak szentelte magát. Milyen más bizonyítékra van szüksége, minthogy a rehab Extreme CG3-ra, amely több mint 30 mintával a világ minden kapusának kedvében jár? A rehab 13 speciális modellt tervezett és gyártott 13 európai ország számára, - köztük Magyarország számára is- ezek címerével a fő design elem. A Heatmap és Machine a mai napig a legnépszerűbb kollekcióhoz tartoznak. Ezek a kesztyűk egyszerűségükkel tűnnek ki. Semmi felhajtás, nincsenek felesleges díszek: kiváló tapadás és nagyszerű ár a lényeg.

6) NIKE Vapor Grip 3

Hatodik: Nincs toplista a Swoosh nélkül. A NIKE Vapor Grip 3-nak számos színkombinációja van, mindenkinek van egy, ami tetszik. Ez a modell méltó a nevéhez, mivel nagyobb érintkezési felülettel, jó tartóssággal és egyedi Grip-3 szabással rendelkezik.

5) PUMA Future

A PUMA Future kesztyűket leginkább rugalmas és könnyű kesztyűként lehet leírni. Egyedülálló illeszkedésük, tapadásuk és biztonságos tartásuk miatt az 5. helyet szerezték meg ezen a listán. A PUMA Future jelenleg három különböző színben érhető el, amelyek mindegyike negatív és hibrid szabással kapható. Az egyik a Faster Football sorozat kék-fehérben, piros és fekete részletekkel. Van még az Under The Lights sorozat, amelyet türkiz, fekete és fehér színben terveztek. A PUMA Future legújabb és legszembetűnőbb modellje a PUMA Future Z One Grip 1 narancssárga, zöld és fekete színkombinációban, fehér részletekkel.

4) uhlsport Absolutgrip

A 4. hely - kis híján  dobogós - nem másé, mint az uhlsport Absolutgrip-é. Az uhlsport már másodszor szerepel a listán, de a Supergrip+ kesztyűvel ellentétben az Absolutgrip felkerült a TOP 3 közé. Az uhlsport meglehetősen egyszerű volt ezeknek a kesztyűknek az elnevezésével. A szabadalmaztatott ABSOLUTGRIP - ahogy a neve is sugallja - olyan ragadós, hogy szinte csalás. Minden időjárásnak ellenálló markolat, többféle dizájn és latex tenyérhab. Ujjvédős kivitelben is rendelhető.

3) reusch Attrakt

A Reusch Attrakt kesztyűk dobogósak. A harmadik legkelendőbb kesztyűmodell kényelmes, légáteresztő és könnyű. Az optimális tapadás garantált. Sok minta és szín közül választhatsz.

2) KEEPERsport Varan7 Champ

A második hely a KEEPERsport Champ kesztyűké. Ez a kesztyű a legnépszerűbb és legkelendőbb az összes KEEPERsport kapuskesztyű közül, ami minden bizonnyal a libabőrösen jó kényelmének, kis súlyának és csodálatos tapadásának köszönhető. A KEEPERsport Champ Whiteout, Gamechanger és Aqua kivitelben érhető el. Az Aqua modelleket nedves, esős körülményekre tervezték. A Gamechanger változat hibrid, gunn cut és negatív vágásban is elérhető.

1) adidas Predator

Nem meglepő módon, a legkelendőbb kesztyűnk az adidas Predator. De mitől olyan népszerű ez a kesztyűmodell? Az adidas Predator nemcsak szuper kényelmes, rugalmas és könnyű, hanem optimális kontrollt, kiváló tapadást és optimális védelmet is kínál. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a kesztyű sokak számára szinte tökéletes. Többféle változat, többféle szabás és kivitel létezik. A kék, piros és fehér Saphire Edge sorozat nagyon népszerű. Ujjvédő modellek is kaphatók. Az extravagáns kapuskesztyűket kedvelők számára az adidas Predator rózsaszín, kék és fehér Champions Code változatban is elérhető.