Grip-zokni kapusoknak

Tapasztald meg a tökéletes tapadást


Tudod Te is: vásárolsz egy drága foci cipőt, amely bármilyen felületen a legjobb tapadást és fogást ígéri, mégis úgy érzed, mintha egy jégpályán lennél?

Nem csak a játékosok tudják ezt az érzést. Kapusként nem csak a kapuskesztyün van szükség optimális tapadásra.. Gyors irányváltásokhoz és a helyezkedéshez minden időjárási körülmények között maximális tartásra van szükség. Ezért sok profi KEEPER vásárol a különféle márkák, például a TAPEDESIGN, a TruSox vagy a PDX speciális grip-zoknijaiból.

 

TruSox - páratlan tapadás!


A TruSox zokni mögött rejlő alapelv az, hogy a cipő belső tapadását a lehető legnagyobb mértékben növeljék. Különleges csúszásgátló technológiát használnak, a párnák formájában a zokni belső és külső részén, amelyeket más sportokhoz, például rögbi, baseball vagy síeléshez is használnak. A külső párnák tapadnak a cipőhöz, a TruSox belsejében lévő párnák magán a lábon ülnek, ez lehetővé teszi, hogy eggyé válj cipőjddel! Válaszd ki a megfelelő színt, és szerezd be most a TruSox terméket:

Trusox Grip-zokni

TAPEDESIGN - A labdarúgó-elit első választása


A TAPEDESIGN ONE méretű zoknik az elasztikus anyagnak köszönhetően ergonómiailag alkalmazkodnak minden lábmérethez. A testtömeg által a foci cipőre gyakorolt ​​nyomás egyenletesen oszlik meg a csúszó felületeken. A külső gumi gombok kiváló stabilitást és a legjobb tapadást teszik lehetővé. Szerezd meg a megfelelő TAPEDESIGN-t most:

Tapedesign Grip-zokni

PDX – A multifunkcionális Grip-zokni


A speciális "csúszásgátló technológia" egyértelmű előnyt biztosít a váratlan irányváltások és robbanásveszélyes mozdulatok elindítása esetén az ellenfeled felett. A PDX Grip zokni nemcsak a labdarúgásban népszerű eszköz. Sok profi sportoló is használja ezeket a funkcionális zoknit téli sportokban vagy „pályán kívüli tevékenységekben”. Itt van a teljes méretválaszték is! Szerezd meg a megfelelő színt és vásárolj most:

PDX Grip Socks

Minden Grip-zokni egy helyen

An error occurred

We're sorry, but there has been an error.

Error No. 829a25df-d8a5-4371-9740-d8123e212bdf / 20200702125248478255e9