Shadowbeast – A Predator legújabb változata

DOMINÁLD A JÁTÉKOT, A KÉPESSÉGET, AZ EREDMÉNYT.

A legfélelmetesebb kapus kesztyű EVER!
A Revival 2018, valamint néhány 2019-es műszaki és színfrissítés után a Predator kapuskesztyű teljesen új és „genetikailag módosítva” 2020 januárjától!
Felületén több, mint 400 fogóelem van, tiszta agresszivitást és brutális erőt bocsát ki.

Technikai Infók

ERROR: Content Element with uid "106960" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Demonskin
Az állati jellegű, éles, szilikonból készült (több mint 400!) tapadóelemet a kézfejbe helyezik, és ezáltal az öklözési kontroll és erő nagyobb.
A csuklóra való tökéletes illeszkedés garantálása érdekében a bejárati nyílás jelentősen kibővült. Ezért készülnek az új Predator GL Pro NC modellek először (levehető) hevederek nélkül! 360 dizájn - 360 vezérlés!
 A felülvizsgált kötött anyagból készült kéz és a teljesen új "Single Piece Gussets" kombinációjával, amelyek tökéletesen harmonizálnak az új tenyérrel, még szorosabb labdakontaktust ígérnek az ujjakon. Ez biztosítja a maximális tapadást és a labda maximális irányítását.
A markolat „Géntechnológiai mutációból” született: az ujjakban és tenyérben anatómiailag elhelyezett hajlékony zónák utánozzák a kéz természetes mozgásait. Megakadályozzák, hogy az URG2.0 burkolat lezsugorodjon, és így a megfelelő helyeken szabad mozgást kínálnak. Ezenkívül a meghosszabbított tenyér kibővített tapadófelületet kínál.

 

 

CYL_adidas_predator_blackout_with_model

Tedd teljessé a szetted

KEEPERcast #41 Michael Ian Mills-szel

A Predator GL NC feltalálója egy exkluzív interjúban!

A házigazdánk, Martin Krenn exkluzív interjút készített Michael Ian Mills-szel az új Predator kapuskesztyű fejlesztési szakaszának közepén. Az adidas termékmenedzser mély betekintést nyújt egy nagyon érdekes KEEPERcast-ba. Többek között feltárja a profitőrök együttműködését és véleményét a tesztelési szakaszban, és természetesen minden technikai információt megad.

Feltétlenül hallgasd meg!

Mit gondol a KEEPERsport?

 

A KEEPERsport kapuskesztyű-szakértői személyes és őszinte véleményükkel elemzik az új Predator GL Pro NC-t:

ERROR: Content Element with uid "106594" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

„Amikor először hallottam a koncepcióról, szkeptikus voltam, de a végtermék valóban kiemelkedő.
 Az adidas nem tévesen beszél egy "kesztyűmutációról": nem hasonlítható össze a korábbi kapuskesztyűvel. Számomra az új Predator vizuálisan, technikailag és illeszkedés szempontjából is egy másik bajnokságban játszik.

 - Martin Krenn, A KEEPERsport vezérigazgatója és a KEEPERcast házigazdája