Az új NIKE Flight labda- áttekintés

 

... a kapus szempontjából! Az új FLIGHT LABDA bombaként ütött el! A NIKE 30% -kal pontosabb pályát ígér nekünk - összehasonlítva a NIKE Merlin labdával. Mivel a kiszámítható röppálya hatalmas előnyt jelent számunkra, az új játékeszközt egy profi kapussal, két kapusedzővel, és egy játékossal együtt teszteltük. Olvasd el a KEEPERbase-en a kapusképző tréningek eredményeit.

Technikai részletek

 

A Nike Flight futball-labdát nyolc év alatt tesztelték, körülbelül 1700 órát a laboratóriumban, robot láb segítségével és több mint 800 labdarúgóval.
Az eredmény: 30% -kal pontosabb pálya a NIKE elődeivel összehasonlítva. 
De hogyan lehetséges ez?
Az úgynevezett Aerowsculpt technológia előre kialakított bevágásokkal zavarja meg a gömb felületén a légáramlást. Ennek eredményeként a labda kevesebb ellenállással és stabilabb pályával rendelkezik. Az aerodinamika forradalma.
De nem csak a repülési viselkedés javult. A minden körülmények közötti vezérlő technológiának (ACC) köszönhetően a NIKE garantálja a labda állandó kezelhetőségét nedves és száraz körülmények között.
Végül a négy hegesztett betét nagyobb tapadást eredményez a labdán.

Profik visszajelzése

 

Andreas Leitner, az FC Flyeralarm Admira osztrák profi kapusa izgatott volt. 90 perces tesztmenet után a játékosok, a kapus edzők és az amatőr kapusok után első próbáját tehette: "A labda felületén lévő hornyok * még jobbá teszik a labda érzetét, mert jobban irányíthatom a labdát. Ez minden kapus számára mindenképp kellemesebb lesz." * Megjegyzés: Aerowsculpt technológia Meg akarod próbálni a labdát is? Akkor szerezd meg most: