Pure Contact 3

A reusch új szintre hozza a „second skin” technológia harmadik generációját!

A Pure Contact kollekcióból származó kapuskesztyűk kiváló illeszkedésüknek köszönhetően mindig egy lépéssel voltak előbb. A harmadik generáció még rugalmasabb, könnyebb és kényelmesebb, mint valaha. Ezt a kollekciót vadonatúj formatervezés, innovatív technológiák és átdolgozott szabás jellemzi. A kapuskesztyű ergonómiailag igazodik a kezedhez, mint korábban egyetlen másik termék sem.

Több, mint 220 Profi KEEPER bízik a reusch kesztyükben

Nem hiába, hogy számtalan profi bízik a #reusch kapuskesztyűiben, az újbóli bevezetéstől kezdve.
 Nem csak a Hugo Lloris világbajnok van meggyőződve a kesztyűgyártó minőségéről. Más neves világszínvonalú kapusok, mint például Wojciech Szczesny, Samir Handanovic és Jiri Pavlenka  egy ideje bizalmat adtak ezeknek a legjobb termékeknek. Kövesd a világ top- bajnokságaiban védő 220 reusch-kapus példáját, és most válaszd ki a Pure Contact modelledet:

Exkluzív #KsEdtion

Igaz, hogy igazán nagy rajongói vagyunk a reusch Pure Contact kapuskesztyűnek. Ezért az reusch és mi együtt úgy döntöttünk, hogy kínálunk néhány különleges modellt az egyedi KEEPERsport stílusban.

 

Exkluzív kapuskesztyű kifejezetten a legjobb anyagokból és a legmagasabb funkcionalitás érdekében. Nehéz legyőzni ezt az ár-teljesítmény arányt. Legmagasabb professzionális minőséget kapsz abszolút verhetetlen áron!

 

Ezek a Pure Contact kollekciókból származó különleges modellek kizárólagosak és csak a KEEPERsport-nál kaphatók.
A harmadik Pure Contact generációs speciális kiadás  még rugalmasabb, könnyebb és kényelmesebb, mint valaha. Válaszd ki a kedvenc modelledet:

Speedbump

Az élesebb és magasabb SpeedBump pontokkal rendelkező 3D elemek teljesen megújult alakjának köszönhetően az innovatív ragasztóhab új verziója még nagyobb tapinthatóságot és nagyobb súrlódási erőt biztosít a kesztyű és a labda között.
A kiváló minőségű és ragacsos G3 Ultra Soft alapon ez a háromdimenziós latex garantálja a maximális tapadást minden időjárási körülmények között és a megbízható kopásállóságot. A hagyományos sima latex felületekhez képest a 3D-s forma fokozott tapadást kínál a labdafogás és irányítás érdekében.

reusch