Pure Contact 2021

A Pure Contact kollekció kapuskesztyűi mindig egy lépéssel előrébb jártak másoknál, köszönhetően kiváló illeszkedésüknek.
A harmadik generáció még rugalmasabb, könnyebb és kényelmesebb viselet, mint valaha.

A kapus kesztyű ergonomikusan illeszkedik a kézhez, mint más termékek.
A reusch Pure Contact 2021 kesztyű két összehasonlíthatatlan változatban kapható gyermekek és felnőttek számára a KEEPERsport online boltban.


A legjobb tapadást (sárga) vagy a tartósságot (fekete) szeretné?
Válassz most!

Mégtöbb reusch

A vadonatúj ATTRAKT kapus kesztyű kollekció kék színével a reusch új korszakot indít az innováció terén. Kattints a képre további információkért.

ERROR: Content Element with uid "131097" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Pure Contact 3

A reusch új szintre hozza a „second skin” technológia harmadik generációját!

A Pure Contact kollekcióból származó kapuskesztyűk kiváló illeszkedésüknek köszönhetően mindig egy lépéssel voltak előbb. A harmadik generáció még rugalmasabb, könnyebb és kényelmesebb, mint valaha. Ezt a kollekciót vadonatúj formatervezés, innovatív technológiák és átdolgozott szabás jellemzi. A kapuskesztyű ergonómiailag igazodik a kezedhez, mint korábban egyetlen másik termék sem.

Több, mint 220 Profi KEEPER bízik a reusch kesztyükben

Nem hiába, hogy számtalan profi bízik a #reusch kapuskesztyűiben, az újbóli bevezetéstől kezdve.
 Nem csak a Hugo Lloris világbajnok van meggyőződve a kesztyűgyártó minőségéről. Más neves világszínvonalú kapusok, mint például Wojciech Szczesny, Samir Handanovic és Jiri Pavlenka  egy ideje bizalmat adtak ezeknek a legjobb termékeknek. Kövesd a világ top- bajnokságaiban védő 220 reusch-kapus példáját, és most válaszd ki a Pure Contact modelledet:

Exkluzív #KsEdtion

Igaz, hogy igazán nagy rajongói vagyunk a reusch Pure Contact kapuskesztyűnek. Ezért az reusch és mi együtt úgy döntöttünk, hogy kínálunk néhány különleges modellt az egyedi KEEPERsport stílusban.

 

Exkluzív kapuskesztyű kifejezetten a legjobb anyagokból és a legmagasabb funkcionalitás érdekében. Nehéz legyőzni ezt az ár-teljesítmény arányt. Legmagasabb professzionális minőséget kapsz abszolút verhetetlen áron!

 

Ezek a Pure Contact kollekciókból származó különleges modellek kizárólagosak és csak a KEEPERsport-nál kaphatók.
A harmadik Pure Contact generációs speciális kiadás  még rugalmasabb, könnyebb és kényelmesebb, mint valaha. Válaszd ki a kedvenc modelledet:

Gore-Tex - 100% szélálló

 

A GORE-TEX technológia segítségével a Reusch kifejlesztett egy 100% -ban szélálló kapus kesztyűt, amely melegen tartja az ujjakat. Tehát maximális kapusteljesítményt nyújthatsz szélben és hidegben.

Speedbump

Az élesebb és magasabb SpeedBump pontokkal rendelkező 3D elemek teljesen megújult alakjának köszönhetően az innovatív ragasztóhab új verziója még nagyobb tapinthatóságot és nagyobb súrlódási erőt biztosít a kesztyű és a labda között.
A kiváló minőségű és ragacsos G3 Ultra Soft alapon ez a háromdimenziós latex garantálja a maximális tapadást minden időjárási körülmények között és a megbízható kopásállóságot. A hagyományos sima latex felületekhez képest a 3D-s forma fokozott tapadást kínál a labdafogás és irányítás érdekében.