PUMA Rise Pack

PUMA FUTURE

 

A PUMA FUTURE kapus kesztyűt és futballcipőt a legdinamikusabb kapusok és játékosok ihlették.
Az olyan szupersztárok, mint Jan Oblak, Alexander Schlager, Antoine Griezmann, Marco Reus vagy Luis Suárez a FUTURE modellekkel játszanak a legjobb nemzetközi bajnokságokban.
KAPUS Kesztyű A csúcsmodell Grip 5.1 Hybrid a modern kapuskesztyűk kapitánya.
Kötött anyagból készült könnyű és rendkívül rugalmas kesztyűtestnek köszönhetően ez a kesztyű különösen népszerű a fiatal kapusok körében.
A speciálisan kialakított cipzáras rendszer, amelyet a csukló oldalára helyeznek, helyettesíti a hagyományos pántott. Ez garantálja minden kapusnak (legyen az széles vagy keskeny csukló) az optimális illeszkedést.

 

LABDARÚGÓ CIPŐ
Az egyedülálló "NETFIT" technológia a futballcipők abszolút csúcspontja.
A műszakilag rendkívül innovatív technológia korlátlan lehetőséget kínál a hevederek megkötésére. Ez optimális rugalmasságot és tökéletes alkalmazkodóképességet biztosít.
Ezenkívül a cipő teste lenyűgöző a rendkívül puha és kényelmes textilanyagnak köszönhetően. Az "evoKNIT konstrukció" biztosítja az optimális tartást a gyors irányváltáskor. A rugalmas és kötött prémium kötött zokni a lábak "meghosszabbítása".

PUMA ONE

 

Gianluigi Buffon nyugalmára, David Silva pontos érintésére, Sergio Agüero halálos pontosságára és Romelu Lukaku ösztönös feldolgozására készült. Ezért egyre több szakember bízik a PUMA One kapuskesztyűjében és futballcipőjében.
KAPUS Kesztyű A PUMA kollekcióinak klasszikusai a ONE kapus kesztyűk.
A PUMA ONE Grip 1 Hybrid Pro az abszolút csúcsmodell, amely kényelmes és rendkívül rugalmas neoprén anyagával lenyűgöz az egész kesztyűtesten.
A folyamatos, fokozatmentesen állítható latex csuklópánt, ezenkívül a 4 mm-es "Ultimate Grip" biztosítja a legjobb tapadási tulajdonságokat biztosítja minden időjárási körülmények között.

 

LABDARÚGÓ CIPŐ
A rendkívül vékony és puha K-bőr a cipő testén kiváló érzést nyújt a labda számára és az első osztályú irányítást.
A rugalmas evoKNIT zokni, amely a lábak meghosszabbítását szimulálja, optimális támaszt biztosít.
Ezenkívül a rendkívül könnyű RAPIDSPRINT talpnak köszönhetően új szférákba léphetsz a személyes sebességmérés során.
Az alacsony súly meghökkent majd.