PUMA PowerUp Pack

Jövő vs. Egyes - Milyen típusú vagy?  
Az új #PowerUp csomag - PUMA Future & PUMA One a- két kiemelkedő sorozatot ajánljuk. Mint mindig, rengeteg kapus kesztyű és futballcipő  van. Ismét van valami érdekes mindenkinek!

  

PUMA Future

A PUMA Future Grip Hybrid kapus kesztyűjével a Petr Cech (Arsenal FC) hivatalos felszerelése újabb lépést tett a jövő felé. Különösen a csúcsmodellben: a neoprén kesztyűtestet egy kötött alkalmazás javítja. Ennek a változásnak a döntő oka  a rendkívül rugalmas bebújás előnye. Az oldalsó zipzárrendszer még mindig szoros illeszkedést garantál.

A futballcipő a jövőből indul. Szerezd meg a megfelelő futballcipőket az új kapus kesztyűhöz a PowerUp Pack-bóll a Future 19.1 top modellekkel. A kék-piros stílusban testreszabható kötésrendszer garantálja, hogy felhívd magadra a szemeket! 

PUMA One

Az újonnan megtervezett kapuskesztyűk újraegyesülnek a híres PUMA szakmai partnerekkel, mint például Gianluigi Buffon (Olaszország/PSG), Rui Patricio (Portugália/Sporting), Gianluigi Donnarumma (Olaszország/ AC Milan) vagy Petr Cech (Arsenal FC). A legmagasabb nemzetközi szinten, és a szokásos módon és bizonyítottan a legmegbízhatóbb a munka elvégzésére!

Az "ONE" olyan kapusoknak készült, akik magas követelményeket támasztanak a felszerelésükkel szemben. A kapus, akinek cipője kényelmesen illeszkedik a lábához, kiváló sebességgel és a reakcióval kezeli a labdát, az ellenfelei meglepődnek. Az "ONE" segítségével teljes, kreatív irányítást kaphatsz az ellenfeleid felett!