PUMA Stun Pack

PUMA STUN PACK

Az év legszebb (futball) időszaka közepén, amikor a gyep kissé nedves, a villanyfényes edzések és mérkőzések forróbbak és a tökéletes hőmérséklet érvényesül, a PUMA bemutatja a vadonatúj # Stun-Packot. A szezon sötétebb és hidegebb napjainak inspirációjánál a teljes PUMA One Pack-ot kékkel szállíthatjuk: két kapus kesztyű és egy pár professzionális futballcipő.

PUMA One kapuskesztyűk

A PUMA BIZONYÍTOTT ONE KAPUSKESZTYŰJE ÚJ DESIGN-T KAPOTT. A 2018-AS SZEZON VÉGÉRE MÉG IDŐBEN BEMUTATJUK ÖNNEK A VADONATÚJ ONE GRIP 1 NC ÉS RC KESZTYŰKET, AMIT COOL ÉS SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ MEGJELENÉSŰNEK TALÁLUNK.

A Future #Stunpack új sorozat a ” PUMA”-tól a legmagasabb szinten is kiemelkedő kivitelben. Az újonnan kialakított széria olyan a tekintélyes PUMA szakmai partnerekkel, mint Gianluigi Buffon (Olaszország / Juventus), Rui Patrício (Portugália / Sporting), Gianluigi Donnarumma (Olaszország / AC Milan), Petr Čech (FC Arsenal) lesz látható az elkövetkező hetekben és hónapokban a legmagasabb nemzetközi szinten

PUMA ONE stopliscipő

Érzés
A vékony, puha és rugalmas kenguru bőr teszi lehetővé a legjobb labdakontrollt.

Illeszkedés
A PUMA evoKnit Sock konstrukciója támogatást és stabilitást, valamint szoros és dinamikus illeszkedést biztosít a boka körül.

Sebesség
A könnyű és rugalmas RAPIDSPRINT talp kiváló tapadást biztosít, és a stoplikonfiguráció nagy sebességet tesz lehetővé.